E2152
-
- Регистриран: 11 окт 2007, 11:24
Re: Samsung E2152
[Quote]На няколко пъти ми се случва да вкрам погрешка номера в "отхвърлени". Как по-лесно да ги изкарам от там без да се налага да ги трия и пак да ги запомням в указател?[/Quote]
Като прочетох този въпрос преди време, мислех да му отговоря, но не знам защо не го направих. Все си мислех, че някой друг ще отговори, дори след това съм останала с впечатление, че има отговор. Търсих сега и не намерих, обаче. И ме е яд. На мене си
Защото съм връщала контакт от "Отхвърлени", а в момента ми е изхвръкнало от акъла как ставаше. А ако бях отговорила тогава, сега щях да прочета (angry)
Та... някой би ли помогнал, моля! (blush)
Като прочетох този въпрос преди време, мислех да му отговоря, но не знам защо не го направих. Все си мислех, че някой друг ще отговори, дори след това съм останала с впечатление, че има отговор. Търсих сега и не намерих, обаче. И ме е яд. На мене си
Защото съм връщала контакт от "Отхвърлени", а в момента ми е изхвръкнало от акъла как ставаше. А ако бях отговорила тогава, сега щях да прочета (angry)
Та... някой би ли помогнал, моля! (blush)
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
В какъв смисъл Отхвурлени??? Да не могат да те избират ли? Черен списък?:(
-
Да, нещо такова.
Сега ще обясня по-подробно.
В регистрите (май само там има тая опция), като преглеждаш изходящи, входящи, пропуснати... има опция "Добавяне в списък с отхвърлени". Което обаче е, както всички - тип "бягащ надпис" и в първия момент като се прочете "Добавяне в списък..." може човек да се заблуди и да го натисне. И запаметяването в съответния списък става директно - без да те пита, без нищо.
И после този списък с "отхвърлени" никъде не се появява.
Т.е. - аз бях намерила как, само че сега не мога и не мога да си спомня.
И точно затова ме е яд - че тогава щях да го пиша като отговор, но така и не го направих. (angry)
Прерових вчера цялото меню и няма, и няма... Явно нещо пропускам, но въобще не мога да зацепя какво
Сега ще обясня по-подробно.
В регистрите (май само там има тая опция), като преглеждаш изходящи, входящи, пропуснати... има опция "Добавяне в списък с отхвърлени". Което обаче е, както всички - тип "бягащ надпис" и в първия момент като се прочете "Добавяне в списък..." може човек да се заблуди и да го натисне. И запаметяването в съответния списък става директно - без да те пита, без нищо.
И после този списък с "отхвърлени" никъде не се появява.
Т.е. - аз бях намерила как, само че сега не мога и не мога да си спомня.
И точно затова ме е яд - че тогава щях да го пиша като отговор, но така и не го направих. (angry)
Прерових вчера цялото меню и няма, и няма... Явно нещо пропускам, но въобще не мога да зацепя какво
-
А преди малко дори установих, че даже и с изтриване на контакта и последващо ново въвеждане не се оправят нещата. Номерът отново си е "отхвърлен"
-
Ейййййй.... открих го!
То човек като се задълбае да търси, някак си наистина прескача някои неща.
Та...
[B]Меню -> Настройки -> Повикване -> Всички обаждания -> Авто отхвърляне -> Списък отхвърлени[/B]
Влиза се вътре и се трият номерата...
Оххх... отдъхнах си.
И със сигурност вече няма да го забравя
То човек като се задълбае да търси, някак си наистина прескача някои неща.
Та...
[B]Меню -> Настройки -> Повикване -> Всички обаждания -> Авто отхвърляне -> Списък отхвърлени[/B]
Влиза се вътре и се трият номерата...
Оххх... отдъхнах си.
И със сигурност вече няма да го забравя
-
Xaxaxa да ти имах проблема :D таман и на мен ми стана любопитно и щях да почвам да ровя добре че го намери да не се ядосвам и аз...(yes)
-
:D Бе да ти кажа - проблем си беше.
Бях вкарала в списъка един номер, от който би трябвало те да ми се обаждат, а не аз на тях.
А той като е в списъка с отхвърлени, така и входящ разговор не може да се осъществи, та трябва аз да набирам. Що пък да е нужно да се набутвам? ;)
Бях вкарала в списъка един номер, от който би трябвало те да ми се обаждат, а не аз на тях.
А той като е в списъка с отхвърлени, така и входящ разговор не може да се осъществи, та трябва аз да набирам. Що пък да е нужно да се набутвам? ;)
-
Да бе разбирам,скарала си се с гаджето и си го пратила по дяволите и после се чудиш как да го махнеш от този черен списък :)
-
- Регистриран: 30 яну 2011, 18:39
По време на зареждане на батерията преди да се е заредила напълно изписва съобщение: "charging paused for battery durability". Някой има ли такъв проблем?