Galaxy Note7
Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note7
Разбира се, че съм хейтър. Предполагам, че щеше да ви е изключителен проблем да изкарате 900-1,000 лева за телефона по празниците, колкото всъщност струва, а не 1,200-1,300, колкото ще струва, защото гоо пуснаха с половин година по-късно от S7, макар и да е почти същия телефон. Много по-лесно е да обиждаш, вместо да се опиташ да вникнеш в смисъла на думите ми, нали? Пълнете им гушите на Samsung, това не е мой проблем.
-
- Регистриран: 30 яну 2016, 11:58
Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note7
Точно ти ли ще ми говориш за цени?
Който хвалеше абсолютния безсмислен боклук iphone SE, който и сега е на баснословна цена. Бъкан с дефекти. Нито хардуера му струва и излезе доста по-късно.
Да ти имам и реализма. Истината е, че и 8 гб РАМ да сложат и първоначалната цена да е 1200 лева пак няма да си сред купувачите на note 7.
Като не пълниш гушата на една фирма, нали все на някоя си даваш парите. Има ли значения на коя?
И няма нужда да се грижиш за портфейлите на хората. Гледай твоя да е пълен.
Който хвалеше абсолютния безсмислен боклук iphone SE, който и сега е на баснословна цена. Бъкан с дефекти. Нито хардуера му струва и излезе доста по-късно.
Да ти имам и реализма. Истината е, че и 8 гб РАМ да сложат и първоначалната цена да е 1200 лева пак няма да си сред купувачите на note 7.
Като не пълниш гушата на една фирма, нали все на някоя си даваш парите. Има ли значения на коя?
И няма нужда да се грижиш за портфейлите на хората. Гледай твоя да е пълен.
Samsung Galaxy Note7
Кефа , да имаш най-новото е несравним! То е като да свършваш, всеки път , като го ползваш. Но има един проблем, иска да имаш излишни пари. Преди чаках по две години или 3 , сега през година или както ще стане сега, 2 месеца.;):P
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note7
Кеф цена нЕма.. :)
Re: Samsung Galaxy Note7
така е, тогава нямаше да се чудиш дали да разкараш стария, че да вземеш този :D
ти преди през 2-3 години ли си свършвал, или тогава ти ставаше :D:D
Re: Re: Samsung Galaxy Note7
Хаха тогава преди се стисках по 2-3 години преди да купя. Сега не толкова. :P;)
Но тая писалка ми се иска да е пробвам. Преди никога не съм ползвал писалка. Видях, че и мокър телефона, ще може да се използва. Ще го разцъквам докато се къпя или на морето;)
Но тая писалка ми се иска да е пробвам. Преди никога не съм ползвал писалка. Видях, че и мокър телефона, ще може да се използва. Ще го разцъквам докато се къпя или на морето;)
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
С бленда f/1.7 кой знае какви снимки ще прави.
Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note7
:D:D (yes)
Samsung Galaxy Note7
Абе страхотен телефон ще е, като цяло съжалявам, че избързах март и си купих С7 едж....