Galaxy Note 4
Re: Samsung Galaxy Note 4
От тази карта всичко става ясно :D
-
- Регистриран: 22 окт 2013, 12:18
Е аз какво да направя.
Според мен на 24 .
Чудесен телефон но не ми е в бюджета .
Според мен на 24 .
Чудесен телефон но не ми е в бюджета .
-
- Регистриран: 18 юни 2007, 13:32
Теста на огъване ме впечатли. Според човека няма телефон, поне за сега, който да издържи на такъв тест, но ме впечатли, че опита му да възвърне предишното му състояние е 100% успешен.
Добра цена 1199лв:)
Ще се купува явно, цената бива(yes)
smartphone.bg Трябва да отбележим, че е със Snapdragon 805, въпреки, че май виваком са вкарали с Exynos процесори.
Явно ще се продават и 2-та варианта. Тъй като се спекулираше в България кой ще дойде.
Явно ще се продават и 2-та варианта. Тъй като се спекулираше в България кой ще дойде.
Как така 1,200 лева ще изглежда добре? Note 3, който покрива 1:1 всяка една от функциите на модела, струва 850 лева. Няма нито един реално смислен ъпдейт, заради който да си залсужава да извадиш допълнително кеш. Толкова пари за нещо глупаво за телефон, просто защото усторйство с такъв размер не може да се превърне в професионален продукт. Докато Samsung (както и всички други подобни марки) не се усетят, че тези цени са просто прекалени, по-малкити фирми от съседните държави ще грабят пазарен дял.
Да ви имам и двойните стандарти: Щом е Самсунг 1200 са много, щом е Аппле 2000 - няма проблем, ПФУ! (no)
Ами купи си Note 3, като не те кефи цената на 4-ката, някой да ти е опрял пистолет в главата?!?! :D:D:D
Ами купи си Note 3, като не те кефи цената на 4-ката, някой да ти е опрял пистолет в главата?!?! :D:D:D
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Росене, имаш проблеми с нервите, разбирам го, ама защо трябва да си го изкарваш във форум, където хората идват да намерят нещо интересно? Първо, не съм споменавал Ябълката. Второ, никога не съм казвал, че цената от 2,000 лева е добра. Защо, по дяволите, си измисляш някакви неща, в които вярваш толквоа силно, пък в другата тема говориш за \"разни хора, разни идеали\"? Не съм и показвал намерение да си купувам телефона, просто го коментирам, каквато мисля, че е целта на темата за него. Или и тук греша? Обясни ми, изкарай още малко яд, само че трябва в близките години да се научиш да приемаш и мнението на другите, защото няма все да си в тийн-възраст.