E900
Re: Samsung E900
Okaza se softoeren problem. Podminiha mi go s nov (beshe ot vitrina na drug magazin na Hendi, za poreden pat se ubejdavam che tiq sa e bati neshtasnicite). Sega si raboti no ne moje da zvani i da vibrira ednovremeno. Prosto q nqma veche tazi opciq v menuto. Osven tova e i mnogo baven kato si vlizam v papkite. Chesto i az natiskam po nqkoi ot senzornite butoni bez da izkam osobeno chervena slushlka. no se svikva. Vapreki vsichko sam mnogo dovolen.
dizainat e velik... ot vutre sushto e mnogo dobyr kato gledam funkciite v mobile tva e mnenieto ama me interesuva drugo... kolko struva to4no v globul li beep li za6toto v4era dadoxa reklama na germanos ama te nali rabotqt s globul i kato vidqx cenata koqto kazaxa 499 leva E900 samsung.. a tova moje li da se zakupi na sushtata cena ot magazinite na beep koito sa germanos ? tva e vaprosa mi ! i ne vidqx hubavo reklamata tva moje i da e na promociq nz :) ae mersi :D
Hi na vsi4ki! MOLQ VI POSAVETVAITE ME-dvuuma se mejdu SAMSUNG E900 i NOKIA 5300! POMOGNETE MI KOI ot dvata e po-dobar koi da si kupq ili moje bi TRETI???
-
- Регистриран: 29 юни 2006, 18:44
батерията на Е900?
Искам да попитам някой,който има Е900,колко дни му издържа батерията?
Четох в едно ревю, че без да си играеш много с телефона издържал около 3 дни, което ми се стори много малко.
D 500 например издържа около 5 дни.
Четох в едно ревю, че без да си играеш много с телефона издържал около 3 дни, което ми се стори много малко.
D 500 например издържа около 5 дни.
Re: батерията на Е900?
Батерията е чук издържа ми около 3 дена което за мене е невазможно аз не го пускам купих си го от Китай за 230 $ със секви кабели карти и зарядни ако не е в моите ръце сигурно и по цяла седмица ще държи!!!
Mi, xora kakvo da vi kaja? Ot 15 dni sam s E900 i men stra6no mn me kefi. Telefon4eto e stra6no i poneje sam imala dostap do LG-to 6te vi kaja ,4e E 900, za men e po-dobar. To i sravniavaiki xarakteristikite na dvata telefona 6te se obedite. Telefon e mn gotin i savsem savsem iskrenno vi go prepora4vam!
Samsung E900 problem
От няколко дни имам тела и е супер мноо ме кефи, но имам провлем с USB кабела. Значи когато вкл кабела ми показва че е намерено ново устроиство но неможе да закачи драивера автоматично. А като инстална USB драивера от диска се закача и ми показва устроиството но кото кликна върху него ми излиза това съобщение "Please insert a disk into drive H:". A със Samsung PC Studio 3.1 ми намира тела но бутониге не са активни. Ако някои знаи от какво е това и как мога да го оправя моля да пиши.