Опаааа,е как така?!? Че нали беше ултра-мега-якия телефон, с ултра-мега-яката камера,батерия,дисплей и още к’во ли не,а сега какво “Връщам се към Note 10”... Много ме кефи как се въртите като фурнаджийски лопати,и как защитавате,и възхвалявате някакъв телефон,който в един момент като мине малко време се оказва далеч не толкова ултра-мега-як колкото сте си мислили че е(или искали).Legolaself01 написа: ↑16 мар 2020, 23:19Note 10+ спечели почти всички блинд-тестове на камерата миналата година. Като цяло го харесвам много повече от Ултрата и се върнах към него. А и моя note e със Snapdragon 855 и голямо място за съхранение, 512 гб срещу 128 на Ултрата. За мен note си остава note. Честно казано Ултрата има трески за дялане. Имах проблема с автофокуса понякога. Както и проблем с някой емулатори, които на Snapdragon хвърчат. Toва ми е първия Exynos от 3 години насам и си беше голяма грешка от моя страна.
Galaxy S20 Ultra
-
- Регистриран: 06 юли 2007, 16:11
Re: Galaxy S20 Ultra
Apple iPhone 14 Pro Max (128GB) Space Black
Apple Watch Nike SE 2 44mm Cellular
Apple AirPods Pro 2
Apple Watch Nike SE 2 44mm Cellular
Apple AirPods Pro 2
Ха...наистина преди 5 дни е написал това.Legolaself01 написа: ↑12 мар 2020, 15:56Цял ден разцъквах Ултрата.
Самсунг са направили нещо изключително.
Това е най-доброто в момента във всяко едно отношение. Камера, дисплей, свързаност, звук, новите РАМ-памети. Батерията издържа в мен 6 часа от 100 до 15%тежко натоварване нон-стоп, гейминг, 8к клипове, включен gps, дисплей на макс. Аз не знам защо фенове на Епъл пишат в тази тема? Смешно и нелепо. Какви батерии и камери? Задръжте си ги, то друго нямате. Ще видим догодина с 5G как ще сте. Защото всички с 5G увеличиха батериите, но не и SoT. Тоя хардуер евентуално ще го имате след 3 до 5 години. 5G го имате "само" 3 години след другите.
Камерата? Какво сравнение? Дори на телефона леко да зуумнеш и истината излиза на яве. Брутални детайли. Видео? Най-доброто в телефон. И по-важното с прекрасен звук. Като свържеш телефона с лаптоп или компютър, телефона ползва ресурсите им, дисплея, мишка, клавиатура и т.н.
Каквото и да напиша ще е малко.
Между другото, най-накрая Google биха шута на тези боклуци от Антуту. Махнаха го от магазина и го подаряват на Епъл. Сега от Антуту се оправдават, че програмиста е независим и те нямат контрол. Всички приложения им изтриха.
Е, няма лошо де.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Някой притежател може ли да по снима в ръчен режим и да качи снимките в темата за снимки?
Леголас, нали камерите в твоя Note10+ са същите като в моя S10+? Защото, когато ги сравнявах на място с ултрата, моя S10+ се върна в първи клас. Няма просто такъв детайл в никой друг телефон предвид сензора с който разполага. Много ми се искаше да кача сравнителни снимки, за да се убедите сами, че разликата е огромна, но предвид това, че бях в магазина и имаше и други хора които искаха да го разцъкат ми стана неудобно.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Note 10+ е супер телефон, но с ужасно слаба камера. Аз за това го дадох на жена ми, да си снима за фейса, а аз и взех P20 pro, защото снима с класи над него.Ванката написа: ↑17 мар 2020, 07:42
Леголас, нали камерите в твоя Note10+ са същите като в моя S10+? Защото, когато ги сравнявах на място с ултрата, моя S10+ се върна в първи клас. Няма просто такъв детайл в никой друг телефон предвид сензора с който разполага. Много ми се искаше да кача сравнителни снимки, за да се убедите сами, че разликата е огромна, но предвид това, че бях в магазина и имаше и други хора които искаха да го разцъкат ми стана неудобно.
Иначе разлика между SD 855 и Exynos, аз лично не видях, след като в 15 теста на AnTuTu моя с Exynos-а правеше между 450 000 и 460 000 точки.
Е защо да е с ужасно слаба камера - и аз доколкото помня, а и както елфа каза, камерата на ноута спечели всички слепи тестове миналата година.Spikul написа: ↑17 мар 2020, 08:36Note 10+ е супер телефон, но с ужасно слаба камера. Аз за това го дадох на жена ми, да си снима за фейса, а аз и взех P20 pro, защото снима с класи над него.Ванката написа: ↑17 мар 2020, 07:42
Иначе разлика между SD 855 и Exynos, аз лично не видях, след като в 15 теста на AnTuTu моя с Exynos-а правеше между 450 000 и 460 000 точки.
Аз лично хич не харесвам цветовете от камерите на хуавеите (без значение дали ги сравянвам с ябълка или самсунг), а пък и този AI дето рекламират мисля, че е голяма простотия (поне от моите скромни няколко часа с P20 Pro в ръцете ми)
Мисля, че има разлика в камерите, Ноута има Tof camera. За мен S10 plus, прави невероятни снимки.Ванката написа: ↑17 мар 2020, 07:42Някой притежател може ли да по снима в ръчен режим и да качи снимките в темата за снимки?
Аз не гледам снимките само на дисплея на телефона, а ги качвам на компа и там се вижда кое каква боза е като увеличиш някой детайл.radko89 написа: ↑17 мар 2020, 09:10
Е защо да е с ужасно слаба камера - и аз доколкото помня, а и както елфа каза, камерата на ноута спечели всички слепи тестове миналата година.
Аз лично хич не харесвам цветовете от камерите на хуавеите (без значение дали ги сравянвам с ябълка или самсунг), а пък и този AI дето рекламират мисля, че е голяма простотия (поне от моите скромни няколко часа с P20 Pro в ръцете ми)
Няма как снимка 2-3 МВ от сензор с размер 1/2,55 инча да е толкова детайлна и реална, колкото снимка над 10-15 МВ със сензор 1/1,7 инча. Винаги снимам в режим pro и изключен AI. Лошото е, че на слънце прегаря снимките каквото и да правиш. Най-реални бяха снимките от Sony XZ Premium, но нощния режим и светкавицата бяха пък слаби, а батерията беше много малка за 4k дусплей. Но там сензора беше 1/2,3 инча и снимките пак бяха над 10 МВ.
С Ноута направих 10 снимки и веднага го подарих на жена ми заради ужасната камера. За това чакам телефон с голям сензор, а не някакъв смешен миниатюрен сензор разчитащ само на софтуерно помпане.
Note 10+ си има TOF камера. Малкия Note 10 няма. А преди това S10 5G имаше TOF камера от цялата серия S10.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
-
- Регистриран: 13 мар 2020, 17:06
Много си странен. Онзи ден на страница 29 ти самия го даде за пример този и пусна негово видео, а сега като не ти изнася изведнъж реши, че е необективен и супер надъхан айфон фен. Шантава работа.
Това си е твое виждане. Вярвай си колко добра е 3 МВ снимка направена със 1/2,55 инча сензор. Камерата на Note 10+ е посредствена фейсбукарска и единствено прави хубаво видео. С нея правих записите на последния концерт на Deep Purple, защото се справи по-добре от P20 pro.Legolaself01 написа: ↑17 мар 2020, 20:26Пълна глупост и лъжа. И се има за 'реален"Spikul написа: ↑17 мар 2020, 08:36Note 10+ е супер телефон, но с ужасно слаба камера. Аз за това го дадох на жена ми, да си снима за фейса, а аз и взех P20 pro, защото снима с класи над него.
P20 Pro е гола вода от камерата до панела.
Единственото хубаво беше живота на батерията.
Сравнявал съм му снимките с тогавашния ми note 8 и ноута го отвяваше отвсякъде. Колкото до note 10+, има една от най-добрите камери в телефон, а според доста, най-добрата.
Хуауея пък в ръчен режим или нощен режим за снимка вади такъв детайл, че изобщо не може да се сравняват. На него пък проблема е прегарянето на ярко слънце. За това ми харесва Ултрата - има всичко, което търся.