Galaxy S5
-
- Регистриран: 12 сеп 2012, 23:41
- Контакти:
Re: Samsung Galaxy S5
Понеже в тази тема е само SPAM и някой, който се интересува от конкретния модел няма да разбере нищо, ето нещо полезно по темата за Galaxy S5.
Деволъпъра Chainfire успя успешно да Root-не Galaxy S5 две седмици преди официалната премиера на устройството. За сега не се знае все още дали този метод ще увеличи брояча на KNOX (най - вероятно да) и дали това ще отмени гаранцията. Очаква се при премиерата на устройството той да се опита да направи успешен метод за Root-ване без да бъде премахната гаранцията. Дали това ще се случи, или не, не се знае. Важното в случая е, че се работи по проблема и всеки, който не се интересува от гаранционното обслужване може да има Root-нат телефон :)
Деволъпъра Chainfire успя успешно да Root-не Galaxy S5 две седмици преди официалната премиера на устройството. За сега не се знае все още дали този метод ще увеличи брояча на KNOX (най - вероятно да) и дали това ще отмени гаранцията. Очаква се при премиерата на устройството той да се опита да направи успешен метод за Root-ване без да бъде премахната гаранцията. Дали това ще се случи, или не, не се знае. Важното в случая е, че се работи по проблема и всеки, който не се интересува от гаранционното обслужване може да има Root-нат телефон :)
-
- Регистриран: 05 яну 2010, 19:56
Доста хора от този сайт се държат като деца... Всеки сам си решава какво да си вземе, затова има толкова много макри и модели. Не мисля, че е нужно да се карате за глупости. Просто изразете мнението си с факти, не нападайте никой конкретно и нека стане дискусия. Хубаво е да се спори с умни хора, защото те зачитат мнението на другия и разбират, че истината винаги е посредата. Но да се спори с глупав човек е все едно да пикаеш срещу вятъра (с извинение).
Някой хора държат на външния вид, други на характеристиките (benchmark тестовете).
Аз имам S3, не съм доволен от въшния вид и моето мнение е че самсунг не правят красиви телефони. Но все пак от моя личен опит са здрави, след десетки изтървяния и никакво пазене (освен screen protectors) още е функционален. Въпреки, че лайстната е напукана на 5 различни места и е сериозно намачкана от едната страна :D За задния капак да не говоря :X Харесвам това, че почети винаги са с най добрите характеристики. И дори след 2 години използване, телефона ми не се затруднява с никое приложение и най важното Android 4.4.2 лети на него (whistle)
Относно S5 моето мнение е че е чист S4S, както и One (H8) e OneS. Но мисля, че не всичко е характеристики, защото като се замислим Iphone 5s не е нещо особенно, но не се затруднява с нито едно приложение. Всичко е до оптимизацията и Apple си вършат работата добре (въпреки че не съм им фен).
Някой хора държат на външния вид, други на характеристиките (benchmark тестовете).
Аз имам S3, не съм доволен от въшния вид и моето мнение е че самсунг не правят красиви телефони. Но все пак от моя личен опит са здрави, след десетки изтървяния и никакво пазене (освен screen protectors) още е функционален. Въпреки, че лайстната е напукана на 5 различни места и е сериозно намачкана от едната страна :D За задния капак да не говоря :X Харесвам това, че почети винаги са с най добрите характеристики. И дори след 2 години използване, телефона ми не се затруднява с никое приложение и най важното Android 4.4.2 лети на него (whistle)
Относно S5 моето мнение е че е чист S4S, както и One (H8) e OneS. Но мисля, че не всичко е характеристики, защото като се замислим Iphone 5s не е нещо особенно, но не се затруднява с нито едно приложение. Всичко е до оптимизацията и Apple си вършат работата добре (въпреки че не съм им фен).
-
- Регистриран: 22 окт 2013, 12:18
@ stefanicio
Като гледам и новите модели на другите компании и там малки подобрения и нищо иновативно. На мен колкото повече чета за galaxy s5 почва да ми харесва този телефон който и ще е много бърз и подобрена камера , но би трябвало да е на цена до 950 лв а не 1200. Аз толкова пари не бих дал.
@ Agent_Jake
[Quote]Аз имам S3 ......
И дори след 2 години използване, телефона ми не се затруднява с никое приложение и най важното Android 4.4.2 лети на него[/Quote]
Кога и как сложи Андроид 4.4 2. на S3 ?
Като гледам и новите модели на другите компании и там малки подобрения и нищо иновативно. На мен колкото повече чета за galaxy s5 почва да ми харесва този телефон който и ще е много бърз и подобрена камера , но би трябвало да е на цена до 950 лв а не 1200. Аз толкова пари не бих дал.
@ Agent_Jake
[Quote]Аз имам S3 ......
И дори след 2 години използване, телефона ми не се затруднява с никое приложение и най важното Android 4.4.2 лети на него[/Quote]
Кога и как сложи Андроид 4.4 2. на S3 ?
http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/orig-development/rom-cyanogenmod-11-nightlies-t2529775
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
Ванката, отговори вместо мене.
Исках нещо което да е най близко до стоковото (google stock) затова избрах CW11 (Nightly). Flash-нах си и full GApps и всичко е идеално. Лети телефона (нищо общо с преди)
Исках нещо което да е най близко до стоковото (google stock) затова избрах CW11 (Nightly). Flash-нах си и full GApps и всичко е идеално. Лети телефона (нищо общо с преди)
И аз ползвах предимно CM11 на моя S3. Само с него беше изключително бърз. Пък и можеш да сменяш основно интерфейса с наличните теми. Като го продавах го флашнах с 4.2.2 . Заприлича на S4, но видимо стана по-бавен.
-
- Регистриран: 22 окт 2013, 12:18
@ Ванката
@ Agent_Jake
Благодаря но ще изчакам официалния 4.4.
@ Agent_Jake
Благодаря но ще изчакам официалния 4.4.
-
Не смятам, че ще успееш да го дочакаш. Силно се съмнявам да получиш ъпдейт до 4.4
buttman и с другите rom-ове лети, стига да намериш подходящия kernel за даденото устройство.
Мисля да остана за сега с CM11, не ми се занимава да слагам други rom-ове :(
buttman и с другите rom-ове лети, стига да намериш подходящия kernel за даденото устройство.
Мисля да остана за сега с CM11, не ми се занимава да слагам други rom-ове :(
При мен не летеше с РОМ-ове, различни от CM. Все пак, тогава едва бе излязъл 4.3. Септември 2013 го продадох.
Спомени от тогава :
[Quote]Resurrection Remix 3.1.1 Android 4.1.2 . Пробвах и Omega, но този е по-добър.
Смешното е, че старият ми S2 е доста по-бърз с JB от S3.[/Quote]
http://www.mobilebulgaria.com/forum/read.php?parent_id=413408&cat_id=5&view=0
Спомени от тогава :
[Quote]Resurrection Remix 3.1.1 Android 4.1.2 . Пробвах и Omega, но този е по-добър.
Смешното е, че старият ми S2 е доста по-бърз с JB от S3.[/Quote]
http://www.mobilebulgaria.com/forum/read.php?parent_id=413408&cat_id=5&view=0
Много правилно си забелязал „Забавиха темпото ,защото и Епъл го забавиха ! Това какво ни говори ,че няма от къде да черпят идеи Корейците ! Не случайно ги осъдиха за сто неща ,защото всичко се копира 1:1 ,Никаква креативност ! Каквото пусне Епъл в следващия модел Самсунг го внедрява ! Изобщо маймунска работа ,пълно подражание ! Най пресен пример ,пръстовия отпечатък ! И защото сега Самсунгаджиите ще почнат да плюят,пдчертавам : не съм фен и на двете марки ! Ползвам Моторола и Нокия !