Galaxy S5

stefanicio
Регистриран: 12 сеп 2012, 23:41
Контакти:

Re: Samsung Galaxy S5

Мнение от stefanicio » 25 мар 2014, 10:59

[Quote]Защо тези \"китайци\" го могат, а други производители - не?[/Quote]
Конкретно за Samsung. За тях не е важно изобщо какъв е материала, важно е да се произвежда бързо, за да може да задоволи търсенето. Още преди време имаше изказвания от определени ръководни кадри в компанията, че ако пуснат флагман с алуминий примерно, няма да могат да задоволят търсенето, а това за тях е най - важното. Колкото по - голям брой апарати продадат, толкова повече приходи. Разбира се, нищо не ги оправдава, че използват най - калпавата пластмаса от всички възможни. Тя разбира се е и най - евтината и това си е вече обидно за потребителите. За сега, все още, апаратите им се продават заради огромният успех на S2, S3, Note II. Така да се каже, яхнали са гребена на вълната. За мое щастие обаче, хората все повече започват да се замислят, дали си заслужават тези нови смартфони, които се опитват да ни убедят, че са върха в своя клас.

nikolaiii
Регистриран: 15 ное 2006, 10:03

Мнение от nikolaiii » 25 мар 2014, 14:06

Ами що се отнася до хардуер и качество на изработка Самсунг са едни от най-добрите,а това ,че капака не е метален изобщо не притеснява хората ,които се интересуват от функционалността,софтуера и възможностите на телефона...
Почти всеки ползва калъф и реално работи[B] само с дисплея [/B]на телефона ... всичко останало са претенции на хора с комплекси за избиване и с измамно самочувствие за компетентност... :D

kiroo
Регистриран: 20 сеп 2006, 18:41

Мнение от kiroo » 25 мар 2014, 18:00

+1 (yes)(yes)
На мен любимото ми е, като видя някой, който плюе по пластмасата на Самсунг и има телефон с алуминиев корпус, разбираш ли :D и му е сложил твърд гръб от пластмаса :D Няма такава красота, ей :D:D

josipz
Регистриран: 23 ное 2007, 16:26

Мнение от josipz » 26 мар 2014, 09:49

Разликата между алуминиев и пластмасов корпус е огромна ( и не е в полза на пластмасата). Престъпление е да се купи такъв телефон и да се завре в калъв да заприлича на тухла. Но при пластмасовите корпуси май човек няма избор, иначе телефона заприличва на парцал. Аз съм с алуминиев и няма проблем да е без калъф. И за хората които само говорят, ползват интернет, слушат музика и от време на време снимат материалите и изработката са от голямо значение.

Scorpinox10
Регистриран: 09 фев 2011, 23:01

Мнение от Scorpinox10 » 26 мар 2014, 11:55

Хейтърчета, прехласвайте се по металните си боклучета (woo) Сложат им 20 грама алуминий и си мислят, че са в света на лукса :P Вижте моя Note 3 с какъв панел е и си счупете телефоните от яд (woo):P

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Мнение от Ванката » 26 мар 2014, 12:49

Браво, много добре си го барнал. Защо не мога да намеря нещо подобно и за моя Ноут ?.:| Иначе аз му смених капака отзад с кожен такъв.:)
Samsung GALAXY S22 Ultra

afficionado
Регистриран: 04 окт 2010, 18:15

Мнение от afficionado » 26 мар 2014, 13:08

Твоят казваш:D Е ти два ли имаш един с черно, друг с бяло, за делник и празник?

omax
Регистриран: 30 ное 2006, 08:48

Мнение от omax » 26 мар 2014, 13:12

Защо взе алуминиев, а на пластмасов/гумен/поликарбонатен калъф? Нали хейтваше, че iPhone потребителите си "обличали" апаратите със всевъзможни калъфи?

Наистина ми е странно защо взе алуминиев/метален калъф?

П.С. Честито, сега вече и ти си в света на лукса.....хубаво си копирал снимката на един качествен продукт. И аз имам същата :-)))))

buttman
Регистриран: 29 дек 2005, 13:02

Мнение от buttman » 26 мар 2014, 13:59

Интересно, и аз имам същия калъф. Гледам и масата ми същата. Защо ли ?
Я сега пусни снимка и на Ферарито, комплексар. :D
Защо разваляш така вида на сапунерката, нали беше с перфектен дизайн ?

[Quote]http://www.pludeal.com/2013-new-metal-bumper-case-for-samsung-galaxy-note-3-n9000-with-carbon-fiber-back-plate-silver-black_p11195.html[/Quote]

mastersvara
Регистриран: 10 апр 2011, 16:16

Мнение от mastersvara » 26 мар 2014, 14:16

Няма сила, която да ме накара да си ползвам смартфона, за който съм работил не знам колко си време, без протектор на екрана и възможно най-еластичния и защитаващ калъф. Какви са материалите на изработка е последното нещо, което ме интересува, не ползвам телефона като аксесоар. А дали са евтини материалите - ами да ви покажа телефона си - галакси С2 на почти 3 години и е неразличим от нов, а е ползан стабилно и не е пазен...за мен това си е качествена изработка

Отговори