G810
-
- Регистриран: 25 дек 2007, 20:05
Re: Samsung G810
Благодаря, съжалявам за това че не съм прочел внимателно постовете, по принцип гледам да съм информиран, но напоследък не ми остава време да се рова за интересни подробности, а и не следа много подробно моделите на Самсунг.
Все пак този определено ми направи впечатление, а информацията за 2 чипсета ми възбуди още повече интереса.
Все пак този определено ми направи впечатление, а информацията за 2 чипсета ми възбуди още повече интереса.
Абе и аз не съм фен на Самсунг, но този модел определено заслужава внимание.
-
Предполагам типично за Самсунг, камерата ще е добра(особено в комбинация с това че е 5 Мпкс.), качеството на звука също заради допълнителния усилвател(въпреки че не видях да има отделен чип за hi-fi звук), но в новите си модели особено от U, G(така съм чел)) -срията Самсунг показаха че могат да направят телефони з много добри музикални възможности.
Това, което прочетох в ревютата относно двтата чипсета, мисля че това ще предостави на телефона несравнима бързина и лекота при обработката на по-сложни и тежки операции дори едновременно. Qualcomm MSM6260 чипсета отговаря за радио-интерфейсът, а TI OMAP 2430 с графичния ускорител - за останалите операции и най-вече мултимедията - доказал се и в последните модели на Нокиа от S60 3rd. ed. Така предполагам докато използвате WI-FI, ще можете без почти никакви проблеми и забавяние да стартирате някое мултимедийно приложение, камерта или музикалния плеър и това не би трябвало да затормози така телефона тъй като двата чипсета си "поделят " работата до известна степен.
Относно дисплея , мисля че е напълно задоволителен като размер и резолюция. Дизайна също ми допада, а като се има предвид качеството на слайда което Смасунг прави изключително добре, мисля че се поличава една перфектна комбинация за цената на която се очаква този модел.
Мисля че това ще бъде изключително силна конкуренция за новите и в близко бъдеще смартфони от висок клас.
Това, което прочетох в ревютата относно двтата чипсета, мисля че това ще предостави на телефона несравнима бързина и лекота при обработката на по-сложни и тежки операции дори едновременно. Qualcomm MSM6260 чипсета отговаря за радио-интерфейсът, а TI OMAP 2430 с графичния ускорител - за останалите операции и най-вече мултимедията - доказал се и в последните модели на Нокиа от S60 3rd. ed. Така предполагам докато използвате WI-FI, ще можете без почти никакви проблеми и забавяние да стартирате някое мултимедийно приложение, камерта или музикалния плеър и това не би трябвало да затормози така телефона тъй като двата чипсета си "поделят " работата до известна степен.
Относно дисплея , мисля че е напълно задоволителен като размер и резолюция. Дизайна също ми допада, а като се има предвид качеството на слайда което Смасунг прави изключително добре, мисля че се поличава една перфектна комбинация за цената на която се очаква този модел.
Мисля че това ще бъде изключително силна конкуренция за новите и в близко бъдеще смартфони от висок клас.
-
- Регистриран: 07 фев 2008, 15:32
"(въпреки че не видях да има отделен чип за hi-fi звук),"
Има отделен DSP за звука - от Bang&Olufsen. Досегашните модели на Samsung с такъв чип имаха брилянтен звук.
Има отделен DSP за звука - от Bang&Olufsen. Досегашните модели на Samsung с такъв чип имаха брилянтен звук.
-
Това само допълнително потвърждава, че наистина този телефон е перфектен за мултимедиа.
Продажбите на телофона ще стартират най-рано на 14.04.2008 г., на цена около 560 - 580 евро.
В априлския каталог на Germanos го има за 950 лв. и 880 лв. с карта.
Да бе верно. Найстина го има в каталога, а и цената е под очакваната. Отначало го приех като 1-во априлска шега, но се оказа, че е истина, остана сега и апарата да го има в магазина и всичко ще е ОК.
Едва ли ще го има още,но до края на месеца или поне май месец трябва да го има.За първи път S60 телефон на Самсунг се появява официално и едновременно с европейската премиера.Тазмесечния каталог на Германос определно е доста силен откъм нови телефони и цени.