Galaxy Note 4
-
- Регистриран: 19 яну 2015, 23:29
Re: Re: Samsung Galaxy Note 4
http://www.ebay.com/itm/New-Rear-Back-Main-Camera-Lens-Flex-Cable-Replacement-For-Samsung-Galaxy-Note-4-/171633640501?hash=item27f6298435:g:AkkAAOSwxYxUriHX
В ebay има много такива камери, но не ти препоръчвам да си я сменяш сам. Подмяната е много трудна даже и за професионалист.
В ebay има много такива камери, но не ти препоръчвам да си я сменяш сам. Подмяната е много трудна даже и за професионалист.
Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note 4
https://www.youtube.com/watch?v=8A_VVwGEQg0
И аз не препоръчвам да се пипа- само професионален сервиз- да не ти развалят телефона.
И аз не препоръчвам да се пипа- само професионален сервиз- да не ти развалят телефона.
-
- Регистриран: 13 фев 2014, 20:17
Re: Samsung Galaxy Note 4
"Samsung Galaxy Note 4 Rear-Facing and Front-Facing Camera Repair - Fixez.com"
Като гледах този клип ме изкушаваше да направя същото (ако имах възможност разбира се).
Отстрани изглежда не толкова трудно ,но да се правя на майстор и да купувам инструменти просто няма смисъл.Обадих се днес на една фирма "24GSM servise" и човека ми каза че на ибей камерите не са оригинални но и те в сервиза ги нямат и най-добре да ми я сменят гаранционно. Така и ще направя.
Като гледах този клип ме изкушаваше да направя същото (ако имах възможност разбира се).
Отстрани изглежда не толкова трудно ,но да се правя на майстор и да купувам инструменти просто няма смисъл.Обадих се днес на една фирма "24GSM servise" и човека ми каза че на ибей камерите не са оригинални но и те в сервиза ги нямат и най-добре да ми я сменят гаранционно. Така и ще направя.
-
- Регистриран: 13 фев 2014, 20:17
Всичко завърши по най-добрият начин.
Вчера си получих телефона (гаранционен) с нова камера.Засега нямам забележки по него.
р.s. Яка машина (Да падне от 10м. високо)!?
(yes)
Вчера си получих телефона (гаранционен) с нова камера.Засега нямам забележки по него.
р.s. Яка машина (Да падне от 10м. високо)!?
(yes)
Има вече ъпдейт до Android 6.0 Marshmallow
Номера е - N910FXXU1DOL3
Номера е - N910FXXU1DOL3
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Здравейте,
Когато пусна 3G на телефона, звукът при разговор става доста металически :( На 2G няма проблем. Дали това е от оператора или е проблем на телефона?Използвам МТЕЛ.
Иначе машинката е страхотна:)
Когато пусна 3G на телефона, звукът при разговор става доста металически :( На 2G няма проблем. Дали това е от оператора или е проблем на телефона?Използвам МТЕЛ.
Иначе машинката е страхотна:)
-
- Регистриран: 19 яну 2015, 23:29
Сега пробвах с карта на мтел при вкючено 3G. Не усетих разлика в качеството на разговорите. Пробвай различни режими на телефона. Примерно аз държа изключено 4G.
-
- Регистриран: 15 окт 2006, 12:11
Нот4 подържа hd voice. Това е при условие, че си режим 3g и отсрещния също е на 3g и съответно подържа услугата. И на мен ми идва леко металическо.
Note 20 Ultra 5G
Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note 4
При мен всички разговори в режим 3g звучат странно, дори и разговарящите с мен ме чуват неестествено. Едва ли всички ползват 3g и телефоните им поддържат hd voice :(
-
- Регистриран: 21 дек 2015, 16:49
Някой знае ли как се изк. бързо зареждане на батерия помагайте :D