Galaxy Note 4
Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note 4
Имам телефона от един месец, много добър .Според мен телефона има ШИМ като при лед моделите .
Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note 4
[i]Сега се запитай, кой TV ще заснемеш, с какъв кинескоп Е... Деааа, толкова ли сте глупави?[/i]
Нещо не загрях какво имаш в предвид ....
Нещо не загрях какво имаш в предвид ....
Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note 4
Изброй ги тия хиляди технологии. Аз знам Супер Амолед и IPS. Дай ми пример за съвременен смартфон с друг тип дисплей.
Re: Samsung Galaxy Note 4
Реших и ще си взимам Ноут 4.
Искам да ви питам,вие използвате ли някакви протектори?
Предложете нещо интересно ако може.
Разгледах няколко модела от типа Wallet,но имам чувството,че не защитават добре телефона при едно евентуално изпускане.
Благодаря предварително за мненията.
:)
Искам да ви питам,вие използвате ли някакви протектори?
Предложете нещо интересно ако може.
Разгледах няколко модела от типа Wallet,но имам чувството,че не защитават добре телефона при едно евентуално изпускане.
Благодаря предварително за мненията.
:)
Re: Re: Samsung Galaxy Note 4
Аз за момента съм без протектор, хубавите са по 70 ли и нагоре, още се колебая дали да не взема само един от 20 от който се вади телефона когато говориш а през другото време ве вътре. Тези които са с заместители на задния панел удебеляват телефона и не се махат което дразни....
-
- Регистриран: 22 окт 2013, 12:18
Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note 4
Честито за ноут4.
ползвай си го дълго време .
ползвай си го дълго време .
-
- Регистриран: 22 ное 2014, 17:02
Здравейте, понеже в описанието е казано,че има модела със Snapdragon 805 това реално ли е?( във магазините на операторите се среща само с Exynusa)
Мисля че в България ще се продава само този с 8те ядра, но това какво те притеснява в случая - ако има разлика между двата тя не се усеща и даже е в полза на този с повечето ядра....
-
- Регистриран: 22 ное 2014, 17:02
Притеснява ме,че всички игри и приложения са оптимизирани за Snapdragon-a,а понеже Exynusa си е на Samsung и не е толкова разпространен не е много добре.И не знам дали си стува съответната инвестиция за този смартфон или да изчакам и да си взема Nexusa?
-
- Регистриран: 09 фев 2011, 23:01
[Quote]Притеснява ме,че всички игри и приложения са оптимизирани за Snapdragon-a,а понеже Exynusa си е на Samsung и не е толкова разпространен не е много добре.[/Quote]
Няма място за никакви притеснения всичко работи перфектно както с exynos така и със snapdragon(yes)
Nexus 6 също е много добър избор яка машинка ;)
Няма място за никакви притеснения всичко работи перфектно както с exynos така и със snapdragon(yes)
Nexus 6 също е много добър избор яка машинка ;)