Galaxy S5

`DAMIAN`
Регистриран: 20 фев 2005, 19:39

Re: Samsung Galaxy S5 Оригинал

Мнение от `DAMIAN` » 18 май 2014, 11:10

Някой пробвал ли е да зарежда телефона с безжично зарядно Qi Wireless Charging.

Има ли вграден QI приемник или трябва допълнително ?

Благодаря предварително :)

divmaniak
Регистриран: 04 сеп 2013, 09:29

Мнение от divmaniak » 23 май 2014, 10:17

S5 направо кърти, това ще е следващият ми телефон, не съм пробвал такова зареждане, но съм любопитен също :)

almi
Регистриран: 02 май 2007, 14:08

Мнение от almi » 27 май 2014, 19:33

От 2 дена имам Галакси С5 и съм с доста добри впечатления от него. Преди него имах Ноте 2, но онзи ден падна за последно и реших, че е време за нов апарат. С ноте 2 изкарах повече от година и и съм много доволен от него беше си от бързите телефони, голям дисплей (на моменти чак непрактично голям), без да дава дефекти (рестартирания, забивания и т.н.) но Галакси С5 надмина очакванията ми! Първото нещо което ми направи впечатление е бързината му. ноте 2 си беше бърз, но Галаксито е значително по бързо. 4 ядреният процесор на 2,5Гхц си дава отражение. Другото нещо е камерата му. Много по добра от тази на Ноте2. По-стилен е и качеството на материалите е много добро. Много е лек и е перфектния размер, голям, но не прекалено. Сестра ми има Apple 5, но и двамата сме на мнение че Самсунга е по-добър. ;)(yes)

avg
Регистриран: 21 юни 2006, 14:57

Мнение от avg » 29 май 2014, 08:38

Вчера разгледах телефона на живо. Личните ми впечетления са, че е същия като S4 - същата пръчка. Нито една иновация, която си заслужава парите - НИТО ЕДНА. Моя съвет е да не давате 1000 кусур лева за глупости, ми да си вземете нещо за нормални пари дето ще върши същата работа и с останалите да бегате към морето, че се стопли и каките чакат :)

Hitreca Hitrecov
Регистриран: 25 окт 2011, 13:01

Мнение от Hitreca Hitrecov » 05 юли 2014, 05:18

Хора,който не иска да дава над 1000лв спокойно може да си купи LG NEXUS 5 той струва около 700лв крайна цена и има всичко като S5 като фукции с липсата на пръстовия отпечатък,сензорите за движение и по-слаба камера (8Mpx),която пък снима не отстъпва на 13 и 16-мегапикселовите!

ko staaa brat
Регистриран: 24 окт 2008, 17:47

Мнение от ko staaa brat » 28 юли 2014, 22:57

Здравейте радостни собственици на S5 искам да ви питам има ли селективно забавяне на видеото както при SONY-to. :):):):):)

Благодаря ви предварително за обърнатото внимание;);););););):P:P:P:P:P:P:P:P:P

stefanicio
Регистриран: 12 сеп 2012, 23:41
Контакти:

Мнение от stefanicio » 28 юли 2014, 23:04

[Quote]искам да ви питам има ли селективно забавяне на видеото [/Quote]

Ако имаш в предвид Slow Motion, да има такава функция на камерата :)

ko staaa brat
Регистриран: 24 окт 2008, 17:47

Мнение от ko staaa brat » 03 авг 2014, 17:36

Благодаря за отговора, имам и друг въпрос телефона може ли да прави снимки под вода (beer)

fbichefo
Регистриран: 26 юли 2006, 19:01

Мнение от fbichefo » 19 авг 2014, 23:49

Прости ми че те безпокоя приятельо,искам да те попитам нещо като инфо да ми помогнеш ,искам да си взема телефон ,но се колебая между 4 модела ,виждам че ти си на ти с тези неща, и затова те моля за мнение или уточнение ,харесва ми самсунг S5 мини,HTC E8,APPLE S5,SONY Z2, за самсунга минито ми казаха че правело много софтуерни грешки и бавно действало циклело много,а за S5 нормалният не ме кефи екрана, то като че ли си нося лаптопа в джоба ,малко ми иде като на изгъзица ,за сонито единственно знам че стават за музика да слушаш ,били са перфектни това е което знам от приятели като инфо,и затова се чудя между HTC E8 И APLLE S5 за тях нищо не знам ,честен ако трябва да съм HTC-то ме кефи че е със стерео говорители изходящите като звъни ,а APLLE заради ябълката отзад смешно е но съм честен с тебе ,няма да използвам телефоните за игра това е което мога да ти кажа ,искам да са бързи да мога да слушам музика ,като звъни да ми излиза снимката на човека ,да звъни всеки с собствена музика която аз искам на даденият човек,за снимките да снима нормално ,не да прави плакати за билбордове чак толкова не държа не съм фотограф,и да не е сложно менюто ,но това мога да го приживеее ,а и да е на български ,ако може ,не че неразбирам английски щом имам комп все нещо разбирам ,да има уай фай,и друго не

се сещам ,това е което искам което знам и затова моля те дай си мнението няма да те коря просто две глави като мислят са по добре от една благодаря предварително за мнението ти и отговора ти ,с уважение към тебе и хората дето ми дават отговор на моите въпроси - Чефо

stefanicio
Регистриран: 12 сеп 2012, 23:41
Контакти:

Мнение от stefanicio » 20 авг 2014, 02:02

Здравей и на теб :)

По думите ти виждам, че имаш нужда от апарат, който да ти задоволява ежедневните нужди затова ще се осмеля да ти препоръчам един от горепосочените, без да претендирам, че те познавам и той ще ти е най - подходящ. Ето първо няколко плюса/минуса на четирите модела:

1. Galasy S5 mini - Вече е традиция Samsung да пуска мини версия на флагмана си, само дето общото с него е само името. Това е най - обикновен апарат от среден клас, който се продава на по - висока цена, отколкото заслужава. Бавен, бъгав (както всички апарати на Samsung всъщност) и най - често липсва софтуерна поддръжка.

2. Sony Xperia Z2 - Това си е флагмана на Sony за тази година. Прекрасен апарат във всички възможни хардуерни аспекти. Дори е водоустойчив, което е още един плюс. Кои са му минусите. Първия е, размера. Поне за мен е като грубо издялкана фаянсова плочка. Разбира се, има хора, които харесват класическия изчистен дизайн, но аз не съм един от тях. Вторият минус е в тъпата (по мое мнение) политика на Sony да пускат по два флагмана на година. Точно си купиш този и след няколко месеца вече другия е излязъл и цената на твоя се е сгромолясала. Не, че ще го продаваш или нещо подобно, ама всеки иска, като си купи нещо, поне за кратко то да е актуално.

3. iPhone 5S - Ами айфончето си е айфонче. Работи гладко. Хваща окото. Лови мацки из заведенията. Всичко от към фешън фактора си му е супер. Какво не му е хубавото. Първото и най - важното нещо е цената. Вярно е, че кеф цена няма, ама този кеф с iPhone-ите направо ти изцежда бюджета. Освен това след някой друг месец използване скучния му и еднообразен дизайн на операционната система ще ти е омръзнал до болка и няма да има нищо, което да направиш по въпроса. Друго дразнещо нещо е колко манипулации трябват за най - простите неща. Нито ще можеш да му използваш Bluetooth-а, нито ще можеш свободно да си избираш mp3 за звънене. Ще трябва все да правиш разни гимнастики за да направиш неща, които дъртите нокии можеха още преди 10 години.

4. HTC One ( E8 ) - Това е нещо като ъпгрейдната версия на флагмана One ( M8 ). Липсва убийствения метален корпус, който е уникален и запазена марка на HTC последните години, но пък от друга страна са изчистили някои от най - дразнещите минуси. Камерата му е с повече мегапиксели. Да, ще кажеш, че те не са толкова важни, ама всъщност са. 4MP в М8 правят много зърнисти снимки на далечни обекти и разпънеш ли снимката недостатъците лъсват. Освен това са добавили слот за карта с памет, което си е огромен плюс.

В заключение. Аз лично бих ти препоръчал да си вземеш HTC One ( E8 ) от гореизброените. Прекрасен дизайн. Страхотен звук от стерео говорителите. Супер хардуерни характеристики. Въпреки това, понеже сме в темата за Galaxy S5, няма как да не ти препоръчам и него. В момента са на еднаква цена с HTC One ( E8 ). Галаксито изпреварва HTC-то по доста показатели. Аз лично съм собственик на такова и е наистина изумителен телефон. Просто отиди в някой магазин и си поиграй с апаратите. Който ти допадне най - много вземи него. Знай, обаче, че който и да избереш няма да сбъркаш ;)

Отговори