Galaxy S22 Ultra 5G

Scorpinox10
Регистриран: 09 фев 2011, 23:01

Re: Galaxy S22 Ultra 5G

Мнение от Scorpinox10 » 30 мар 2022, 17:46

Вито написа:
30 мар 2022, 13:30
Че то и сега си има писалка, но външна с кейс...
Според теб дали не го знам/знаем това?
Това не прави удачно използването на писалка върху вътрешния дисплей. Ама те не плащат за телефоните, какво им пука.
Отписах се от този ютубър преди повече от година и половина. Не издържах на бавноразвиващия му глас и английски. Както и вечните безкрайни хвалебствия към Самсунг. Заради такива като него, никога не добиваш реална представа за продукта.

Scorpinox10

Мнение от Scorpinox10 » 30 мар 2022, 17:49

Вито написа:
30 мар 2022, 13:30
Че то и сега си има писалка, но външна с кейс...
Според теб дали не го знам/знаем това?
Това не прави удачно използването на писалка върху вътрешния дисплей. Ама те не плащат за телефоните, какво им пука.
Отписах се от този ютубър преди повече от година и половина. Не издържах на бавноразвиващия му глас и английски. Както и вечните безкрайни хвалебствия към Самсунг. Заради такива като него, никога не добиваш реална представа за продукта.

Потребителски аватар
Вито
Регистриран: 09 яну 2008, 01:07

Мнение от Вито » 31 мар 2022, 08:02

Фолд и писалка?
Малко драсване с нокът и дисплея се пробива.
Писалката ще е като пневматичен чук за дисплея.
Е след тези думи излиза, че едва ли не не знаеш... Имам приятел с фолд 3 и писалка. Няма такова нещо.
Аз съм доволен от саки. Научих много неща като си купих първия note преди 2 години. Има доволно други клипове, че писалката си работи идеално с големия дисплей.

Scorpinox10

Мнение от Scorpinox10 » 31 мар 2022, 09:09

Вито написа:
31 мар 2022, 08:02
Фолд и писалка?
Малко драсване с нокът и дисплея се пробива.
Писалката ще е като пневматичен чук за дисплея.
Е след тези думи излиза, че едва ли не не знаеш... Имам приятел с фолд 3 и писалка. Няма такова нещо.
Аз съм доволен от саки. Научих много неща като си купих първия note преди 2 години. Има доволно други клипове, че писалката си работи идеално с големия дисплей.
Писалката си работи и с повреден дисплей. Не знам точно на какъв принцип работи.
Аз лично ненавиждам каквито и да било надрасквания по телефона, независимо по дисплея или друго място.
Според мен след известно време писалката би оставила следи по дисплея на фолда.

Ilian K
Регистриран: 27 юни 2016, 21:57

Мнение от Ilian K » 11 сеп 2024, 13:46

За да не отварям нова тема, ще задам въпрос, ако някой е имал подобни "проблеми" с S23 Ultra.
Апарата го имам от близо година, плана е Unlimited 100 на Виваком, но имам проблеми с интернета, понякога и с телефонните обаждания. Въпреки, че живея в селски район със слабо покритие, но на ден изминавам около 200 км в различни градове /с различно качество на покритието/ и въпреки това интернета на телефона ми е много слаб. При постоянно включени мобилни данни на месец не се събират повече от 2-3 Gb данни /от фактурата/. Понякога когато приказвам по телефона, разговора прекъсва, и се налага да набирам пак. Постоянно тормозя операторите по телефона, различни настройки, рестартиране на телефона, включване и изключване на vOlte услугата. В момента съм изключил VoLTE, и пак много трудно върви интернета.
Някой имал ли е подобни проблеми, дори и да не е с точно този модел, или да го занеса да му направят един преглед в сервиз на Самсунг.

treyyy
Регистриран: 03 май 2008, 18:56

Мнение от treyyy » 11 сеп 2024, 14:09

На първо време прехвърли сим картата на друг апарат за да видиш дали не е от нея.

Потребителски аватар
Чо :)
Регистриран: 05 фев 2004, 11:49
Контакти:

Мнение от Чо :) » 11 сеп 2024, 16:33

Ilian K написа:
11 сеп 2024, 13:46
За да не отварям нова тема, ще задам въпрос, ако някой е имал подобни "проблеми" с S23 Ultra.
Апарата го имам от близо година, плана е Unlimited 100 на Виваком, но имам проблеми с интернета, понякога и с телефонните обаждания. Въпреки, че живея в селски район със слабо покритие, но на ден изминавам около 200 км в различни градове /с различно качество на покритието/ и въпреки това интернета на телефона ми е много слаб. При постоянно включени мобилни данни на месец не се събират повече от 2-3 Gb данни /от фактурата/. Понякога когато приказвам по телефона, разговора прекъсва, и се налага да набирам пак. Постоянно тормозя операторите по телефона, различни настройки, рестартиране на телефона, включване и изключване на vOlte услугата. В момента съм изключил VoLTE, и пак много трудно върви интернета.
Някой имал ли е подобни проблеми, дори и да не е с точно този модел, или да го занеса да му направят един преглед в сервиз на Самсунг.
Сложи картата на друг апарат. А на твоя постави друга карта. Дори две карти от различни оператори. Може и някоя чужда eSIM да пробваш с няколко GB, така ще може и към трите опеаратора в дадено място да пробваш обхвата.
Усмихни се... Животът е Хубав :)
Samsung S22 Ultra 5G, S21 Ultra 5G, Note 20 Ultra 5G, Note 10+, Note 9, Note 8, Note 5, Note 3, Nokia 808, N8, 5800, N95, 6600, 6510, 5510

Отговори