G810
Re: Samsung G810
tova e strahoten telefon,sega na 13.11.08g na rojdeniq mi den 6te mi go kupqt,sre6to nas go ima,i da Vi kaja v Burgas samo v edin magazin go ima!!!!!i taka se slu4i 4e tozi magazin e to4no sre6tu nas .Kogato plaznah slaida -ni6to ne se use6ta,(nqma skarcane,klatene(kakto pri drugiq mi telefon-toi be6e sas slaid d840, no mi go otkradnaha))Lo6oto na tozi telefon ,4e kato nqkoi ti zvani trqbva da plazne6 slaida i da natisne6 zelenata slu6alka,za6toto tq ne e na glavniq displei.Spored men samo tova e nedostataka na tozi telefon.Ina4e VSI4KO DRUGO E PERFEKTENO-dizain,kamera,slaid,gps,..........abe vsi4ko koeto ima e perfectno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Стабилизатор на изображението, разпознаване на лица и акселерометър дали има?
Има всичко, освен акселерометър.Телефончето е уникално имам го вече от 2 месеца, слайда е перфектен, а капачето на камерата си е стабилно.Има страхотна камера, доста качествени снимки прави, работи с повечето приложения за симбиан, единственно с гпс-а имам проблем, но той не ми и трябва.
-
- Регистриран: 10 май 2006, 08:32
Какво не му е наред на ГПСа и няма ли начин да се коригира?
-
- Регистриран: 22 фев 2007, 15:56
Нищо му няма на ГПС. Работи перфектно с Garmin
-
- Регистриран: 10 май 2006, 08:32
Питах защото по разни ревюта и представяния се скъсаха да го критикуват този ГПС, та си мисля да не е нещо подобно на това да очакваш добра снимка със светкавица от телефон на повече от метър и нещо и после да разправяш, че снимките били лоши.
-
- Регистриран: 22 фев 2007, 15:56
Не вярвай много на ревютата. Понякога са полезни, но не всичко е коректно.
Моят телефон като го купих беше с инсталиран Navigon. Конектираше се доста бавно, за около 5-6 минути от студен старт. После инсталирах Garmin и сега намира сателит за около минута. Не виждам никакъв проблем с GPS. Пуснах ги заедно с омнията и разлика нямаше в точноста.
Моят телефон като го купих беше с инсталиран Navigon. Конектираше се доста бавно, за около 5-6 минути от студен старт. После инсталирах Garmin и сега намира сателит за около минута. Не виждам никакъв проблем с GPS. Пуснах ги заедно с омнията и разлика нямаше в точноста.
Имам телефона от няколко дни. Преди това съм имал само НОкиа и то само над 1000 лева. Този телефон е уникален. Супер бърз, слайда е добър, чува се много добре и камерата е страхотна. Награден е от EISA за най добър камерафон на 2008. Камерата има бърз фокус, запаметява снимките за секунда, снима страхотно въпреки само 5 те мегапиксела. Като предимство за мен е Симбиана. Въобще супер телефон.
Средно колко му издържа батерията?
moge li niakoi da mi kage kak da instaliram navugacia? blagodaria predvaritelno!!!