Galaxy Note7
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note7
Съдейки по ревютата, разликата с Note 5 буквално не съществува. Ирис скенера не е напълно готов, има проблеми със скенера за пръстови отпечатъци, извитият екран отново има само естетическа функция, батерията дава почти същите, ако не е и по-лоши резултати. При това полжение, все още ли смяташ да го вземеш, @Ванка?
-
- Регистриран: 30 окт 2008, 10:29
Re: Samsung Galaxy Note7
Тази камера не е кой знае какво.До кога ще я предлагат?!
Re: Re: Samsung Galaxy Note7
Ама който не го кефи - не го купува.
Толкова е просто(angry)
Толкова е просто(angry)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note7
Съдейки по думите на хората аз не трябва да си взема това което ми харесва и желая, а китайски еквивалент, щото бил по-евтин и качествен.
[Quote]Ирис скенера не е напълно готов, има проблеми със скенера за пръстови отпечатъци, извитият екран отново има само естетическа функция, батерията дава почти същите, ако не е и по-лоши резултати.[/Quote]
От видеата които съм изгледал, няма такива проблеми. Относно извития дисплей - това е най-якото и разграничаващо марката от останалите на пазара. Прави телефоните им да изглеждат секси и стилно.
Note7 е най-добрият фаблет на пазара. Уникален дизайн съчетани с прекрасен дисплей, бързина и суперфункционалност! Никой китаец не може и да се доближи до този продукт. В края на краищата всеки е свободен да си дава парите, за каквото сметне за добре.
[Quote]Съдейки по ревютата, разликата с Note 5 буквално не съществува[/Quote]
Разлика има, достатъчно е само да им хвърлиш по един поглед.
[Quote]При това полжение, все още ли смяташ да го вземеш, @Ванка?[/Quote]
Да, купувам си напълно нов продукт с поддръжка две години, точно колкото ще ми бъде договора със съответния оператор. Също така разликата в парите между него и S7 Edge през оператор е нищожна.
Ето и едно видео:
[Youtube]https://www.youtube.com/watch?v=qZyELIkfnSU[/Youtube]
[Quote]Ирис скенера не е напълно готов, има проблеми със скенера за пръстови отпечатъци, извитият екран отново има само естетическа функция, батерията дава почти същите, ако не е и по-лоши резултати.[/Quote]
От видеата които съм изгледал, няма такива проблеми. Относно извития дисплей - това е най-якото и разграничаващо марката от останалите на пазара. Прави телефоните им да изглеждат секси и стилно.
Note7 е най-добрият фаблет на пазара. Уникален дизайн съчетани с прекрасен дисплей, бързина и суперфункционалност! Никой китаец не може и да се доближи до този продукт. В края на краищата всеки е свободен да си дава парите, за каквото сметне за добре.
[Quote]Съдейки по ревютата, разликата с Note 5 буквално не съществува[/Quote]
Разлика има, достатъчно е само да им хвърлиш по един поглед.
[Quote]При това полжение, все още ли смяташ да го вземеш, @Ванка?[/Quote]
Да, купувам си напълно нов продукт с поддръжка две години, точно колкото ще ми бъде договора със съответния оператор. Също така разликата в парите между него и S7 Edge през оператор е нищожна.
Ето и едно видео:
[Youtube]https://www.youtube.com/watch?v=qZyELIkfnSU[/Youtube]
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 30 окт 2008, 10:29
Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note7
Не, аз ще си го купя. И ще се чудя отново на глупостите който правя :)
Samsung Galaxy Note7
Интересно от кога ще започнат продажбите на телефона?
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
Re: Samsung Galaxy Note7
Щяха да почнат на 2 септември, но дата я отложиха с 2 седмици и сега ще почнат на 16 септември.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Или на 13 септември за направилите предварителна поръчка.
Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note7
Exynos 8890 vs Qualcomm Snapdragon 820 - Note 7.
Няма тест относно консумацията и батерията, което е най-важно според мен в случая.
androidcentral.com/note-7-head-head-exynos-vs-snapdragon-benchmarks
Няма тест относно консумацията и батерията, което е най-важно според мен в случая.
androidcentral.com/note-7-head-head-exynos-vs-snapdragon-benchmarks
Ето още един производител, който не е лош https://vrsdesign.com/collections/galaxy-note-7
Аз за с7 едж си взех кафяв https://vrsdesign.com/collections/galaxy-s7-edge/products/galaxy-s7-edge-case-layered-dandy?variant=23470454726 като го поръчах от немския амазон за най-малка цена на доставката. Целта на закупуването не беше за предпазване на телефона, но още на пъривя месец падна 2 пъти (единия върху камъни) хем го пазех и свърши много добра работа калъфа.
Аз за с7 едж си взех кафяв https://vrsdesign.com/collections/galaxy-s7-edge/products/galaxy-s7-edge-case-layered-dandy?variant=23470454726 като го поръчах от немския амазон за най-малка цена на доставката. Целта на закупуването не беше за предпазване на телефона, но още на пъривя месец падна 2 пъти (единия върху камъни) хем го пазех и свърши много добра работа калъфа.