Galaxy S20 Ultra
Re: Galaxy S20 Ultra
Всъщност, не 5G модула е менте в ултрата, а 5G мрежите в Щатите са менте! При слабо разположение в гъстота на базовите станции 5G-то ти скапва батерията. Същото се наблюдаваше в началото при изграждането на 4G мрежите у нас, но това е друга тема. Като бъдат изградени стабилни 5G мрежите и батериите няма да ви падат! До тогава си ги дръжте в 4G. В България скоро няма да видим нещо повече от 4G.Между другото се оказа, че 5G на Ултрата е менте. Оказа се, че е подобрено 4G. Не че е важно, още няма 5G, но защо да ти яде батерията и да вдига цената?
Samsung GALAXY S22 Ultra
Не Ванка, те скорости от 50 до 70 МВ/s се достигат с всеки телефон с 4GВанката написа: ↑19 мар 2020, 09:42Всъщност, не 5G модула е менте в ултрата, а 5G мрежите в Щатите са менте! При слабо разположение в гъстота на базовите станции 5G-то ти скапва батерията. Същото се наблюдаваше в началото при изграждането на 4G мрежите у нас, но това е друга тема. Като бъдат изградени стабилни 5G мрежите и батериите няма да ви падат! До тогава си ги дръжте в 4G. В България скоро няма да видим нещо повече от 4G.Между другото се оказа, че 5G на Ултрата е менте. Оказа се, че е подобрено 4G. Не че е важно, още няма 5G, но защо да ти яде батерията и да вдига цената?
Мдааа, менте е 5G и вдига едни скромни 1,5GB/s:
Пък Ноута и айфоня сигурно имат стабилизация на всеки сензор, даже и на ToF-а имат
Оп, забравих че аз нямам Ноут и не знам какъв посредственяк е камерката му
Пък Ноута и айфоня сигурно имат стабилизация на всеки сензор, даже и на ToF-а имат
Оп, забравих че аз нямам Ноут и не знам какъв посредственяк е камерката му
Не вярвах, че ще паднеш толкова ниско. Даже и клип съм качил на Ноута.Legolaself01 написа: ↑19 мар 2020, 11:33
Нямаш note 10+
Единственото, което имаш е един умрял p20 pro. Лъжеш единствено себе си.
Сигурно разбираш повече от JerryRigEverything
Тоя клип ти ли го направи толкова професионално
Ти обаче си един жалък наглец, който живее само от злоба и обиди.
Яд ме е, че са те изпуснали от лечебното ти заведение.Legolaself01 написа: ↑19 мар 2020, 13:58
Яд те е, че те разобличих.
И спри да отговаряш на всички в тази тема.
Нито имаш телефона, нито ще го имаш за да даваш мнение. Ще си останеш с умрелия p20 pro.
Та явно ти си този, който няма нито Ноут 10, нито Ултра.
И не си никой да ми казваш какво да правя.
Момчета, не се карайте! Пуснете довечера по една снимка на телефоните с включени екрани и да се вижда отворена последната страница от темата за ултрата.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Ами как да отговаря на същество като теб, че щом не харесвам камерата на Ноут 10+, значи нямам съпруга и такъв телефон?Legolaself01 написа: ↑19 мар 2020, 15:17
Когато написах първото мнение, той си замълча. Отговори на друг и чааак на другия ден взе да шикалкави.
Виж, че взима от някой телефона и показва.
@Ванка, мислиш ли, че такъв нарцис няма да хвали note 10+ ako го има? Виж за p20 pro какви ги бръщолеви, въпреки, че е пръчка
Замълчал съм бил, аз не мога цял ден да следя за тъпизмитв ти. Сега специално заради теб ще взема от някой под наем Ноута и ще го снимам - то е пълно с такива фирми и хора, които си дават телефоните вечер, за да ги снимаш.
Абе ти наистина не си на център,но отгоре на всичко се опитваш да се измъкнеш като п&тка.
Кажи като мъж ще си снимаш ли телефона, както предложи Ванката или не? Аз ще го снимам и ще пусна снимка още в 18 часа. Утре специално заради теб пак ще пусна снимка, вдруги ден пак ако искаш.
И ако не пуснеш снимка, ще ти тегля една майна пред всички, че си ненормален лъжец.
Моля, без обиди, момчета. Почистих от обидите. Нека се върнем на темата с ултрата.
Samsung GALAXY S22 Ultra