Galaxy Note8
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note8
Защо да съм сляп . Казвам че бях много навит за модела , видях го дърво е . Като гледам ти си сляп . слугуваш на марка
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note8
Писах за това онзи ден доста си поиграх с телефона много е неудобен прекалено голям и е много рехав както имам навика да си изпускам телефоните този ще стане на сол от първия път не че бих си взел самсунг де
-
- Регистриран: 15 окт 2006, 12:11
Re: Samsung Galaxy Note8
Цялата работа е, че 95% от мераклиите хейтят, защото го харесват, но няма да си го купят. Аз също няма да дам една купчинка пари, но не виждам смисъл да хейтя затова. Апарата си е перфектно балансиран отвсякъде.
Note 20 Ultra 5G
Re: Re: Samsung Galaxy Note8
Братле наистина исках да го взема . Много се надявам този които гледах да е някакъв тестов. с8 супер много ме кефи и тоя има много не6та не знам не ми допадна.
-
- Регистриран: 30 окт 2008, 10:29
Хейта (неодобрението) към този модел идва основно от фенове на серията. Такъв съм и аз, имал съм всички Нотове без 7. За феновете, парите не са фактор. Проблема е в това че, Самсунг не се постараха да отличат този модел от S8+ който е моят телефон в момента и мисля че е супер.Освен това 200 грама телефонище... струва ми се че, това е доста тежък модел. Вместо да наблягат на софтуерни иновации защо не сложат повече сензори в този и без това огромен корпус?:)
Но това е мое мнение и не искам никого да ангажирам с него.
Но това е мое мнение и не искам никого да ангажирам с него.
Перфектен телефон, не знам какво не му харесвате. Ако беше по-малък щяхте да пишете че е като S8, като е голям, проблем че са ви малки ръчичките или тежък бил. Аман от корифеи в техниката и дизайна в този форум. :D
Липсата на особен ентусиазъм към модела идва от там, че е сравнително близък до S8+, а пристига с половин година по-късно и му искат 500лв повече.
Иначе е хубав телелефон.
Иначе е хубав телелефон.
-
- Регистриран: 30 окт 2008, 10:29
Ти, с какъв телефон си в момента?
Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note8
Според мен това недоразумение от задната страна на телефона е най-голямата подигравка.
Как ли ще се уцелва сензора за пръстов отпечатък?
Как ли ще се уцелва сензора за пръстов отпечатък?
Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note8
[B]frank zappa
Дата: 02.09.2017 13:04
Ти, с какъв телефон си в момента?[/B]
Нещо имаш да кажеш или просто си любопитен?
Дата: 02.09.2017 13:04
Ти, с какъв телефон си в момента?[/B]
Нещо имаш да кажеш или просто си любопитен?