Galaxy J5
Re: Samsung Galaxy J5
Извинявам се за въпроса но вашите j5 с колко вградена памет са. Моя е с 8 GB а като чета във форуми ги пишат 16GB.
Re: Re: Samsung Galaxy J5
И моя е 8 ГБ. Моделите от 2015 г са с такава памет. Има и с 16, но доколкото знам са за други пазари.
Предстои ми купуване на този модел.Моля,Ви да споделите има ли гласова команда на камерата J5 2016,защото децата ми много държат на това,а не мога да се ориентирам.
Честита Нова Година, колеги!
Имам питане относно проблем с този телефон. Днес моя приятелка ми звъни и иска съвет как да разреши проблем с камерата на J5 /2015/. Каза ми, че задната камера не фокусира, външните снимки не излизат с това качество, с което са били правени преди, както и не се чува онзи специфичен звук от местене на лещите на камерката.
Телефона е бил рестартиран, но ситуацията е същата. В първите работни дни ще се свържа със Самсунг и ще искам да го погледнат от разстояние с приложението "Smart Tutor" пък да видим дали ще открият някакъв проблем. Във вторник и аз ще погледна телефона и ще сравня нещата с моя J5.
Според вас къде може да се крие причината за този проблем?
Имам питане относно проблем с този телефон. Днес моя приятелка ми звъни и иска съвет как да разреши проблем с камерата на J5 /2015/. Каза ми, че задната камера не фокусира, външните снимки не излизат с това качество, с което са били правени преди, както и не се чува онзи специфичен звук от местене на лещите на камерката.
Телефона е бил рестартиран, но ситуацията е същата. В първите работни дни ще се свържа със Самсунг и ще искам да го погледнат от разстояние с приложението "Smart Tutor" пък да видим дали ще открият някакъв проблем. Във вторник и аз ще погледна телефона и ще сравня нещата с моя J5.
Според вас къде може да се крие причината за този проблем?
Re: Re: Re: Samsung Galaxy J5
Като за начало е добре да изчисти кеша/данните на приложението Camera.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Хора Здравейте от 1 месец ползвам J5 2015(купих го от теленор) искам да питам дали този проблем го има и при вас...
Като снимам със предната камера(за селфи) снимките не излизат със добро качество(снимките се размазват) а като снимам със предната светкавица се получават(ядват се)
Искам да питам само при мене ли го има този проблем или и при вас :)
Като снимам със предната камера(за селфи) снимките не излизат със добро качество(снимките се размазват) а като снимам със предната светкавица се получават(ядват се)
Искам да питам само при мене ли го има този проблем или и при вас :)
проблем има само при теб! Аз имам същия телефон от 6-7 месеца и досега такъв проблем с предната нито пък със задната камера не ми се е появявал:(
-
- Регистриран: 17 яну 2017, 02:17
Здравейте на всички колеги ,за много години!
Дойде време да си преподпиша договора в Теленор и сега трябва да си избера телефонче,спрял съм се на Samsung Galaxy J5 2016,какво мислите за него добър ли е ,снима ли хубаво,държи ли се добре,батерията държи ли ,абе всичко :D ?
Дойде време да си преподпиша договора в Теленор и сега трябва да си избера телефонче,спрял съм се на Samsung Galaxy J5 2016,какво мислите за него добър ли е ,снима ли хубаво,държи ли се добре,батерията държи ли ,абе всичко :D ?
Re: Re: Re: Samsung Galaxy J5
Днес се появи нов update с размер около 351 MB. Ъпдейтнах го и в момента е доста по-пъргав. Дори и модема са оправили и вече вади и тегли по-бързо по WiFi.
EDIT: Дори освобождава място.
EDIT: Дори освобождава място.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy J5
Колега, за коя версия има ъпдейт? За 2015 или 2016?
Аз съм с 2015. Ако тръгна да ъпрегрейдвам, трябва ли да сваля всичко в компютъра за да не го изгубя?
Аз съм с 2015. Ако тръгна да ъпрегрейдвам, трябва ли да сваля всичко в компютъра за да не го изгубя?