Galaxy Note 4
Re: Samsung Galaxy Note 4
Цената бих казал, че е много добра даже. А ми то и Алфата е горе долу на тази цена, но не може да се сравнява с Note 4.
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 22 окт 2013, 12:18
За резолюцията съм съгласен. Но с новия дисплей логично гсм е и по скъп.
За мен подобренията са в процесора и камера с OIS .
Уан плюс - неизвестен телефон от неизвестен сайт с липса на гаранция , не мерси. Мое мнение . Ако теб те кефи купи си го .
Нео версия не очаквай в началото да е доста по евтина .
За мен подобренията са в процесора и камера с OIS .
Уан плюс - неизвестен телефон от неизвестен сайт с липса на гаранция , не мерси. Мое мнение . Ако теб те кефи купи си го .
Нео версия не очаквай в началото да е доста по евтина .
Мисля, че пишеше „доставки след 25 октомври” - това значи ли, че при поръчка сега, дори и да коригират цената на по-висока след това (1500+/-), пак са длъжни да ти го пратят на 1200лв. ?
Тази година ще, или стана мазало с тези Букви след номера на модела SM-N910A, B, C, D...Z :D
В клиповете които съм гледал, като Unboxing, Review, Hands-On - модела с Snapdragon e N910F (това за „отключен” не обвързан с оператори като Sprint, Verizon, AT&T... или пък Корейска версия). До сега слагаха и допълнителна батерия и SmartDock или зарядно за нея, в комплекта на Note 3 за Корея, но с Note 4 това не е така.
Тази година ще, или стана мазало с тези Букви след номера на модела SM-N910A, B, C, D...Z :D
В клиповете които съм гледал, като Unboxing, Review, Hands-On - модела с Snapdragon e N910F (това за „отключен” не обвързан с оператори като Sprint, Verizon, AT&T... или пък Корейска версия). До сега слагаха и допълнителна батерия и SmartDock или зарядно за нея, в комплекта на Note 3 за Корея, но с Note 4 това не е така.
Хах сега вече стана интересно. Цената му в \"онзи\" сайт се покачи на 1429 лв :)
Като не знаят на колко да го пуснат, да не слагат такива подлъгващи цени :)
До колкото си спомням Ноут 3 не излезе с толкова висока цена?
Като не знаят на колко да го пуснат, да не слагат такива подлъгващи цени :)
До колкото си спомням Ноут 3 не излезе с толкова висока цена?
Ако онзи \"сайт\" е този, за който си мисля, там са ужасно несериозни. Миналата година бях поръчал от тях един галакси гиър, за да го пробвам и един месец ме разиграваха с доставката - не бил дошъл, грешна им била \"предварителната\" информация, \"не знаеме\" и на финала го отказах.
Но в Плесио са най-големите мизерници - продават Note 4 от миналта седмица за 1400лв., без да упоменат никъде дата на доставка, че не е наличен, кога се очаква, че е приордър и т.н. Ако се минеш.
Но в Плесио са най-големите мизерници - продават Note 4 от миналта седмица за 1400лв., без да упоменат никъде дата на доставка, че не е наличен, кога се очаква, че е приордър и т.н. Ако се минеш.
От това се опасявах - да не стане по-скъп и то взе, че стана. Който поръчал на 1199лв, поръчал, сигурно на толко и ще му пристигне, стига да е платил по-банков път де, не вярвам след това да ви измуфтят още.
Според Plesio номерата на модела, който ще се продава в България са:
SM-N910FZKEEUR -> за Black
SM-N910FZWEEUR -> за White
SM-N910FZDEEUR -> за Gold
--------------------------------------
Ето и пълния списък, който открих чрез Google (не пише кой, за коя дъжава/регион или оператор е):
http://pastebin.com/yis39eYj
Според Plesio номерата на модела, който ще се продава в България са:
SM-N910FZKEEUR -> за Black
SM-N910FZWEEUR -> за White
SM-N910FZDEEUR -> за Gold
--------------------------------------
Ето и пълния списък, който открих чрез Google (не пише кой, за коя дъжава/регион или оператор е):
http://pastebin.com/yis39eYj
-
Ето още един списъ
http://forum.xda-developers.com/note-4/general/galaxy-note-4-versions-cpu-t2883741
http://forum.xda-developers.com/note-4/general/galaxy-note-4-versions-cpu-t2883741
М-тел официално обявиха старт на продажбите на модела - 23 октомври. Другите два оператора са в режим на очакване ;)
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Тъй като не разбирам достатъчно бихте ли ми казали кой от двата варианта е по-добрия: Exynos или Snapdragon 805?
Благодаря
Благодаря
-
Еднакво добри са.
купувайте само от сигурни места ( магазини , оператори , сайтове ) и се
информирайте се за ГАРАНЦИЯТА .
купувайте само от сигурни места ( магазини , оператори , сайтове ) и се
информирайте се за ГАРАНЦИЯТА .