E590
Re: Samsung E590
В сравнение с камерата на SE К550i, тази на Е590 по-добра ли е?
Za video kamerata na E590 e po-dobra, no nqma svetkavica.Sledovatelno K550 pravi po-dobri snimki v zatvoreni pome6teniq i na tamno.
V4era go razgledah v edin magazin na 2be.Ostanah vpe4atlen ot razmerite mu - tolkova e malak i tanak, a v sa6toto vreme ima 3MPx kamera, FM Radio i t.n.Az nqmam golemi pretencii kam displeq, stiga da e TFT i s rezoluciq pone 176x220(a na tozi dori e 220x220).Ka4estven mi se vidq oba4e me pritesnqva tova 4e e nestandarten.Dali 6te mogat da se namirat kartinki, wallpapers i t.n. za ekran s takava rezoluciq i razmeri?
На мен обаче ми е направило впечатление, от снимките, които съм гледал в нета, правени с телефони Samsung, че цветоветовете им винаги или почти винаги клонят малко към кафяво-зеленикаво. Някой има ли подобни впечатления?
Brat mi ima E760 i sam zabelqzal, 4e snimkite, koito pravi sa nqkak si po-tamni ot na EL71 naprimer.
Navsqkade li se prodava s 1GB karta v komplekta ili samo v nqkoi magazini(osven v mrejata na Globul)?V 2be ili Handy nai-ve4e me interesuva dali ima.Za6toto pitah v 2be i mi kazaha, 4e "sigurno" imalo.
в 2ве дават карта памет 1гб. само ако е с абонамент на глобул.за хенди не знам.
Pixel 8
Na edno mqsto 4etoh, 4e nqma TV out kabel v paketa, no ne pi6e dali ima takava opciq.Vaprosa mi e dali E590 ima TV out?Nikade ne pi6e da ima, no vse pak da te pitam shivach.
Shivach, откъде си дърпаш игри за тел-а?
A vaobshte nqkade dali ima igri za tozi model?Zashtoto s tazi rezoluciq 220x220...