Galaxy Note7
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note7
И съвсем друг въпрос е дали е смислено да се плащат 34лв на месец такса към Мтел, за да се вземе на тази цена. Текущия ми договор към тях е на 16лв на месец с 2400 мин към всички оператори и 3000МБ бърз нет. Договорите им в момента хич не са изгодни.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note7
Аз вече го резервирах с план Smart M за 24 месеца.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note7
Имат и Теленор предварително записване
http://www.telenor.bg/bg/galaxy-note-7-registration
http://www.telenor.bg/bg/galaxy-note-7-registration
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note7
То малко условно с поръчката . Ама ще видим.
Аз поръчах!!!
Аз поръчах!!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note7
twinfs,
Къде прочете, че ще плащам 34 лв на месец, за да коментираме дали е смислено. Казах, че ми предстои преподписане на договор (този, който ползвам беше с преференциални условия, изтича м. октомври,таксата се вдига, минути и гб падат). Затова след три разговора със служители на Мтел достигнахме до приемлива за мен оферта. План безкрай 50, който вече е в архива с допълнение от 10 гб към условията по него за 25 лв. Получавам неограничени минути към всички (национални и мобилни мрежи), 16 гб интернет, отделно 2 гб към FB, 2 гб към Viber, неограничен брой смс в мрежата на м-тел, 200 мин. за международни разговори към ЕС, 200 мин., 200 мб и 200 смс в роуминг в държави от ЕС. Така че аз съм доволен от тези условия, сигурно може и по- добре, но като цяло това, което се предлага официално за досегашни клиенти е много по зле. Телефончето също излиза на прилична цена - 1219.99 лв. Остава да се убедя, че го желая точно този модел. Теленор също ми предлагат добри условия, но ще изчакам още малко преди да реша.
Къде прочете, че ще плащам 34 лв на месец, за да коментираме дали е смислено. Казах, че ми предстои преподписане на договор (този, който ползвам беше с преференциални условия, изтича м. октомври,таксата се вдига, минути и гб падат). Затова след три разговора със служители на Мтел достигнахме до приемлива за мен оферта. План безкрай 50, който вече е в архива с допълнение от 10 гб към условията по него за 25 лв. Получавам неограничени минути към всички (национални и мобилни мрежи), 16 гб интернет, отделно 2 гб към FB, 2 гб към Viber, неограничен брой смс в мрежата на м-тел, 200 мин. за международни разговори към ЕС, 200 мин., 200 мб и 200 смс в роуминг в държави от ЕС. Така че аз съм доволен от тези условия, сигурно може и по- добре, но като цяло това, което се предлага официално за досегашни клиенти е много по зле. Телефончето също излиза на прилична цена - 1219.99 лв. Остава да се убедя, че го желая точно този модел. Теленор също ми предлагат добри условия, но ще изчакам още малко преди да реша.
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Apple Watch 6 44mm
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note7
И аз поръчах, да видиме с какви цветове разполагат. За мен цвета е без значение
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note7
Аз държа да е черен моя. Екрана показва пълната си прелест, когато телефона е черен, а както му е двустранно извит, се превръща в един огромен екран.
Обаче абонаментния план Smart M не ми допада особено, и ще предоговаряне за
друг до 20лв.
@gog88, много добра оферта от Мтел, взимай без да се замисляш, щом минутите важат към всички мрежи, а не само мобилни.
Обаче абонаментния план Smart M не ми допада особено, и ще предоговаряне за
друг до 20лв.
@gog88, много добра оферта от Мтел, взимай без да се замисляш, щом минутите важат към всички мрежи, а не само мобилни.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note7
Ванка,
И аз смятам, че офертата е добра. Във времето ще излязат и по- добри предложения, но на мен от октомври ми скача таксата на 39.90 лв, отстъпките, както вече казах падат, и е безумно да стоя на тази такса на безсрочен договор само за да чакам по- добро предложение. Като скрита оферта за преподписване ми казаха, че по- добра няма да получа. Предложиха и план за 18 лв, в който има 12 гб и неограничени разговори само към мобилните мрежи, но това ми се струва доста по-куцо предложение. Ако се откажа да взема телефон, сигурно ще абдикирам към Теленор, където офертата също си заслужава, а там мога да взема апарат по всяко време през 24-те месеца на договора, не както е при М-Тел само при подписване. М-тел няма да предлагат поне в началото апаратчета в синьо, а това ми е един от скритите фаворити за цвят.
И аз смятам, че офертата е добра. Във времето ще излязат и по- добри предложения, но на мен от октомври ми скача таксата на 39.90 лв, отстъпките, както вече казах падат, и е безумно да стоя на тази такса на безсрочен договор само за да чакам по- добро предложение. Като скрита оферта за преподписване ми казаха, че по- добра няма да получа. Предложиха и план за 18 лв, в който има 12 гб и неограничени разговори само към мобилните мрежи, но това ми се струва доста по-куцо предложение. Ако се откажа да взема телефон, сигурно ще абдикирам към Теленор, където офертата също си заслужава, а там мога да взема апарат по всяко време през 24-те месеца на договора, не както е при М-Тел само при подписване. М-тел няма да предлагат поне в началото апаратчета в синьо, а това ми е един от скритите фаворити за цвят.
Apple Watch 6 44mm
Apple Watch 6 44mm
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note7
Можеш да вземеш апарат ама подписваш на ново договор
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note7
Така е, само, че при червеният оператор или взимаш апарат при подписването или гориш. Даже и да не си взел телефон в началото, после не ползваш никакви отстъпки. При Теленор подписваш нов договор, но поне може да избереш модел, който е излязъл на по-късен етап.
Apple Watch 6 44mm
Apple Watch 6 44mm