Galaxy Note 4
-
- Регистриран: 09 фев 2011, 23:01
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note 4
Някой от най-добрите рисунки правени на Note 4 :
[Youtube]https://www.youtube.com/watch?v=1h0SbHRUois[/Youtube]
[Youtube]https://www.youtube.com/watch?v=1h0SbHRUois[/Youtube]
-
- Регистриран: 13 фев 2014, 20:17
Re: Samsung Galaxy Note 4
Вчера изпуснах моят телефон от 10-на метра височина върху циментов тротоар.
Добре че беше в калъфче тип "тефтер".
Слава богу нищо му няма!:D
Добре че беше в калъфче тип "тефтер".
Слава богу нищо му няма!:D
-
- Регистриран: 19 яну 2015, 23:29
Re: Re: Samsung Galaxy Note 4
Разминало ти се е. Другия път внимавай повече. Дано да не се появят други проблеми.(yes)
-
Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note 4
Със едно доуточнение , камерата ми не фокусира след този инцидент.
А именно : Мъчи се да фокусира и в следващият момент пак е мъгляво, и така непрекъснато.
Дали като е в гаранция ще ми я сменят безплатно!?
А именно : Мъчи се да фокусира и в следващият момент пак е мъгляво, и така непрекъснато.
Дали като е в гаранция ще ми я сменят безплатно!?
-
- Регистриран: 06 авг 2004, 21:15
Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note 4
Ако няма следи от изпускането - да!
-
Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note 4
Пробвай следните неща и виж дали след някое от тях дали няма да има промяна:
1. Задай фабрични настройки на камерата.
2. Пак в настройки има РЕЖИМ НА ИЗМЕРВАНЕ. По подразбиране е ЦЕНТРАЛНО-ПРЕТЕГЛЕНО. Пробвай и с другите 2 режима как ще се държи камерата.
3. Влез в ДИСПЕЧЕР НА ПРИЛОЖЕНИЯТА и нулирай кеша и данните на приложението, което управлява камерата - CAMERA.
4. Фабрични настройки- нулира целия телефон, но ти изтрива всичко, което имаш: снимки, видео, музика, игри.
Днес имаше някакъв ъпдейт - подобрение на батерията, паметта и цялостната работа на устройството.
1. Задай фабрични настройки на камерата.
2. Пак в настройки има РЕЖИМ НА ИЗМЕРВАНЕ. По подразбиране е ЦЕНТРАЛНО-ПРЕТЕГЛЕНО. Пробвай и с другите 2 режима как ще се държи камерата.
3. Влез в ДИСПЕЧЕР НА ПРИЛОЖЕНИЯТА и нулирай кеша и данните на приложението, което управлява камерата - CAMERA.
4. Фабрични настройки- нулира целия телефон, но ти изтрива всичко, което имаш: снимки, видео, музика, игри.
Днес имаше някакъв ъпдейт - подобрение на батерията, паметта и цялостната работа на устройството.
-
Опитах всички варианти но без успех.
При абсулютна тишина се чува как лупичките (или друго което го незнам) си "потраква" едновременно с "премигването" на камерата (опитва се да бъде на фокус). Аз фабричните настройки ще ги направя и без това преди да го занеса в магазина. Благодаря за вниманието (и не само за този случай)!
При абсулютна тишина се чува как лупичките (или друго което го незнам) си "потраква" едновременно с "премигването" на камерата (опитва се да бъде на фокус). Аз фабричните настройки ще ги направя и без това преди да го занеса в магазина. Благодаря за вниманието (и не само за този случай)!
-
Re: Re: Samsung Galaxy Note 4
Явно проблема ти е механичен.
Обаче няма място за притеснение дори и да не ти признаят гаранцията може да си купиш целия модул на камерата за note 4 oт ebay. Струва около 25-30 лева на лентово кабелче е. Вадиш старата и слагаш новата.
Обаче няма място за притеснение дори и да не ти признаят гаранцията може да си купиш целия модул на камерата за note 4 oт ebay. Струва около 25-30 лева на лентово кабелче е. Вадиш старата и слагаш новата.
-
Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note 4
OK.
Благодаря!
Благодаря!
-
Някой може ли да ми даде линк как да сменя задната камера (или пък откъде да я купя)!