Galaxy Note9
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note9
Те, че са различни, различни са. Ама кейса аз не го броя хич за бонус.
Някъде и телевизори раздават с него. Тука обаче всичко им се свиди, а цената същата.
Някъде и телевизори раздават с него. Тука обаче всичко им се свиди, а цената същата.
Re: Samsung Galaxy Note9
Мисля си че пет лева за калъф няма да събори никого, който е инвестирал 2000 лева в чуплива играчка. Още повече , че сега преди старта на продажбите калъфите са на луди промоции при онлайн търговците.
-
- Регистриран: 17 сеп 2009, 02:50
Композиция
Привет,
Не знам дали разбираш от композиция, но Самсунг са се справили много добре чисто композиционно. Казвам го като професионалист в тази насока относно дизайн. В природата няма идеална симетрия дори и ние хората не сме симетрични.
На пример: едното око на човек е по-надолу от другото, пръстите на една ръка не са на сто процента еднакви като тези на другата.
Колкото до карето с камерите е поместено както трябва от чисто художествена гледна точка. Нормално е голямата камера да е в средата за да се образува център, а от страни да се компенсира с по-малката и светкавица в дясно. Ако се сложат двете камери над сензора за пръствоти отпечатъци къде ще отиде светкавицата ако трябва да са подредени в една линия? Композицията ще стане асиметрична освен ако това не е търсен ефект.
Идеята на композицията е да обедини подобни детайли за да въздействат цялостно.
Същото се отнася и за USB порта. Не разбирам какво искаш да кажеш, че са изместени към гърба? Просто са в долния край на апарата.
С поздрав: Vannecker
Не знам дали разбираш от композиция, но Самсунг са се справили много добре чисто композиционно. Казвам го като професионалист в тази насока относно дизайн. В природата няма идеална симетрия дори и ние хората не сме симетрични.
На пример: едното око на човек е по-надолу от другото, пръстите на една ръка не са на сто процента еднакви като тези на другата.
Колкото до карето с камерите е поместено както трябва от чисто художествена гледна точка. Нормално е голямата камера да е в средата за да се образува център, а от страни да се компенсира с по-малката и светкавица в дясно. Ако се сложат двете камери над сензора за пръствоти отпечатъци къде ще отиде светкавицата ако трябва да са подредени в една линия? Композицията ще стане асиметрична освен ако това не е търсен ефект.
Идеята на композицията е да обедини подобни детайли за да въздействат цялостно.
Същото се отнася и за USB порта. Не разбирам какво искаш да кажеш, че са изместени към гърба? Просто са в долния край на апарата.
С поздрав: Vannecker
Re: Композиция
Колегата интуитивно разбира от композиция и точно затова се е изказал негативно. Това върху което се базира композицията е математиката и съответно съотношенията на отделните елементи по между им и към цялото, числото "пи", златното сечение, редицата на Фибоначи и други константи ,които възприемаме като естетически коректни, просто защото всичко около нас, живата и нежива материя "възприема" тези принципи. Очевидно Самсунг не са получили мемото или пък са били под моста, когато Господ е хвърлял отгоре дарованията.
Някой колега преподписал на Виваком с отстъпката за
Ноте 9. Как би станало запазване на план или взимане на скрит? Понеже поръчките са само он лайн, в офисите вдигат рамене.
Ноте 9. Как би станало запазване на план или взимане на скрит? Понеже поръчките са само он лайн, в офисите вдигат рамене.
https://www.youtube.com/watch?v=WohCuSb3dsM
Тест на батерията.
Тест на батерията.
Re: Re: Samsung Galaxy Note9
Теста е доста нагласен , на Notе 9 е с доста намалена яркост.
Трябва да е луд човек да даде една торба пари за този модел (след като операторите масово се подиграват с хората и е невъзможно на практика да се вземе на цена 750/950 лева. Така че да си ги държат по магазини и складове да събират прах - новите модели Айфон от тази година ще поддържат работа със стилуса от айпад, така че без измамни прИмоции Епъл за пореден път ще ги тръшнат в земята!
Току-що ми се обадиха от Виваком за потвърждение на поръчката за Note 9.
В петък би трябвало да е при мен.
:)
В петък би трябвало да е при мен.
:)