Galaxy S5
-
- Регистриран: 22 окт 2013, 12:18
Re: Samsung Galaxy S5
Може би повечето неща ще ги видим в Galaxy F като излезе ( може би ) в края на юни или през юли.
[Quote]Автор: rumenotvidin
Публикувано: 22.03.2014 22:32
1.Нов дизайн (по-вече метал)
2.ПО-МАЛКА Р А М К А !!!
3.По-мощна батерия
4.Стабилизация на картината
5.По-вече RAM, 64 bit.
Засега толкова искаме (може би има и още)![/Quote]
6. Да върнат радиото
7. Цифров тунер за телевизия
8.Вграден проектор като на Galaxy Beam
9. Две основни камери за 3d запис на клипове и снимки- като на HTC EVO 3D
10. 3d дисплей като на HTC EVO 3D
и така ще съм напълно доволен :)
Публикувано: 22.03.2014 22:32
1.Нов дизайн (по-вече метал)
2.ПО-МАЛКА Р А М К А !!!
3.По-мощна батерия
4.Стабилизация на картината
5.По-вече RAM, 64 bit.
Засега толкова искаме (може би има и още)![/Quote]
6. Да върнат радиото
7. Цифров тунер за телевизия
8.Вграден проектор като на Galaxy Beam
9. Две основни камери за 3d запис на клипове и снимки- като на HTC EVO 3D
10. 3d дисплей като на HTC EVO 3D
и така ще съм напълно доволен :)
-
Колеги
Вие сте по големи маниаци и от мен
:D :D
За съжаление вероятно няма да има нито две камери за 3д нито оптична стабилизация. Според Самсунг новата им камера в s5 е по нова ISOCELL технология и има допълнитна леща както при лумия 925 за по добри снимки при слаба осветеност.
Тази камера вероятно ще бъде и в Galaxy F и Note4 .
Това е според статии.
Вие сте по големи маниаци и от мен
:D :D
За съжаление вероятно няма да има нито две камери за 3д нито оптична стабилизация. Според Самсунг новата им камера в s5 е по нова ISOCELL технология и има допълнитна леща както при лумия 925 за по добри снимки при слаба осветеност.
Тази камера вероятно ще бъде и в Galaxy F и Note4 .
Това е според статии.
-
- Регистриран: 09 фев 2011, 23:01
Какви екстри искате самооо ;)
Да не правите видеозаснемане на сватби (woo)
Да не правите видеозаснемане на сватби (woo)
-
[Quote]Да не правите видеозаснемане на сватби[/Quote]
със смартфон
:D :D :D
Готин майтап колега
със смартфон
:D :D :D
Готин майтап колега
Не, че няма да излезнат хубави снимките.
Направо съм изненадан от:
\"Umi X3 разполага с керамичен корпус, нещо, което засега рядко се среща в мобилните устройства от Китай. Друга характерна особеност на този фаблет е, че рамата на корпуса е направена от магнезиево-цинкова сплав, обработена чрез технология, използвана в швейцарските часовници\"
Защо тези \"китайци\" го могат, а други производители - не? Сигурен съм, че цената няма да превишава тази на Галакси, HTC и Apple.
Не ме разбирайте погрешно, не целя заяждане.
\"Umi X3 разполага с керамичен корпус, нещо, което засега рядко се среща в мобилните устройства от Китай. Друга характерна особеност на този фаблет е, че рамата на корпуса е направена от магнезиево-цинкова сплав, обработена чрез технология, използвана в швейцарските часовници\"
Защо тези \"китайци\" го могат, а други производители - не? Сигурен съм, че цената няма да превишава тази на Галакси, HTC и Apple.
Не ме разбирайте погрешно, не целя заяждане.
[Quote]Защо тези \\\"китайци\\\" го могат, а други производители - не? Сигурен съм, че цената няма да превишава тази на Галакси, HTC и Apple.[/Quote]
Защото китайците не са толкова алчни .Цената на Umi X3 е в пъти по-ниска. Около 300 US.
А тези, които се подиграват с \"китайските боклуци\" , може би не знаят, че Китай изпревари САЩ като лидер в световната търговия за първи път през 2013г. Юанът е втората най-използвана валута в света. Китай стига американската икономика до 2022 г.
Защото китайците не са толкова алчни .Цената на Umi X3 е в пъти по-ниска. Около 300 US.
А тези, които се подиграват с \"китайските боклуци\" , може би не знаят, че Китай изпревари САЩ като лидер в световната търговия за първи път през 2013г. Юанът е втората най-използвана валута в света. Китай стига американската икономика до 2022 г.
-
Защото от Епъл постоянно пищят че някой ги копирал. Да вярно сегашните смартфони на всички компании приличат на първия айфон но нима от Епъл очакват и процент от всяка продадена бройка :S
Може би затова и от Самсунг се притесняват от нови съдебни спорове и затова не изкарват телефон в алуминиев корпус а не че не могат.
Може би затова и от Самсунг се притесняват от нови съдебни спорове и затова не изкарват телефон в алуминиев корпус а не че не могат.