Galaxy Note7
Re: Samsung Galaxy Note7
Вече се сдобих с телефона. Стана вчера. много съм доволен от телефона, ето видео което направихме със сина ми.
https://www.youtube.com/watch?v=JWu68UZdoG8
https://www.youtube.com/watch?v=JWu68UZdoG8
Re: Re: Samsung Galaxy Note7
Точно модела, който ме интересува, а именно Dual sim. :)
Честито и със здраве да се ползва!
Какви пари излезе апарата?
Питам в долари или евро...
Честито и със здраве да се ползва!
Какви пари излезе апарата?
Питам в долари или евро...
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note7
Излезе 1422 лева
Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note7
Уау, супер е цената!
Направо ще търся кой ще ходи във вашата посока да ми вземе един...
Много ти благодаря за инфото и за видеото.
Малкия и той се кефи, гледам :)
Направо ще търся кой ще ходи във вашата посока да ми вземе един...
Много ти благодаря за инфото и за видеото.
Малкия и той се кефи, гледам :)
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note7
Телефона като е купен от Дубай не е ли регионално заключен , от което следва че неможе да работи с сим карта от Европейски оператор.
Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note7
Дубай е свободна икономическа зона, всичко ново първо там се появява. Много телефони пристигат в Бг именно от Дубай. Първия си телефон Siemens SL 45 взех от там.
На мен лично не ми харесва телефона външно, изглежда ми прекалено масивен и дебел.
На мен лично не ми харесва телефона външно, изглежда ми прекалено масивен и дебел.
Като изключа някой дребни разлики, ирис скенера и стилуса, хардуера на телефона е същият като S7 edge, даже батерията му е по малка. Обаче изглежда отлично (yes)
Re: Re: Samsung Galaxy Note7
На хартия е така, но ноутовете са по здрави, те са в друга категория, дори и със същия хардуер е много вероятно да дава по добри резултати при тестове и т.н. Освен това е с покритие ново поколение Gorilla Glass 5, което на теория показват, че е по здраво. Батерията дори и да е по малка е също възможно да е по издръжлива.
Samsung Galaxy Note7
Честито със здраве да се ползва.
Аз имам с7 едж и голямата дилема ми е дали да го продам и да си купя ноутчето...ще загубя доста.
Другият вариант е Ноут 8:S Още се чудя:)
Аз имам с7 едж и голямата дилема ми е дали да го продам и да си купя ноутчето...ще загубя доста.
Другият вариант е Ноут 8:S Още се чудя:)
И при мен се заформя голяма дилема. Аз ще си го ползвам моя телефон точно колкото ми е договора.
Вече в списъка влезе и Ноут 7, но чакам Виваком да избухнат с цени и ако се доближава ценово до С7 Едж, му скачам. Очилата, които дават в комплект, дали ще са съвместими и с ноута?
Вече в списъка влезе и Ноут 7, но чакам Виваком да избухнат с цени и ако се доближава ценово до С7 Едж, му скачам. Очилата, които дават в комплект, дали ще са съвместими и с ноута?
Samsung GALAXY S22 Ultra