Важното е, че са имали преди китайците! Плочка или не, на който му харесва и има възможност, ще си го купи. Важното е да сме живи и здрави и да си купуваме това, което ни харесва.
Galaxy S20 Ultra
Re: Galaxy S20 Ultra
Samsung GALAXY S22 Ultra
Мда. Виж сравни всички снимки ама на ултрата на дисплея. Аз като гледам ще купя нещо тъкмо кат мине извънредното положение.
Няма как да сравня, защото телефонът не е в мен. Тествах го в магазин, но това го бях споменал преди. Дано бизнесите ни не заминат покрай тая ситуация с грипчето, че сринаха цялата икономика, пък за дребния бизнес като моя да не говорим. Аз съм се наточил и на новото Сони, ако не успея да извадя за ултрата. Но нека видим, какво ще се случи в крайна сметка.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Забравил бил - ами то няма по-нов модел, шуши. И да, чужд телефон съм снимал - с кутия и гаранция на мое имеLegolaself01 написа: ↑05 апр 2020, 20:04
Аз вече даже забравих, че съм имал note 10+, а не като теб да показвам чужд телефон. За снимки си имам Sony Alpha 2 с 2 обектива. Спри да си натрапваш некомпетентното мнение. От сутрин до вечер с цели страници глупости и брътвежи.
Бая си изветрял докато сортираш пратките
Чудесно, за разлика от теб, аз съм нормален и приемам фактите.
След време излиза новият Айфон, новият Ноут и старата песен на нов глас.. Иначе като цяло аз не познавам истински фотограф, който да снима с телефон. Та дето всички снимаме разни цветенца, облачета и насекоми... Няма смисъл от спорове. А и другото.. Сигурен съм, че 90% от хората гледат тия снимки само на телефон и никога не са ги гледали на телевизор.. Тогава идва истинското усещане. Все едно спорят 2 лапета, кое тамагочи е по - хубаво. И стига с тия ютюб видеа и сравнения.. Там печели този за когото е платено. Снимано в перфектни условия. Нормалния потребител вади и снима. Ако тръгна да си правя няколко минути настройките, за да направя добра снимка, то със сигурност ще си купя фотоапарат поне да има смисъл от нагласяне на настройките.
Изпратено от моят VOG-L29 с помощта на Tapatalk
Е тогава какъв е смисълът да се развиват камерите според теб?nenov7777 написа: ↑05 апр 2020, 21:56След време излиза новият Айфон, новият Ноут и старата песен на нов глас.. Иначе като цяло аз не познавам истински фотограф, който да снима с телефон. Та дето всички снимаме разни цветенца, облачета и насекоми... Няма смисъл от спорове. А и другото.. Сигурен съм, че 90% от хората гледат тия снимки само на телефон и никога не са ги гледали на телевизор.. Тогава идва истинското усещане. Все едно спорят 2 лапета, кое тамагочи е по - хубаво. И стига с тия ютюб видеа и сравнения.. Там печели този за когото е платено. Снимано в перфектни условия. Нормалния потребител вади и снима. Ако тръгна да си правя няколко минути настройките, за да направя добра снимка, то със сигурност ще си купя фотоапарат поне да има смисъл от нагласяне на настройките.
И грешиш, мобилната фотография се развива и доста конкурси и фотографи вече има.
А ако смяташ, че един фотоапарат може да се мъкне навсякъде и разликата между него и телефона се свежда само до няколко минути настройки, си в голяма грешка.
Разликата е в оптиката и големите сензори, не в настройките. И няма да е далеч времето, когато тези сензори ще започнат да се слагат в телефони, както сега гласят 1-инчов сензор от Самсунг. Иначе за фейсбук и 10-годишната камера на Nokia 808 е страхотна.
Не знам колко им държат цените на Самсунг, но ти за последните 3-4 месеца от продажбата на двата модела си на загуба минимум 600-650 лв. И тук говорим за двата им топ модела.Legolaself01 написа: ↑05 апр 2020, 20:30Аз да не се казвам Spikul.Spikul написа: ↑05 апр 2020, 20:15Забравил бил - ами то няма по-нов модел, шуши. И да, чужд телефон съм снимал - с кутия и гаранция на мое имеLegolaself01 написа: ↑05 апр 2020, 20:04
Аз вече даже забравих, че съм имал note 10+, а не като теб да показвам чужд телефон. За снимки си имам Sony Alpha 2 с 2 обектива. Спри да си натрапваш некомпетентното мнение. От сутрин до вечер с цели страници глупости и брътвежи.
Бая си изветрял докато сортираш пратките
Ето ми обявата в olx.
След 2 дена се продаде.
Виж датата.Screenshot_20200318-114133_OLXbg_copy_1080x2220.jpg
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
10 годишната Нокиа си прави снимки за билборд без абсолютно никъв проблем. Да не говорим, че е с по-голям сензор от великата ултра, че и от п40 про... И все още не съм вижда телефон който да снима с по-натурални цветове от нея... Ама нищо, коментари да има.
Всичко което си написал са абсолютни глупости , няма нищо вярно ...Само да ти припомня когато излезе Айфон 8 плус че фотографът на Белия дом отиде да снима с него един прием там /за да не носи големия толуб/ и снимките бяха публикувани .. А сега мобилната фотография сравнение с тогава направо е със класи отгоре .Всички снимки от мобилен телефон си излизат на монитор стига да е хубав прекрасно , дори и снимани с апарат за 300 лв стига да можеш да снимаш щото много не умеят . А в нощен режим пък направо някои телефони ще прибият някои от по старите и дори среден клас огледално рефлексни фотоапарати , щото там трябва повече процесор а не само оптика .nenov7777 написа: ↑05 апр 2020, 21:56След време излиза новият Айфон, новият Ноут и старата песен на нов глас.. Иначе като цяло аз не познавам истински фотограф, който да снима с телефон. Та дето всички снимаме разни цветенца, облачета и насекоми... Няма смисъл от спорове. А и другото.. Сигурен съм, че 90% от хората гледат тия снимки само на телефон и никога не са ги гледали на телевизор.. Тогава идва истинското усещане. Все едно спорят 2 лапета, кое тамагочи е по - хубаво. И стига с тия ютюб видеа и сравнения.. Там печели този за когото е платено. Снимано в перфектни условия. Нормалния потребител вади и снима. Ако тръгна да си правя няколко минути настройките, за да направя добра снимка, то със сигурност ще си купя фотоапарат поне да има смисъл от нагласяне на настройките.