G810
Samsung G810
И Самсунг не се представят никак лошо на конгреса. Доста впечатляващ модел!
Re: Samsung G810
Mисля ,че телефона е достойно представяне за Самсунг -добър дизаин,забележителни функций.Конкурент на Нокиа 6220 и Н78 .Зависи на каква цена ще се появи.
По скоро е конкурент на N95, N95 8GB и на N96.
Цената на която ще се появи е окло 580 евро.
Цената на която ще се появи е окло 580 евро.
-
- Регистриран: 18 яну 2008, 00:14
Nai-posle da vidim edin dobar model na samsung
Наистина изненадващо добър телефон и определено голям конкурент на споменатите по-горе телефони, според мен лично е по-добър от тях като функции.
Можеха да сложат 16м. цветен дисплеи изума да е поне 8-10х,но всичко останало е ненадминато.
Според мен не цветовете а резолюцията на дисплея изостава. Би било по-добре да е VGA диплея, евентуално сензорен, но това би го оскъпило...Според мен си е добър тела, още повече че производителя бързо смъква цените на моделите си и се очаква след време да е достъпен за повече хора. Между другото със оптичен зум 8-10 пъти би приличал повече на гаубица а не на джиесем. А цифровия зум е без значение, интерполацията я можеш и на компа.
Вече сме обсъждали факта, че цветовете почти не са от значение. А зуумът е 3х, но оптичен, едимствено Нокиа N93/N93i разполага с такова увеличение. Предполагам, че тук има поне 20х дигитален зуум, но той просто разваля снимката.
-
- Регистриран: 17 апр 2006, 21:53
Влюбих се в този телефон!!! Страшно многоми харесва....дизайна е невроятен! А алуминиевия панел с този невероятно черен дисплей......направо ме убива!!! Вече ми е цел!!!
Доста хубав телефон според мен. Ако е по евтин от нокиа н96 би бил добро ре6ения за пове4ето хора.