E2152
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
Re: Samsung E2152
1.Ако имаш или имаш такъв,повервай ми повече от 3-4 снимки няма да направиш с този телефон,не че са скръб но някакси не върви да снимаш и да се занимаваш да ги разглеждаш после или да ги качваш на компа,а и все пак ми е втори телефон,основният е с 5 мегапиксела.
2. Х1-01 ИМА слот за карта.
3. Верно няма БТ и е малко недостатък но има кард рийдъри за тази цел.
4. По мой наблюдения обвхвата му е слаб,и съм 99% сигурен че при Х1-01 няма да го има този проблем.;)
2. Х1-01 ИМА слот за карта.
3. Верно няма БТ и е малко недостатък но има кард рийдъри за тази цел.
4. По мой наблюдения обвхвата му е слаб,и съм 99% сигурен че при Х1-01 няма да го има този проблем.;)
Драсни някой ред когато си го вземеш
-
[Quote]Драсни някой ред когато си го вземеш [/Quote]
Няма ядове...(yes)
Няма ядове...(yes)
-
- Регистриран: 30 яну 2011, 18:39
В моя комплект имаше слушалки. Радиото си хваща без проблем.
ето тези:
EHS49SMAME (GH59-08363A)
ето тези:
EHS49SMAME (GH59-08363A)
-
- Регистриран: 11 окт 2007, 11:24
[Quote]Х1-01 ИМА слот за карта.[/Quote]
А Samsung E2152 няма ли? :|
[Quote]В моя комплект имаше слушалки. Радиото си хваща без проблем.
ето тези:
EHS49SMAME (GH59-08363A)[/Quote]
Благодаря, че си посочил модела на слушалките, но за съжаление не го намирам в нито един български сайт.
Не знам по магазините дали ще има точно такива.
Между впрочем - от България ли си купил телефона?
А Samsung E2152 няма ли? :|
[Quote]В моя комплект имаше слушалки. Радиото си хваща без проблем.
ето тези:
EHS49SMAME (GH59-08363A)[/Quote]
Благодаря, че си посочил модела на слушалките, но за съжаление не го намирам в нито един български сайт.
Не знам по магазините дали ще има точно такива.
Между впрочем - от България ли си купил телефона?
Здравейте. Отдавна се чудя дали да не си купя този телефон. Видях го в магазин на Вива- голяма пластмаса си е, няма спор. Аз обаче много слабо се вълнувам от дизайна. Най-важното е батерията да издържа дълго и доколкото разбрах, всички сте единидушни, че това е силата на този модел.
Имам Е1182 и от използването му си извадих извода, че не по-малко важно е как се чува и ме чуват по телефона. Ето защо искам да ви попитам добър ли е звукът по време на разговор, с оглед факта, че е от най-ниският ценови клас? Ако говоря на високоговорител, чували се ясно, защото на Е1182 леко прекъсва, пръщи и глъхне. И на този модел ли високоговорителят е в слушалката?
И още нещо- четох, че някой от вас се оплаква, че обхватът на моменти се губи, защото е двусимов телефон, така ли е?
Имам Е1182 и от използването му си извадих извода, че не по-малко важно е как се чува и ме чуват по телефона. Ето защо искам да ви попитам добър ли е звукът по време на разговор, с оглед факта, че е от най-ниският ценови клас? Ако говоря на високоговорител, чували се ясно, защото на Е1182 леко прекъсва, пръщи и глъхне. И на този модел ли високоговорителят е в слушалката?
И още нещо- четох, че някой от вас се оплаква, че обхватът на моменти се губи, защото е двусимов телефон, така ли е?
-
Високоговорителят не е във слушалката,а е отзаде където е звукът от мелодията на която е настроен да звъни да речем и като цяло се чува доста добре при разговор,няма пръщене и насичване и темподобни.И пак казвам чува се добре не е перфекно.Във слушалката звукът е задоволително силен и по силни съм имал но като цяло е над средния клас чуваемост,НО лично за мен обвхватът е слаб на този модел.Незнам дали е така и при Е1182,то Е2152 определено е малко по слаб от някоя Нокиа да речем или от самсунг.Нещо от сорта на 10% по слаб обхват от останалите телефони.А този от който си чел че се оплаква от обхвата съм аз :) ,незнам дали моя има дефект и другите Е2152 не са така но силно ме съмнява.Взех да си мисля че понеже е със 1 модул и от там идва цялата работа със малко по слабият обхват.Незнам дали при двусимовите Нокии е така,все още не съм имал такава за сравнение.Иначе като изключим това телефонът е много сполучлив,не съм имал ядове с него,но да не забравяме че е нисък клас и пластмасата е под всякаква критика/лесно се драска/.Ако имаш други въпроси питай ;)
Благодаря за изчерпателния отговор.
Да попитам само още нещо за обхвата- това че е малко по-слаб от този на другите телефони, създавало ти е проблем? Например в населените места, в които си бил имал ли си загуба на обхват, защото се предполага, че там покритието е най-силно? Малко по-слабия обхват водил ли е понякога до смущения/прекъсвания по време на разговор?
Да попитам само още нещо за обхвата- това че е малко по-слаб от този на другите телефони, създавало ти е проблем? Например в населените места, в които си бил имал ли си загуба на обхват, защото се предполага, че там покритието е най-силно? Малко по-слабия обхват водил ли е понякога до смущения/прекъсвания по време на разговор?
-
Ами да ти кажа в градът няма никакви ядове с обвхвата,нито прекъсвания нито нищо,но на места където обвхвата където е по слаб да кажем в някоя гора и в по ниски места,като говориш от време на време изчезва събеседникът от разговорът и ту чуваш ту не,но като се раздвижиш да "намери" обвхват всичко си идва на мястото.Досега винаги съм си провеждал разговорите,не е прекратявал разговорът поради липса на обхват.Иначе както казах в населените места няма никакви ядове.Радиото е добро като обвхват и се чува силно и доста качествени като хване добър сигнал.Но със слушалки не лови незнам защо.(angry)
-
- Регистриран: 11 окт 2007, 11:24
Нямах проблем с издържливостта на батерията до преди 10-на дни.
Случи се, обаче на два-три пъти да си изтърва телефона, при което той не се "разпадаше на съставните си части", а просто му падаше капакът, аз си го затварях и... толкова.
Дали, обаче, това може да е повлияло на батерията, която вече не държи толкова, колкото преди? А като се има и предвид това, че преди дори по-дълги разговори провеждах.
Само за повече яснота - телефона го купих през април или май, т.е. - ползвам го не повече от 7 месеца и досега наистина беше много изряден по отношение на издържливост на батерията.
И още нещо - понеже знам, че ще получа достатъчно компетентен отговор - каква карта памет е най-подходяща за този телефон. В смисъл - като модел и като обем на паметта.
Благодаря предварително!
Случи се, обаче на два-три пъти да си изтърва телефона, при което той не се "разпадаше на съставните си части", а просто му падаше капакът, аз си го затварях и... толкова.
Дали, обаче, това може да е повлияло на батерията, която вече не държи толкова, колкото преди? А като се има и предвид това, че преди дори по-дълги разговори провеждах.
Само за повече яснота - телефона го купих през април или май, т.е. - ползвам го не повече от 7 месеца и досега наистина беше много изряден по отношение на издържливост на батерията.
И още нещо - понеже знам, че ще получа достатъчно компетентен отговор - каква карта памет е най-подходяща за този телефон. В смисъл - като модел и като обем на паметта.
Благодаря предварително!