Galaxy Note9
Galaxy Note9
Продукт от MobileBulgaria Galaxy Note9
Galaxy Note9
Снимано изцяло с Galaxy Note 9
https://m.youtube.com/watch?v=XI4ptSrX-F8
https://m.youtube.com/watch?v=XI4ptSrX-F8
Re: Galaxy Note9
Здравейте. Би ли ми казал някой как мога да изключа Самсунг тапета? Активирал съм Always on Display. След него, вместо директно да виждам Home Screen, първо е тапета и после Home Screen. Влизам в Galaxy Themes, давам ме Force Stop, но не реагира. Инсталирал съм Nova Launcher, но и тук не виждам как бих могъл да изключа.
Ако правило те разбирам искаш на махнеш лок екрана? Ако не си заключваш телефона отиваш на Lock screen type и даваш none. Ако го заключваш, отиваш на биометричните данни и махаш отмтка да седи на лок скрийна след разпознавнето.PF написа: ↑24 мар 2019, 09:14Здравейте. Би ли ми казал някой как мога да изключа Самсунг тапета? Активирал съм Always on Display. След него, вместо директно да виждам Home Screen, първо е тапета и после Home Screen. Влизам в Galaxy Themes, давам ме Force Stop, но не реагира. Инсталирал съм Nova Launcher, но и тук не виждам как бих могъл да изключа.
Леле, колко лесно било, пък аз два дена се боря, като прасе с тиква.
Много благодаря.
Много благодаря.
Здравейте на всички.
Имам питане - Някой знае ли, или може ли да даде линк за поддържаните Carrier aggregation-и на Ноут 9ката.
В Холандия съм, операторите тука имат от всички честоти по много, ама нещо винаги прави странни комбинации.
На един от операторите има - Банд1-10мхз, банд3-20мхз, банд7- 20+10, банд 20-10мхз банд38-20мхз, ама телефона в най-добрия случай брави 1+3+7+20.
Според чипсета може да обединява до 5 честоти едновременно, ма нещо не го прави.
Имам питане - Някой знае ли, или може ли да даде линк за поддържаните Carrier aggregation-и на Ноут 9ката.
В Холандия съм, операторите тука имат от всички честоти по много, ама нещо винаги прави странни комбинации.
На един от операторите има - Банд1-10мхз, банд3-20мхз, банд7- 20+10, банд 20-10мхз банд38-20мхз, ама телефона в най-добрия случай брави 1+3+7+20.
Според чипсета може да обединява до 5 честоти едновременно, ма нещо не го прави.
Имай предвид, че не всеки път може да имаш всички честоти за carrier aggregation. Явно са само 1, 3, 7 и 20, защото са преценили, че са предостатъчни за капацитет. Само в най-натоварените райони може да има допълнителните 10 MHz на 2600 FDD (Band 7) и 20-те MHz на 2600 TDD (Band 38). Иначе ако ги няма, значи са преценили, че имат достатъчно капацитет.deexteer написа: ↑02 окт 2019, 03:06Здравейте на всички.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Dubspace написа: ↑02 окт 2019, 07:34Имай предвид, че не всеки път може да имаш всички честоти за carrier aggregation. Явно са само 1, 3, 7 и 20, защото са преценили, че са предостатъчни за капацитет. Само в най-натоварените райони може да има допълнителните 10 MHz на 2600 FDD (Band 7) и 20-те MHz на 2600 TDD (Band 38). Иначе ако ги няма, значи са преценили, че имат достатъчно капацитет.deexteer написа: ↑02 окт 2019, 03:06Здравейте на всички.
Да те разбирам ли, че самия оператор практически преценява колко капацитет да ми даде? Защото ме е закачало и на 3+7+7+20, обаче всичко наведнъж не иска.Dubspace написа: ↑02 окт 2019, 07:34Имай предвид, че не всеки път може да имаш всички честоти за carrier aggregation. Явно са само 1, 3, 7 и 20, защото са преценили, че са предостатъчни за капацитет. Само в най-натоварените райони може да има допълнителните 10 MHz на 2600 FDD (Band 7) и 20-те MHz на 2600 TDD (Band 38). Иначе ако ги няма, значи са преценили, че имат достатъчно капацитет.deexteer написа: ↑02 окт 2019, 03:06Здравейте на всички.
Някой имал ли е случай (трудно в България) да има висока carrier-aggregation