Galaxy S5
Re: Samsung Galaxy S5
С автомобилите,май не си много наясно.Всеки автомобил,трябва да покрива редица изисквания,за сигурност.Едно от тях засяга сигурността на пешаходците,при ПТП.Бронята на съвременния автомобил се проектира така,че в случай на сблъсък с пешаходец,да му нанесе възможно най-малко поражения.Тя е създадена да предпазва него,а не автомобила.
Ей, опасна порода сте вие, феновете на пластмасата. Много ви е трудно да признаете, че корейците от Самсунг са фанатици и печалбата им е основен приоритет. Между другото, работниците им са подложени на робска експлоатация. В името на целта да са първи в света. Да, правят хубави телефони. Никой не го отрича. Но не е приятно да имаш усещане за евтин телефон. И не само усещане. Телефоните на Самсунг буквално са евтини !!!! То от калъфите ви стана ясно за какво става въпрос. :D Щом направят премиум телефон, аз ще го купя.
Относно автомобилите.. Има стандарти за безопасност и защита на околната среда. Един автомобил без катализатор ще върви по-добре. С метална броня също ще те защити по-добре от пластмасата при удар, но този,когото удариш ще има проблеми.
Ставаше въпрос за драскотина, ти говориш за деформация.
Относно автомобилите.. Има стандарти за безопасност и защита на околната среда. Един автомобил без катализатор ще върви по-добре. С метална броня също ще те защити по-добре от пластмасата при удар, но този,когото удариш ще има проблеми.
Ставаше въпрос за драскотина, ти говориш за деформация.
Що говориш като си некомпетентен и необразован? Аз не ги знам тези неща, затова не се излагам. Та ти нямаш 1 правилно твърдение!!! Говоря за ONE - уникален кеф е да поллзваш телефона без калъф, не говоря за качествата на алуминия или пластмасата (от които ти очевадно нямаш ни най-малка представа), а за удоволствието. Да рискува се да се надраска телефона, но защо да даваме една камара пари за стилен тънък телефон, след което да даваме още пари за калъф, за да стане тухла? One е падал 4-5 пъти на всякакви повърхности - има 1 драскотина около 1мм на ръба! А относно финансирането ми, не мисли за родителите ми - добре са, не помня кога за последно са ми давали пари, но не се е случвало последните 10 години.
Защо се карате за глупости? Всеки си взема това, което му харесва! Моя Z1 не мога да го продам от маса време, а е супер премиум, но Галктиките вървят, като топъл хляб. Все чета едни и същи глупости, за пластмаси и \"премиум\" телефони. А ми, като не ви харесва пластмасата на Самсунг не си ги купувайте, защо трябва да спамите и дразните феновете на марката? Фсички станахте много компетентни!!! И аз не харесвам HTC, но не съм тръгнал във всяка тема за техните модели да пиша с тонове \"скраб\", колко големи боклуци са, и жалко за похабения \"премиум\" материал.:D И че ако се съберат от всички сервизи техните телефони, и ги претопят, ще построят наново кулите близнаци!;) Купувайте, каквото и както ви харесва (стига да имате възможноста), но не забравяйте, че има много по-важни неща в живота от пластмасата на Самсунг!;)
В събота, ще ходя до магазина на Мтел-стор, да го разцъкам S5, стига да го имат.:)
В събота, ще ходя до магазина на Мтел-стор, да го разцъкам S5, стига да го имат.:)
Samsung GALAXY S22 Ultra
Продажбите не стартираха ли от 11.04 в България или аз греша? Ще го презентират по рано от Мтел?
[Quote] Аз не ги знам тези неща, затова не се излагам. Та ти нямаш 1 правилно твърдение!!! [/Quote]
Прочети си 3 пъти 2-те изречения и ми отговори кое от тях е вярно...?
Хем[B] не ги знаеш[/B] тия неща...,а аз [B]нямам 1 правилно твърдение[/B]...!!!
[B]Като не ги разбираш нещата,защо изобщо пишеш ?[/B]:D
Прочети си 3 пъти 2-те изречения и ми отговори кое от тях е вярно...?
Хем[B] не ги знаеш[/B] тия неща...,а аз [B]нямам 1 правилно твърдение[/B]...!!!
[B]Като не ги разбираш нещата,защо изобщо пишеш ?[/B]:D
Разбрах, че пишеш само глупости след като прочетох коментарите на останалите! Прочети и ти, образовай се!
-
- Регистриран: 22 окт 2013, 12:18
[Quote]Купувайте, каквото и както ви харесва [/Quote]
(yes)
[Quote]В събота, ще ходя до магазина на Мтел-стор, да го разцъкам S5, стига да го имат.:)[/Quote]
Напиши после впечатления във форума.
Макар че няма как да се разбере как ще се държи като го наблъскаш с програми и сериозни 3д игри ( на Gameloft ). Процесора е звяр но е с 2 ГБ РАМ.
:(
Май Note3 все още е флагман.
(yes)
[Quote]В събота, ще ходя до магазина на Мтел-стор, да го разцъкам S5, стига да го имат.:)[/Quote]
Напиши после впечатления във форума.
Макар че няма как да се разбере как ще се държи като го наблъскаш с програми и сериозни 3д игри ( на Gameloft ). Процесора е звяр но е с 2 ГБ РАМ.
:(
Май Note3 все още е флагман.
-
- Регистриран: 09 фев 2011, 23:01
Довчера твърдеше, че нямам телефони, днес другооо :D Наредих телефоните заради такива като теб, които наистина не са подушвали флагман а дават ли дават мнения и твърдят същото за мен.
А какво да кажем за човек, който не знае, че картите-памет имат скорост на четене и запис (woo) Или пък такъв, който твърди, че Айфон 4 е друга планета :D Това са твои мнения !
Имаш ли лепенка на Айфона си (4) за да не си губи обхвата или си \"забравил\" за тоя проблем (whistle) И изобщо това за смартфон ли го имаш !!! Айфон 4 е последния продукт на Епъл, който съм ползвал лично за мен и повече никога не бих ползвал тази марка, която е най-големия печалбар както ти казваш. Преди година взех Айфон 5 на жена ми от Глобул и вече два пъти ми го сменят с друг. И двата пъти за проблем с батертията-единия път както е напълно заредена изведнъж падаше напълно и телефона гаснеше, втория път го слагахме да се зареди цяла нощ и се зареждаше съвсем малко. Аз досега със Самсунгите въпреки, че са пластмасови не съм имал никакви проблеми. Проблема с пластмасата лесно се решава взел съм си от ИБей 4-5 кейса и бъмпери и всичко е окей. Но ако телефона не може елементарни неща с какво ще го оправиш ?
Самсунг в последно време страшно много увеличиха кръга на услугите и екстрите в телефоните си, имат голям брой сензори и много добра свързаност с всякакви други устройства и точно това им дава предимства пред другите марки. Ето и сега плюете ден и нощ С5 а той си е най-добрия към този момент.
А какво да кажем за човек, който не знае, че картите-памет имат скорост на четене и запис (woo) Или пък такъв, който твърди, че Айфон 4 е друга планета :D Това са твои мнения !
Имаш ли лепенка на Айфона си (4) за да не си губи обхвата или си \"забравил\" за тоя проблем (whistle) И изобщо това за смартфон ли го имаш !!! Айфон 4 е последния продукт на Епъл, който съм ползвал лично за мен и повече никога не бих ползвал тази марка, която е най-големия печалбар както ти казваш. Преди година взех Айфон 5 на жена ми от Глобул и вече два пъти ми го сменят с друг. И двата пъти за проблем с батертията-единия път както е напълно заредена изведнъж падаше напълно и телефона гаснеше, втория път го слагахме да се зареди цяла нощ и се зареждаше съвсем малко. Аз досега със Самсунгите въпреки, че са пластмасови не съм имал никакви проблеми. Проблема с пластмасата лесно се решава взел съм си от ИБей 4-5 кейса и бъмпери и всичко е окей. Но ако телефона не може елементарни неща с какво ще го оправиш ?
Самсунг в последно време страшно много увеличиха кръга на услугите и екстрите в телефоните си, имат голям брой сензори и много добра свързаност с всякакви други устройства и точно това им дава предимства пред другите марки. Ето и сега плюете ден и нощ С5 а той си е най-добрия към този момент.
МОЛЯ!!!!
АКО НЯМА КАКВО СМИСЛЕНО ДА ПИШЕТЕ НЕ ПИШЕТЕ ТУК(angry)
АКО НЯМА КАКВО СМИСЛЕНО ДА ПИШЕТЕ НЕ ПИШЕТЕ ТУК(angry)