Galaxy S20 Ultra
Re: Galaxy S20 Ultra
Голяма драмата в тоя Теленор. Добре, че Виваком бяха бързи и безпроблемни с онлайн поръчката, иначе още щях да чакам 20 юни да взема телефона от Теленор с плана на приятел. Ама като чета кви ядове сте имали и поради факта, че в София не намерих офис, в който да има запечатан Note 10+... По-добре, че с моя си оператор свърших работа.
Едно вметване да направя относно Теленор. Въпросният приятел (който не разбира много от преподписвания...) като отишъл на 20 май да си поднови договора му набутали няква Нокиа барабар с НОВА сим карта! Казали му, че имал някви бонуси и тая Нокиа щяла да му бъде много евтина (към 200 300 лв.) и той взел. Ама не му дали телефона на стария му план, а му шибнали нов за две годинки. И така месец по-късно можеше да вземе друг телефон на стария му номер... Та, да, боклуци са си теленорчетата! Другата седмица ще им плати трите месечни такси (доколкото помня не промоционални) и ще им върне смотаната Нокиа.
Предвид излезлите рендъри на note 20, реших че изобщо няма смисъл да го чакам... Едни 5-600 лева отгоре за по-добра камера, благодаря. И сегашната изобщо не е лоша. А и тези кръгове които се виждат на снимките изобщо не ми харесват. Отпред си е като сегашния note 10 и плюсът вероятно няма да е с плосък дисплей като малкия.
Едно вметване да направя относно Теленор. Въпросният приятел (който не разбира много от преподписвания...) като отишъл на 20 май да си поднови договора му набутали няква Нокиа барабар с НОВА сим карта! Казали му, че имал някви бонуси и тая Нокиа щяла да му бъде много евтина (към 200 300 лв.) и той взел. Ама не му дали телефона на стария му план, а му шибнали нов за две годинки. И така месец по-късно можеше да вземе друг телефон на стария му номер... Та, да, боклуци са си теленорчетата! Другата седмица ще им плати трите месечни такси (доколкото помня не промоционални) и ще им върне смотаната Нокиа.
Предвид излезлите рендъри на note 20, реших че изобщо няма смисъл да го чакам... Едни 5-600 лева отгоре за по-добра камера, благодаря. И сегашната изобщо не е лоша. А и тези кръгове които се виждат на снимките изобщо не ми харесват. Отпред си е като сегашния note 10 и плюсът вероятно няма да е с плосък дисплей като малкия.
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Теленорците бяха каквото бяха, сега са някаква безпереспективна компания, с неизвестен собственик и цели.Вито написа: ↑13 юни 2020, 21:51Голяма драмата в тоя Теленор. Добре, че Виваком бяха бързи и безпроблемни с онлайн поръчката, иначе още щях да чакам 20 юни да взема телефона от Теленор с плана на приятел. Ама като чета кви ядове сте имали и поради факта, че в София не намерих офис, в който да има запечатан Note 10+... По-добре, че с моя си оператор свърших работа.
SmartSelect_20200613-215419_YouTube.jpg
Иначе честито за Ноута, но новия няма да е 500-600 лева отгоре, а поне 1000. И няма да е само заради камерата, а и заради по-големия дисплей и възможност за работа на 120 Hz, по-бързата RAM, по-голямата батерия, по-новия процесор с 5G възможности и по-бързия скенер за пръстови отпечатъци, който между другото е най-дразнещото нещо за мен в Note 10+, защото е много зле работещ.
На рендери не може да се вярва напълно, защото нито един не предложи близки до реалните форми на S20 Ultra преди да излезе. Дори се говори, че Ноута няма да има отвор за предната камера.
Според мен Ноута ще загуби ако махнат 5000 mA батерия, ToF сензора и 48 MР сензор с възможност за 10х зуум.
За камерата няма да коментирам на Ноут 10+, защото тя определено си има своите кусури, но откъм сърфиране Note 10+ е уникален, а писалката прави някои неща да се извършват много приятно и лесно.
Та не знам какъв ще е новия Ноут, но се бях навил за Ултрата, пък теленорци се оказаха изключително негодни за да реагират адекватно.
Мда. Аз предимно сърфирам и по-малко снимам вече. За това и не взех p30 pro. А писалката върши чудеса хаха. Като гледам май ще си остана на Note серията.
Иначе херците нямат значение за мен, отделно са само на fhd, a аз си пуснах веднага 2k, рамта не знам колко по-бърза трябва да е, със сигурност няма да усетя разлика с новите. Отпечатъка има два три трика и си става още по-бърз, камерата е значително по добра от стария мейт. Та, да предоволен съм за сега. Ама да не спамя повече темата за Ултрата. Иначе цената за 12/256 и по ръбестият дизайн е определено в полза на Note10+. Лично мнение де.
Иначе херците нямат значение за мен, отделно са само на fhd, a аз си пуснах веднага 2k, рамта не знам колко по-бърза трябва да е, със сигурност няма да усетя разлика с новите. Отпечатъка има два три трика и си става още по-бърз, камерата е значително по добра от стария мейт. Та, да предоволен съм за сега. Ама да не спамя повече темата за Ултрата. Иначе цената за 12/256 и по ръбестият дизайн е определено в полза на Note10+. Лично мнение де.
Почти същите премеждия съм имал както с A1, така и с Vivacom - не съм имал взимане-даване с теленор никога, но съдейки по вашите преживявания стигам до извода, че няма почти никаква разлика между 3те оператора.
Божа работа.
Колега Spikul - с подобните премеждия на A1 след разрешаване на проблема ми се обадиха да ми се извинят и ми боцнаха някаква доста добра отстъпка от месечната такса - ако имаш интерес - поинтересувай се.
Божа работа.
Колега Spikul - с подобните премеждия на A1 след разрешаване на проблема ми се обадиха да ми се извинят и ми боцнаха някаква доста добра отстъпка от месечната такса - ако имаш интерес - поинтересувай се.
Днес си го взех от А1, вярно, че с едни триста лева се натоварвам, но пък е с 5GSpikul написа:Значи не съм само аз с такъв проблем.
Мерси за инфото
Изпратено от моят SM-N950F с помощта на Tapatalk
Те всичките са 5G, няма S20 Ultra само с 4G.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
За България, само S20 Ultra е с 5G. S20 и S20+ са 4G.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Да де, аз до колкото разбрах е взел S20 Ultra, който си е само 5G, няма друга разновидност.
Теленор го продават без 5GiWolff написа:Да де, аз до колкото разбрах е взел S20 Ultra, който си е само 5G, няма друга разновидност.
Изпратено от моят SM-N950F с помощта на Tapatalk
Не съществува S20 Ultra без 5G. Може да не са го написали, но модела е един-единствен в цяла Европа и е 5G.