Galaxy Note9
Samsung Galaxy Note9
Един от най-добрите фаблети за тази година, а темата не е стартирана. Очаквам скоро първи впечатления от щастливи собственици. :)
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Samsung Galaxy Note9
Вече е при мен и отново се питам защо Samsung не може да направи симетричен смартфон? Жакът за слушалки и USB порта пак са изместени към гърба, а освен това камерите не са центрирани - това е най-дразнещо при широкоъгълната камера.
Re: Re: Samsung Galaxy Note9
Честит да ти е и със здраве да го ползваш (beer)
Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note9
Не е мой и скоро ще го върна :)
Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note9
Нали ще направиш подробно ревю на телефончето?
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note9
Интересува ме живота на батерията, че онлайн се появиха някакви кофти графики, та чак не вярвам да са от Нот9
Друго- имаш ли идея какво ще има в комплекта от нашите оператори? Поне кейс дали е наличен, че за момента поръчах едни протектори от ибей, да знам дали да търся и кейс.
В техно веригите ми казаха, че аксесоари се появяват поне седмица след телефона?!
Друго- имаш ли идея какво ще има в комплекта от нашите оператори? Поне кейс дали е наличен, че за момента поръчах едни протектори от ибей, да знам дали да търся и кейс.
В техно веригите ми казаха, че аксесоари се появяват поне седмица след телефона?!
Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note9
Едва ли ще има кейсове в комплекта - досега не са го правили. При мен всичко е изсипано в една бяла кутия както правят с тестовите бройки
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note9
Същите боклукчави слушалки
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note9
В някои ънбоксинг видеа има кейс. Там в кутийката с инструкциите е.
Ама тук си ни цакат редовно
https://www.youtube.com/watch?v=bo3KKvTQ3K0
На 1.40мин..
Ама тук си ни цакат редовно
https://www.youtube.com/watch?v=bo3KKvTQ3K0
На 1.40мин..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note9
Това е от Малайзия, а бонусите са различни за различните пазари. Тук този меден цвят дори няма да се предлага (засега).