Galaxy Note 4
Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note 4
не, за жалост е без ФМ радио - и аз бях шокиран когато го установих, явно ще се слуша само през нета, но при тия ниски цени на пакетите това вече не ме притеснява...
Не си прав. Почти всички топ модели са с по-висока яркост. Note 4 има изключителна яркост, но само в автоматичен режим на директна слънчева светлина. Това обаче не ми върши работа. Не е удобно да насочвам дисплея към слънцето. :) При нормална настройка на max S5 е с по-ярък дисплей. Дори и S5 mini също. С просто око се вижда на бял фон, който е основен при почти всички сайтове. iPhone 6 Plus е с около 80% по-ярък дисплей. Все пак Note 4 има достатъчен запас.
Пак повтарям, с просто око си личи, че яркостта е средна. Вероятно е свързано с високата резолюция, защото и G3 не е с ярък дисплей.
Като яркост Z3 е без конкуренция !
Пак повтарям, с просто око си личи, че яркостта е средна. Вероятно е свързано с високата резолюция, защото и G3 не е с ярък дисплей.
Като яркост Z3 е без конкуренция !
-
- Регистриран: 09 фев 2011, 23:01
Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note 4
@ butti, влез и с другите профили да подкрепиш откачените си мнения.:D
Re: Re: Samsung Galaxy Note 4
[Quote]NOTE 4
LG G4
и SGS6[/Quote] , точно така бих добавил и Sony Xperia Z4, и вероятно и на HTC модел, защото тези последните 4 няма да са лек ъпгрейт ами нещо по сериозно
LG G4
и SGS6[/Quote] , точно така бих добавил и Sony Xperia Z4, и вероятно и на HTC модел, защото тези последните 4 няма да са лек ъпгрейт ами нещо по сериозно
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note 4
[Quote]@ butti, влез и с другите профили да подкрепиш откачените си мнения.[/Quote]
Още чакам отговор за говорителя на Note 4.
Факти ! Остави общите приказки.
[Quote]The Super AMOLED panel on the Galaxy Note 4 isn't the brightest when compared to some LCDs, but it can go higher than its predecessor. [/Quote]
[Quote]Супер Амолед панелът на Galaxy Note4 не е най-яркия, сравнен с някои LCD.[/Quote]
Note 4 и Z3
Още чакам отговор за говорителя на Note 4.
Факти ! Остави общите приказки.
[Quote]The Super AMOLED panel on the Galaxy Note 4 isn't the brightest when compared to some LCDs, but it can go higher than its predecessor. [/Quote]
[Quote]Супер Амолед панелът на Galaxy Note4 не е най-яркия, сравнен с някои LCD.[/Quote]
Note 4 и Z3
[Quote]Не осъзна ли вече, че ставаш само за присмех и никой не се занимава с теб.[/Quote]
А ти какво правиш ? Синът ми в 1-ви клас щеше да го направи по-добре. http://snimki.be/store/1/441416046130.jpg
:D
Радвам се, че ти създавам положителни емоции.
А ти какво правиш ? Синът ми в 1-ви клас щеше да го направи по-добре. http://snimki.be/store/1/441416046130.jpg
:D
Радвам се, че ти създавам положителни емоции.
-
- Регистриран: 13 фев 2014, 20:17
Re: Samsung Galaxy Note 4
Автор: bugmenot , 13 юни 2014 12:07 Отговор
@Scorpinox10Нима наистина вярваш, че ще е с гъвкав или извит дисплей?Слуховете съм ги чел и аз.@hi-tech_maniakПошегувах се за Стерео Говорителите с мощност 2W (всеки), прекалено хубаво ще е за да е истина. Най вероятно пак ще е Моно, даже има вероятност да е на гърба този път, като при всички Galaxy S и по-старите Note модели.- See more at: http://www.mobilebulgaria.com/news/31282/oshte-detajli-za-samsung-galaxy-note-4#sthash.NLziwfRH.dpuf
@Scorpinox10Нима наистина вярваш, че ще е с гъвкав или извит дисплей?Слуховете съм ги чел и аз.@hi-tech_maniakПошегувах се за Стерео Говорителите с мощност 2W (всеки), прекалено хубаво ще е за да е истина. Най вероятно пак ще е Моно, даже има вероятност да е на гърба този път, като при всички Galaxy S и по-старите Note модели.- See more at: http://www.mobilebulgaria.com/news/31282/oshte-detajli-za-samsung-galaxy-note-4#sthash.NLziwfRH.dpuf
Възможно, не съм тествал всичко за да знам, галскси с мини въобще не ме впечатли като дисплей, ти ако гледаш само показателите аз не ги гледам - не знам как е айфон 6,но си поиграх с него и дисплея въобще не ме впечатли, ноут 4 изглежда далече по добре (това е мое мнение де). Ако това е средна яркост не знам - за мен лично това е достатъчно (особено черното е много добро на този дисплей)...
Незнам защо се занимавате с това да спорите с неадекватни хора. От самолет си личи че Ноте 4 е с най добрия дисплей слаган в телефон с днешна дата.