Galaxy Note8
Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note8
Вече месец ползвам моделът и нямам никакви оплаквания. Машината е тотален чук, чувствам се изключително удовлетворен от покупката си.
-
- Регистриран: 13 апр 2017, 14:37
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note8
Закупих го на 29.11.17 ( по ирония на съдбата на 30.11.17 ни обраха а той е единственото отселяло устройство ) .. та аз лично като жена (човек ) с много високи изисквания към телефонът съм изключително доволна .Може би ...... не ме радва само факта ,че е златна сапунерка но ефектния дефект съм прикрила с красив стилен черен гръб . Уви не си помня паролата тук , пък и фейсбука ми е изтрит и няма как да кача в момента зашеметяващи снимки от Пловдив , снимани в движение . Уникален е !
Re: Samsung Galaxy Note8
И аз от вчера имам прекрасен черен екземпляр на Note 8 и съм много доволен :) кажете вие ползвате ли калъф и кой е най-добрия. Искам да си го защитя все пак звяра(woo)
-
- Регистриран: 02 окт 2010, 17:08
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note8
Все още се предлагат само черен и златист нали? Имаше слухове , че в Мтел ще се предлагат и тъмносини към края на годината , но май си останаха само слухове.
Много глупава ми се струва тази политика за определени цветове за определени пазари.
Много глупава ми се струва тази политика за определени цветове за определени пазари.
Re: Re: Samsung Galaxy Note8
За Samsung бих не посъветвал с оригиналния калъф, който е за Note 8 , да си защитиш звяра. Не се доверява на евтини ментета от нета. За месец се развалят. Аз изгорях с такова. Златисто лъскаво и се разлепи за месец.
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
-
- Регистриран: 13 апр 2017, 14:37
Re: Re: Samsung Galaxy Note8
В гамата си от калъфи имам безцветен силикон , златен и черен пвц и силиконов протектор за екрана, за мен стъклата им са дроб .Калъф тефтер няма да използвам лично аз.Доволна съм пазаря си от Фейсбук от страница и съм доволна.За тефер знам ,че само оригиналният върши работа.
Re: Samsung Galaxy Note8
Обзаведох се новия Note 8. Як е, доволен съм.
Обаче сега с всичкото прехвърляне от стария на новия, донагласяне на приложения и акаунти... явно вече остарявам и хич не ми се занимава.
Бях свикнал с физическия Home бутон отдолу при Note 5 и сега ми е странно с виртуалния.
Имам нужда от съвет. С Nova Launcher съм, обаче не успявам да изключа досадния самсунгски уолпейпър. Като натисна страничния десен бутон се появява самсунгският тапет и трябва да го приплъзна настрани за да отключа телефона до Home екрана. Малко акъл?
Обаче сега с всичкото прехвърляне от стария на новия, донагласяне на приложения и акаунти... явно вече остарявам и хич не ми се занимава.
Бях свикнал с физическия Home бутон отдолу при Note 5 и сега ми е странно с виртуалния.
Имам нужда от съвет. С Nova Launcher съм, обаче не успявам да изключа досадния самсунгски уолпейпър. Като натисна страничния десен бутон се появява самсунгският тапет и трябва да го приплъзна настрани за да отключа телефона до Home екрана. Малко акъл?
-
- Регистриран: 02 окт 2010, 17:08
Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note8
Може ли някой да препоръча протектор за екрана , който да не струва 80 лева и нагоре? Ще го ползвам временно телефона от 12-ти февруари за 4 месеца,като трябва да го върна в състоянието,което ми го дадоха т.е. нов.
По принцип съм внимателен ,но бях свидетел една нова Х-ка как и се пръсна екрана при падане от метър и половина , и реших на Ноут-а да сложа протектор за екрана.Тези които намерих или са боклуци,или са супер скъпи.80 и нагоре ми се струва прекалено много.
Може ли да препоръчате нещо на по-прилични пари? Amazon,AliExress,Ebay са предпочитани опции.
Не търся калъф , а само протектор за екрана.
П.П.
Лично аз нямам никакъв проблем да работя с телефона с една ръка.Ок имам голяма длан , но оплакванията за едва ли не абсолютна невъзможност да се оперира с една ръка са ми малко странни.
По принцип съм внимателен ,но бях свидетел една нова Х-ка как и се пръсна екрана при падане от метър и половина , и реших на Ноут-а да сложа протектор за екрана.Тези които намерих или са боклуци,или са супер скъпи.80 и нагоре ми се струва прекалено много.
Може ли да препоръчате нещо на по-прилични пари? Amazon,AliExress,Ebay са предпочитани опции.
Не търся калъф , а само протектор за екрана.
П.П.
Лично аз нямам никакъв проблем да работя с телефона с една ръка.Ок имам голяма длан , но оплакванията за едва ли не абсолютна невъзможност да се оперира с една ръка са ми малко странни.
Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note8
Никое друго стъкло освен Dome Glass (което струва около 100 лв.) не залепва хубаво на екрана и чувствителността на дисплея става отвратителна. Пробвал съм две стъкла и ги издържах точно по един ден и двете. Евтин вариант е единствено протектор тип фолио, което обаче няма да предпази от нищо друго, освен от надраскване.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note8
Моля за сериозен и бърз отговор на следното:
Закупих апарата преди 10 дни от Е-магазина на МТел, и установих, че на предния панел, долу под дисплея, на практика на черната полирана повърхност, има неестествени следи, наподобяващи квадратчета, абе образно казано сенките приличат малко на еквилайзер! Виждат се само когато апарата е опипан хубаво с пръсти, забърсан с пръст, длан и т.н. Същите петна са 6 на брой, а между тях има по една тъмна вертикална следа. Описаното се вижда отчетливо!!!
Интересното е, че при почистване с чиста кърпичка изчезват изцяло, но поработиш ли с телефона, пак се появяват! Адски дразнещо е!
Опитах се да не обръщам внимание, но не издържах и все пак посетих сервиз на оператора, където ми казаха, че това не е нормално за телефона, и вероятно ще е необходимо смяна на дисплея! Посъветваха ме да се възползувам от правото на клиента да върне стока закупена по електронен път в 14 дневен срок, което и направих. Сега чакам развитие.
ВЪПРОСЪТ МИ Е :
Има ли някой такъв проблем, чул ли е, или забелязал ли е такова нещо? Питам защото апаратът е страхотен, фен съм на Самсунг Ноут серията, и искам пак да закупя или сключа договор за такъв апарат, но от друго място, независимо от това как ще се реши проблемът ми. Опасявам се, обаче да не се повтори ситуацията, тоест или всички да са така, или партидата на Е-магазина, или отделни бройки.
Спешно ми е!
Поздрави!
Закупих апарата преди 10 дни от Е-магазина на МТел, и установих, че на предния панел, долу под дисплея, на практика на черната полирана повърхност, има неестествени следи, наподобяващи квадратчета, абе образно казано сенките приличат малко на еквилайзер! Виждат се само когато апарата е опипан хубаво с пръсти, забърсан с пръст, длан и т.н. Същите петна са 6 на брой, а между тях има по една тъмна вертикална следа. Описаното се вижда отчетливо!!!
Интересното е, че при почистване с чиста кърпичка изчезват изцяло, но поработиш ли с телефона, пак се появяват! Адски дразнещо е!
Опитах се да не обръщам внимание, но не издържах и все пак посетих сервиз на оператора, където ми казаха, че това не е нормално за телефона, и вероятно ще е необходимо смяна на дисплея! Посъветваха ме да се възползувам от правото на клиента да върне стока закупена по електронен път в 14 дневен срок, което и направих. Сега чакам развитие.
ВЪПРОСЪТ МИ Е :
Има ли някой такъв проблем, чул ли е, или забелязал ли е такова нещо? Питам защото апаратът е страхотен, фен съм на Самсунг Ноут серията, и искам пак да закупя или сключа договор за такъв апарат, но от друго място, независимо от това как ще се реши проблемът ми. Опасявам се, обаче да не се повтори ситуацията, тоест или всички да са така, или партидата на Е-магазина, или отделни бройки.
Спешно ми е!
Поздрави!