Galaxy Note8
-
- Регистриран: 30 окт 2008, 10:29
Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note8
Ако си с S8+ ще разбереш защо питам но, май не си.
Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note8
Май мина, не си прави изводи. Казвай ако имаш нещо.
-
- Регистриран: 30 окт 2008, 10:29
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note8
Никакви изводи не правя, казвам че, си приличат. Ако имаш едният в ръката си и ги сравниш ... еднакви са.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note8
Ти и айфон да сложиш пак ще си приличат, и сони да сложиш също. Какви разлики очакваш? По отношение на теглото по добре да е така отколкото да е някаква пластмасова сапунерка.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note8
[Quote]Ти и айфон да сложиш пак ще си приличат, и сони да сложиш също[/Quote]
Е Ноута точно с тези изобщо не си прилича, изброи производителите които към момента слагат най-дебелите рамки около дисплея ;)
Е Ноута точно с тези изобщо не си прилича, изброи производителите които към момента слагат най-дебелите рамки около дисплея ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note8
нормално е S8+ и Note да си приличат повече, това не е странно или някакво откритие според [B]frank zappa[/B], а с изброените приликата е достатъчно голяма че да ги дам като пример. Все пак не ги сравнявам със сгъваем тел.
Re: Samsung Galaxy Note8
Някой правил ли е сравнение кой оператор го предлага "най-благо" като условия. Ако изобщо тва е възможно при телефон за 2 бона :D(blush)
Re: Re: Samsung Galaxy Note8
Ами по мое сравнение са Теленор. С план на 31 лв телефона е 1340лв кеш.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note8
Според мен най-добра е офертата на виваком , с най-високия план, тъй като получаваш всичко unlimited, интернет най-важното. Докато при теленор получаваш за същите пари 17GB , а ментел не искам и да ги коментирам , те отново са извън всякакви граници със 70лв план и 30GB
Re: Samsung Galaxy Note8
В един немалък обект на Теленор казаха че още не са го получили при все че бях на преордър. Не знам кво се случва.