Galaxy S5
-
- Регистриран: 12 сеп 2012, 23:41
- Контакти:
Re: Samsung Galaxy S5
[Quote]Защо тези \"китайци\" го могат, а други производители - не?[/Quote]
Конкретно за Samsung. За тях не е важно изобщо какъв е материала, важно е да се произвежда бързо, за да може да задоволи търсенето. Още преди време имаше изказвания от определени ръководни кадри в компанията, че ако пуснат флагман с алуминий примерно, няма да могат да задоволят търсенето, а това за тях е най - важното. Колкото по - голям брой апарати продадат, толкова повече приходи. Разбира се, нищо не ги оправдава, че използват най - калпавата пластмаса от всички възможни. Тя разбира се е и най - евтината и това си е вече обидно за потребителите. За сега, все още, апаратите им се продават заради огромният успех на S2, S3, Note II. Така да се каже, яхнали са гребена на вълната. За мое щастие обаче, хората все повече започват да се замислят, дали си заслужават тези нови смартфони, които се опитват да ни убедят, че са върха в своя клас.
Конкретно за Samsung. За тях не е важно изобщо какъв е материала, важно е да се произвежда бързо, за да може да задоволи търсенето. Още преди време имаше изказвания от определени ръководни кадри в компанията, че ако пуснат флагман с алуминий примерно, няма да могат да задоволят търсенето, а това за тях е най - важното. Колкото по - голям брой апарати продадат, толкова повече приходи. Разбира се, нищо не ги оправдава, че използват най - калпавата пластмаса от всички възможни. Тя разбира се е и най - евтината и това си е вече обидно за потребителите. За сега, все още, апаратите им се продават заради огромният успех на S2, S3, Note II. Така да се каже, яхнали са гребена на вълната. За мое щастие обаче, хората все повече започват да се замислят, дали си заслужават тези нови смартфони, които се опитват да ни убедят, че са върха в своя клас.
Ами що се отнася до хардуер и качество на изработка Самсунг са едни от най-добрите,а това ,че капака не е метален изобщо не притеснява хората ,които се интересуват от функционалността,софтуера и възможностите на телефона...
Почти всеки ползва калъф и реално работи[B] само с дисплея [/B]на телефона ... всичко останало са претенции на хора с комплекси за избиване и с измамно самочувствие за компетентност... :D
Почти всеки ползва калъф и реално работи[B] само с дисплея [/B]на телефона ... всичко останало са претенции на хора с комплекси за избиване и с измамно самочувствие за компетентност... :D
+1 (yes)(yes)
На мен любимото ми е, като видя някой, който плюе по пластмасата на Самсунг и има телефон с алуминиев корпус, разбираш ли :D и му е сложил твърд гръб от пластмаса :D Няма такава красота, ей :D:D
На мен любимото ми е, като видя някой, който плюе по пластмасата на Самсунг и има телефон с алуминиев корпус, разбираш ли :D и му е сложил твърд гръб от пластмаса :D Няма такава красота, ей :D:D
Разликата между алуминиев и пластмасов корпус е огромна ( и не е в полза на пластмасата). Престъпление е да се купи такъв телефон и да се завре в калъв да заприлича на тухла. Но при пластмасовите корпуси май човек няма избор, иначе телефона заприличва на парцал. Аз съм с алуминиев и няма проблем да е без калъф. И за хората които само говорят, ползват интернет, слушат музика и от време на време снимат материалите и изработката са от голямо значение.
-
- Регистриран: 09 фев 2011, 23:01
Хейтърчета, прехласвайте се по металните си боклучета (woo) Сложат им 20 грама алуминий и си мислят, че са в света на лукса :P Вижте моя Note 3 с какъв панел е и си счупете телефоните от яд (woo):P
Браво, много добре си го барнал. Защо не мога да намеря нещо подобно и за моя Ноут ?.:| Иначе аз му смених капака отзад с кожен такъв.:)
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 04 окт 2010, 18:15
Твоят казваш:D Е ти два ли имаш един с черно, друг с бяло, за делник и празник?
Защо взе алуминиев, а на пластмасов/гумен/поликарбонатен калъф? Нали хейтваше, че iPhone потребителите си "обличали" апаратите със всевъзможни калъфи?
Наистина ми е странно защо взе алуминиев/метален калъф?
П.С. Честито, сега вече и ти си в света на лукса.....хубаво си копирал снимката на един качествен продукт. И аз имам същата :-)))))
Наистина ми е странно защо взе алуминиев/метален калъф?
П.С. Честито, сега вече и ти си в света на лукса.....хубаво си копирал снимката на един качествен продукт. И аз имам същата :-)))))
Интересно, и аз имам същия калъф. Гледам и масата ми същата. Защо ли ?
Я сега пусни снимка и на Ферарито, комплексар. :D
Защо разваляш така вида на сапунерката, нали беше с перфектен дизайн ?
[Quote]http://www.pludeal.com/2013-new-metal-bumper-case-for-samsung-galaxy-note-3-n9000-with-carbon-fiber-back-plate-silver-black_p11195.html[/Quote]
Я сега пусни снимка и на Ферарито, комплексар. :D
Защо разваляш така вида на сапунерката, нали беше с перфектен дизайн ?
[Quote]http://www.pludeal.com/2013-new-metal-bumper-case-for-samsung-galaxy-note-3-n9000-with-carbon-fiber-back-plate-silver-black_p11195.html[/Quote]
-
- Регистриран: 10 апр 2011, 16:16
Няма сила, която да ме накара да си ползвам смартфона, за който съм работил не знам колко си време, без протектор на екрана и възможно най-еластичния и защитаващ калъф. Какви са материалите на изработка е последното нещо, което ме интересува, не ползвам телефона като аксесоар. А дали са евтини материалите - ами да ви покажа телефона си - галакси С2 на почти 3 години и е неразличим от нов, а е ползан стабилно и не е пазен...за мен това си е качествена изработка