Galaxy Note 4
Re: Re: Samsung Galaxy Note 4
Като се ползва обикновено зарядно.
-
- Регистриран: 22 окт 2013, 12:18
Мисля че беше В настройките батерия бързо зареждане махаш отметката .
Ако не е там в настройките има търсачка лупа в горния ъгъл пишеш бързо зареждане и трябва да го открие .
Моя съвет е зареждай нормално а не бързо защото колкото по бълзо се зарежда батерията после по бързо се разрежда .
Ако не е там в настройките има търсачка лупа в горния ъгъл пишеш бързо зареждане и трябва да го открие .
Моя съвет е зареждай нормално а не бързо защото колкото по бълзо се зарежда батерията после по бързо се разрежда .
Гледай снимките.
-
- Регистриран: 13 фев 2014, 20:17
Re: Samsung Galaxy Note 4
Някой дали знае как мога да гледам видео (клипове ,филми и т.н.) на телевизора (sony bravia ex 700)? За снимки няма проблем.Когато опитвам с вграденият плейър на телефона,ми изписва "Плейърът не е достъпен. Проверете състоянието на мрежата и свързаното устройство".Благодаря!
Смарт ли е Sony-то?
Клипове с iMediaShare. Филмите няма да тръгнат със субтитри, ако не се пускат с вградения плеър,а някои видео формати не се четат изобщо от плеърите на телевизорите, когато се стриймва към тях.
Клипове с iMediaShare. Филмите няма да тръгнат със субтитри, ако не се пускат с вградения плеър,а някои видео формати не се четат изобщо от плеърите на телевизорите, когато се стриймва към тях.
-
Не е smart. Купих го преди около 5год. Има wi fi външна антена и някакъв ограничен интернет. По всичко изглежда че ще ходя до Технополис за да купя някакъв кабел.
-
- Регистриран: 19 яну 2015, 23:29
А телевизора ти има ли HDMI ?
Ако има ти трябва MHL кабел за телефона за връзка с телевизор през HDMI.
Ако има ти трябва MHL кабел за телефона за връзка с телевизор през HDMI.
-
Преди малко опитах и с imedia share.Изписва ми "An error has occurred".
-
Да. Ще попитам момчетата от Технополис какъв точно кабел да взема , че аз трудно ще се орентирам.
-
Някога когато имах SGS2 също бях намислил да си купя , но ми се видяха много 50лв. и се отказах.
Но явно телевизора ми е стар и без тази "инвестиция" в кабела няма да ми се размине.
Но явно телевизора ми е стар и без тази "инвестиция" в кабела няма да ми се размине.