Galaxy J5
Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy J5
За 2015-та е. Аз затова пиша тук. И не, няма да загубиш. Препоръчвам да се преинсталират приложения (тоест деинсталация и инсталация наново, което освобождава място) като Facebook и Messenger, тъй като знаем как с ъпдейтите и информацията паметта става по-висока.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy J5
Значи:
След този ъпдейт не мога да деинсталирам изцяло Фейсбук. Остава иконката и някакви 4 кв памет. Месинджъра може да се премахне. Отделно от това преди можех да прехвърля Фейсклюк в картата памет, а сега не може. Стои в паметта на устройството. Месинджъра пък може да се прехвърля.
Направи ми впечатление че Фейса е 170 МВ, а преди беше с доста по-голям обем.
Като цяло след ъпдейта ми се освободиха 7-8 процента от паметта на устройството.
Друго за сега не съм забелязал.
След този ъпдейт не мога да деинсталирам изцяло Фейсбук. Остава иконката и някакви 4 кв памет. Месинджъра може да се премахне. Отделно от това преди можех да прехвърля Фейсклюк в картата памет, а сега не може. Стои в паметта на устройството. Месинджъра пък може да се прехвърля.
Направи ми впечатление че Фейса е 170 МВ, а преди беше с доста по-голям обем.
Като цяло след ъпдейта ми се освободиха 7-8 процента от паметта на устройството.
Друго за сега не съм забелязал.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy J5
И при мен Фейса се закова на осн. памет.При мен ъпдейта дойде преди повече от 10 дни.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy J5
Как да си върна иконката на Фейса,изчезна след като го деинсталнах и качих наново
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy J5
как ви издържат нервите с подобен орязан телефон !? :D
- Luke_Netwalker
- Регистриран: 12 дек 2011, 13:30
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy J5
[Quote]Как да си върна иконката на Фейса,изчезна след като го деинсталнах и качих наново[/Quote]
Има едно приложение за това - QuickShortcutMaker. На мен веднъж ми изчезна иконка и с него се оправи. Може да се свали и от 4pda.
Има едно приложение за това - QuickShortcutMaker. На мен веднъж ми изчезна иконка и с него се оправи. Може да се свали и от 4pda.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy J5
Колега, на мен лично ми издържат нервите защото ме устройва това, което може телефона, а именно: да се говори по него, да се използват приложенията за съобщения, да използвам навигацията, да прочета набързо новините и евентуално резултати от мачовете, както и за някоя друга снимка или видео. Когато го купих /началото на 2016г/ дадох 323 лв за него. Можех да купя и т.нар. флагман на същата марка или пък този с ябълката, но предпочетох да намеря приложение на тази сума за много по-смислени неща отколкото за една играчка, която е до време. Отдавна аз и хората около мен не си мерим джаджите, а сме се концентрирали върху стойностните неща, които ни заобикалят и са част от нас.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy J5
[Quote]Можех да купя и т.нар. флагман на същата марка или пък този с ябълката, но предпочетох да намеря приложение на тази сума за много по-смислени неща отколкото за една играчка, която е до време.Отдавна аз и хората около мен не си мерим джаджите, а сме се концентрирали върху стойностните неща, които ни заобикалят и са част от нас.[/Quote]
(yes)
Както казва една позната за тези, които парадират със скъпи телефони:
Като го знам какви пари взема, какъвто и телефон да извади, все си е същия ****
(yes)
Както казва една позната за тези, които парадират със скъпи телефони:
Като го знам какви пари взема, какъвто и телефон да извади, все си е същия ****
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy J5
Да не говорим, че повечето ги взимат на изплащане и за тях е важно като отидат на кафе да оставят на масат АйфонЯ или Галакси S еди колко си... А у тях може да гледат ТВ на "Велико Търново", но там няма кой да ги види.
Мой съсед, който е собственик на верига баничарници е с "Нокия" с копчета, не се интересува от фейсбук и клюки, има един стар "Пасат" за да гони задачи през седмицата, а в петък следобяд пали Q7-мицата и с децата и жената заминават да си гледат кефа в провинцията. Хич не му дреме за хорското мнение по какъв телефон говори.
Мой съсед, който е собственик на верига баничарници е с "Нокия" с копчета, не се интересува от фейсбук и клюки, има един стар "Пасат" за да гони задачи през седмицата, а в петък следобяд пали Q7-мицата и с децата и жената заминават да си гледат кефа в провинцията. Хич не му дреме за хорското мнение по какъв телефон говори.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy J5
А твоя съсед както се качва на Q7 през уикенда, дали не си вади тогава и скъпия телефон да се снима със семейството си където ходи, примерно :D
Моите наблюдения са следните : Ако винаги си ползвал по-нисък клас телефони, няма да изпитваш нужда да ползваш висок клас. Но един път вземеш ли си висок клас, надолу не можеш да слезеш. Пробвал съм го, не става. Взех си преди време един телефон за 300 лв., който да ползвам като втори телефон. Е още докато си въвеждах акаунтите в началото ми идваше да го ударя в земята. Продадох го след 3-4 дни. Това с телефон за 1000+ лева не може да го изживееш. И колкото и да говори някой, че скъпите телефони са скъпи само заради марката, не е така. С флагман на 2-3 години се работи 100 пъти по-добре от колкото с чисто нов модел за 300-400 лв.
Моите наблюдения са следните : Ако винаги си ползвал по-нисък клас телефони, няма да изпитваш нужда да ползваш висок клас. Но един път вземеш ли си висок клас, надолу не можеш да слезеш. Пробвал съм го, не става. Взех си преди време един телефон за 300 лв., който да ползвам като втори телефон. Е още докато си въвеждах акаунтите в началото ми идваше да го ударя в земята. Продадох го след 3-4 дни. Това с телефон за 1000+ лева не може да го изживееш. И колкото и да говори някой, че скъпите телефони са скъпи само заради марката, не е така. С флагман на 2-3 години се работи 100 пъти по-добре от колкото с чисто нов модел за 300-400 лв.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm