Galaxy Note 4

Scorpinox10
Регистриран: 09 фев 2011, 23:01

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note 4

Мнение от Scorpinox10 » 03 яну 2015, 23:47

Nexus 5 e самия еталон за премиум :D
И с кой телефон със Snapdragon 805 го сравни като още няма такъв :D Че и 801 прескочи. :D

Agent_Jake
Регистриран: 05 яну 2010, 19:56

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note 4

Мнение от Agent_Jake » 04 яну 2015, 00:55

Не съм казал че е премиум, но за цена=качество е идеален. Не му е надута цената, за сметка на самсунг където хората се радват ако получат малко метал за 1400 лева. А ако не знаеш Note 4 се произвежда и със Snapdragon 805 и ако си го купил от USA, както един мой приятел го взе от Verizon, ще го имаш с този вид процесор. Но както й да е не ми се спори. А ме питаш защо съм прескочил 801 ? Ами защото 800 и 801 използват еднакви Krait 400 CPU cores, Adreno 330 GPUs и т.н. Затова мога спокойно да кажа че 801 е незначителен update над 800.

Scorpinox10
Регистриран: 09 фев 2011, 23:01

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note 4

Мнение от Scorpinox10 » 04 яну 2015, 14:01

И не само Note 4 има вариант със Snapdragon 805 ами и galaxy S5, но е само за Корея. Мисълта ми е къде ги намери и ги сравни с твоя nexus. Че и по-бърз го изкара.
Казвам ти за другите устройства със snapdragon 800 и 801. Nexus с тях не може да се справи ти си тръгнал да го сравняваш с Note 4. Нелепо е!

Agent_Jake

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note 4

Мнение от Agent_Jake » 04 яну 2015, 15:01

Хахахах нелепо било. Просто казвам че телефона е по добре софтуерно оптимизиран от Note 4 особенно с новия Андроид, за който вие още чакате и накрая Самсунг ще сложат техните бумащини отгоре. Съжелявам но имах Самсунг, сестра ми е с Note 3, а най добрия ми приятел със Note 4 от USA (защото от там излиза по евтин) и те както мене мразят този TouchWiz. Освен че товари телефона излишно е и адски грозно нещо. Според мене HTC ако не бяха направили грешката с тази UltraPixel камера щяха да са спокойно на върха. Но ти явно робуваш на тази марка, затова не мисля да споря с тебе. Сигурно мразиш и Apple нали ? :D Въпрели че са световно признати с продуктите си. Бъди малко по широко скроен колега. Тове че един телефон има най добрите характеристики не означава че ще е по добър от останалите. Всичко е до оптимизация където Самсунг издишат, въпреки че напоследък се пооправиха (whistle)

nikolaiii
Регистриран: 15 ное 2006, 10:03

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note 4

Мнение от nikolaiii » 04 яну 2015, 16:18

TouchWiz-а [B]не създава никакви проблеми[/B] на Note 4 ...
Писал си ,като типичен хейтър...Жалко ,че си ползвал много думи за да напишеш нещо толкова безсмислено!

Dubspace
Регистриран: 28 мар 2014, 19:21

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note 4

Мнение от Dubspace » 04 яну 2015, 16:34

Е има малко проблеми в TouchWiz-а от рода като натиснеш Home бутона ако излизаш от менюто, да изчакаш 1-2 секунди, но този проблем се решава, когато отидеш в настройките S Voice и се махне тикчето на Open via Home key и след това по-бързо ще отиваш от менюто с приложения към началния екран.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black

Agent_Jake

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note 4

Мнение от Agent_Jake » 04 яну 2015, 17:03

Даааа никакви проблеми не създава TouchWiz, не яде рамта, не засича тук там, нее аз си измислям. А това колко е грозен е друг въпрос. Както и да е не ми се спори с хора които са като коне с капаци :( Всеки си има глава и си решава сам какво иска (whistle) Въпроса е да сме обективни, всеки телефон си има плюсове и минуси. Няма перфектен телефон, но най големия проблем на Самсунг според мене е TouchWiz и външния им вид.

toti_1984
Регистриран: 04 сеп 2010, 05:02

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note 4

Мнение от toti_1984 » 04 яну 2015, 17:13

Абе бате,ще престанеш ли с тези тъпи умозаключения?Премиум материали търсел...какво повече искаш от Ноут 4?Или може би искаш за 1200 лв да ти дадат телефон от злато и стъкло от сапфир?Такива като теб най ме дразнят...Ноут 4 има метална лайсна,горила глас 4,супер процесор,тъч уиза е доста олекотен спрямо други телефони на марката!Аре марш,ходи да си хвалиш НТС в друг форум!!!Сестра му имала Самсунг,приятеля му имал...бе дреме ми кой има...АЕ щи се невиди в шнорхела...

Agent_Jake

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note 4

Мнение от Agent_Jake » 04 яну 2015, 18:43

Хахахаха много си забавен :D Телефона първо не е 1200 а 1400 лева. Второ защо конкуренти фирми могат да използват премиум материали а самсунг за тази цена предлагат евтин вид. Oppo, Huawei, HTC и т.н. Защо според тебе толкова много хора вече се отрекоха от тази фирма. И не ми казвай къде да ходя и какво да правя господин Професор. Като не ти допада мнението ми просто не го чети.

sgs_maniak
Регистриран: 22 окт 2013, 12:18

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note 4

Мнение от sgs_maniak » 04 яну 2015, 19:22

[Quote]Защо според тебе толкова много хора вече се отрекоха от тази фирма[/Quote]
Аз , мои приятели а и много хора по цял свят ползват Samsung .

Отговори