Galaxy Note5
Samsung Galaxy Note5
Тук пише, че няма инфрачервен порт- ако е така и това е поредната функция, която отпада - бих им предложил да махнат и функцията за телефонни разговори и да се свършва най - накрая :)
Re: Re: Samsung Galaxy Note5
Абе красавец е, ама 1500лв за него ми се виждат малко множко, около 1000-1100, е по-нормална цена предвид минималния ъпгрейд.
Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note5
Както обикновено края на годината ще е около 1000 лева. Стига човек който има пари да може да остиска.
Re: Samsung Galaxy Note5
Или да остане само функцията телефонни разговори. :D
Samsung Galaxy Note5
Разбира се, това едва ли е някаква успокоение за европейските потребители, тъй като Samsung обяви, че ще продава Galaxy Note 5 само в Щатите и Азия и тук ще го видим официално най-рано през следващата година . Източник mobilebulgaria.com / samsung.com / sammobile.com :)
Re: Samsung Galaxy Note5
За проблемите с новия стилос на Note5 изглежда , че от Samsung не са чували за poka-yoke.
Рoka-yoke предполага създаване на устройства и процеси, при които организацията на работа да е такава, че да изключва допускането на грешки от случаен или умишлен характер.
За мен това е подигравка с потребителя.
От Samsung са знаели за проблема, но са решили, че е достатъчно да опишат само начина на употреба на стилоса и да предупредят потребителите, че при вкарването му наобратно в гнездото, ще причини непоправими щети на устройството.
Това пренебрежително отношение на Samsung към най-верните им фенове е меко казано подигравка.
Не мисля, че щеше да им коства много да направят стилоса по начин, който не позволява влизането му в гнездото в обратна позиция.
Рoka-yoke предполага създаване на устройства и процеси, при които организацията на работа да е такава, че да изключва допускането на грешки от случаен или умишлен характер.
За мен това е подигравка с потребителя.
От Samsung са знаели за проблема, но са решили, че е достатъчно да опишат само начина на употреба на стилоса и да предупредят потребителите, че при вкарването му наобратно в гнездото, ще причини непоправими щети на устройството.
Това пренебрежително отношение на Samsung към най-верните им фенове е меко казано подигравка.
Не мисля, че щеше да им коства много да направят стилоса по начин, който не позволява влизането му в гнездото в обратна позиция.
-
- Регистриран: 19 яну 2015, 23:29
Мнението е изтрито.
[b]Модератор: [/b]Няма връзка с обсъжданата тема.
-
- Регистриран: 06 авг 2004, 21:15
Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note5
...а ако го докопа дете? много хора дават телефоните на децата си да играят игри...
Samsung Galaxy Note5
Щом давам 1500лв за Смартфон, ще се държа като примат.
Няма проблем с това да го мушнеш наопаки и да не го засече, или тем подобни глупости и после като си го БУТНЕШ пак на правилното място, всичко да е ок.
Проблема е, че механизма вътре се разваля.
За мен това е недопустимо за флагман, или да го оправят това, или смарта им е обречен.
За жалост и аз много харесвам ноут серията и много го исках ама сега....
Няма проблем с това да го мушнеш наопаки и да не го засече, или тем подобни глупости и после като си го БУТНЕШ пак на правилното място, всичко да е ок.
Проблема е, че механизма вътре се разваля.
За мен това е недопустимо за флагман, или да го оправят това, или смарта им е обречен.
За жалост и аз много харесвам ноут серията и много го исках ама сега....