Galaxy Note 4
-
- Регистриран: 09 фев 2011, 23:01
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note 4
Nexus 5 e самия еталон за премиум :D
И с кой телефон със Snapdragon 805 го сравни като още няма такъв :D Че и 801 прескочи. :D
И с кой телефон със Snapdragon 805 го сравни като още няма такъв :D Че и 801 прескочи. :D
-
- Регистриран: 05 яну 2010, 19:56
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note 4
Не съм казал че е премиум, но за цена=качество е идеален. Не му е надута цената, за сметка на самсунг където хората се радват ако получат малко метал за 1400 лева. А ако не знаеш Note 4 се произвежда и със Snapdragon 805 и ако си го купил от USA, както един мой приятел го взе от Verizon, ще го имаш с този вид процесор. Но както й да е не ми се спори. А ме питаш защо съм прескочил 801 ? Ами защото 800 и 801 използват еднакви Krait 400 CPU cores, Adreno 330 GPUs и т.н. Затова мога спокойно да кажа че 801 е незначителен update над 800.
-
- Регистриран: 09 фев 2011, 23:01
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note 4
И не само Note 4 има вариант със Snapdragon 805 ами и galaxy S5, но е само за Корея. Мисълта ми е къде ги намери и ги сравни с твоя nexus. Че и по-бърз го изкара.
Казвам ти за другите устройства със snapdragon 800 и 801. Nexus с тях не може да се справи ти си тръгнал да го сравняваш с Note 4. Нелепо е!
Казвам ти за другите устройства със snapdragon 800 и 801. Nexus с тях не може да се справи ти си тръгнал да го сравняваш с Note 4. Нелепо е!
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note 4
Хахахах нелепо било. Просто казвам че телефона е по добре софтуерно оптимизиран от Note 4 особенно с новия Андроид, за който вие още чакате и накрая Самсунг ще сложат техните бумащини отгоре. Съжелявам но имах Самсунг, сестра ми е с Note 3, а най добрия ми приятел със Note 4 от USA (защото от там излиза по евтин) и те както мене мразят този TouchWiz. Освен че товари телефона излишно е и адски грозно нещо. Според мене HTC ако не бяха направили грешката с тази UltraPixel камера щяха да са спокойно на върха. Но ти явно робуваш на тази марка, затова не мисля да споря с тебе. Сигурно мразиш и Apple нали ? :D Въпрели че са световно признати с продуктите си. Бъди малко по широко скроен колега. Тове че един телефон има най добрите характеристики не означава че ще е по добър от останалите. Всичко е до оптимизация където Самсунг издишат, въпреки че напоследък се пооправиха (whistle)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note 4
TouchWiz-а [B]не създава никакви проблеми[/B] на Note 4 ...
Писал си ,като типичен хейтър...Жалко ,че си ползвал много думи за да напишеш нещо толкова безсмислено!
Писал си ,като типичен хейтър...Жалко ,че си ползвал много думи за да напишеш нещо толкова безсмислено!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note 4
Е има малко проблеми в TouchWiz-а от рода като натиснеш Home бутона ако излизаш от менюто, да изчакаш 1-2 секунди, но този проблем се решава, когато отидеш в настройките S Voice и се махне тикчето на Open via Home key и след това по-бързо ще отиваш от менюто с приложения към началния екран.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note 4
Даааа никакви проблеми не създава TouchWiz, не яде рамта, не засича тук там, нее аз си измислям. А това колко е грозен е друг въпрос. Както и да е не ми се спори с хора които са като коне с капаци :( Всеки си има глава и си решава сам какво иска (whistle) Въпроса е да сме обективни, всеки телефон си има плюсове и минуси. Няма перфектен телефон, но най големия проблем на Самсунг според мене е TouchWiz и външния им вид.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note 4
Абе бате,ще престанеш ли с тези тъпи умозаключения?Премиум материали търсел...какво повече искаш от Ноут 4?Или може би искаш за 1200 лв да ти дадат телефон от злато и стъкло от сапфир?Такива като теб най ме дразнят...Ноут 4 има метална лайсна,горила глас 4,супер процесор,тъч уиза е доста олекотен спрямо други телефони на марката!Аре марш,ходи да си хвалиш НТС в друг форум!!!Сестра му имала Самсунг,приятеля му имал...бе дреме ми кой има...АЕ щи се невиди в шнорхела...
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note 4
Хахахаха много си забавен :D Телефона първо не е 1200 а 1400 лева. Второ защо конкуренти фирми могат да използват премиум материали а самсунг за тази цена предлагат евтин вид. Oppo, Huawei, HTC и т.н. Защо според тебе толкова много хора вече се отрекоха от тази фирма. И не ми казвай къде да ходя и какво да правя господин Професор. Като не ти допада мнението ми просто не го чети.
-
- Регистриран: 22 окт 2013, 12:18
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note 4
[Quote]Защо според тебе толкова много хора вече се отрекоха от тази фирма[/Quote]
Аз , мои приятели а и много хора по цял свят ползват Samsung .
Аз , мои приятели а и много хора по цял свят ползват Samsung .