Galaxy S5
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: Samsung Galaxy S5 (Оригинал)
Те за това ще ти ремонтират телефона вместо да ти го сменят с нов :D
с толкова тарикати така им излиза по-евтино ;)
колкото до претенциите ти за качество...
[Quote]Приятелю, както вече казах, всички марки и модели дават дефекти. Не съществува такъв без.[/Quote]
8)
с толкова тарикати така им излиза по-евтино ;)
колкото до претенциите ти за качество...
[Quote]Приятелю, както вече казах, всички марки и модели дават дефекти. Не съществува такъв без.[/Quote]
8)
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Stefanicio,
Тарикат,ама на дребно си ти.И измамник,пак на дребно.Заради такива мошенгий като твоите,дето надуват системата изкуствено,страдат хората с реални проблеми.Страдат,най- малкото защото техниците са заети излишно и си губят времето да открият дефект,дето го няма,вместо да оправят реален проблем на реално потърпевш ползвател.Аз на такива като тебе им казвам ЕГОИСТИ,Нагли ЕГОИСТИ!
И я кажи за общото време дето имаш телефона,колко време общо си бил с него всъщност, и колко време е висял по сервизите?
Тарикат,ама на дребно си ти.И измамник,пак на дребно.Заради такива мошенгий като твоите,дето надуват системата изкуствено,страдат хората с реални проблеми.Страдат,най- малкото защото техниците са заети излишно и си губят времето да открият дефект,дето го няма,вместо да оправят реален проблем на реално потърпевш ползвател.Аз на такива като тебе им казвам ЕГОИСТИ,Нагли ЕГОИСТИ!
И я кажи за общото време дето имаш телефона,колко време общо си бил с него всъщност, и колко време е висял по сервизите?
Интересно, тука други неща пишеш за Самсунг:
Re: LG Nexus
Автор: propov
Дата: 02.06.2014 19:59
Май не си ползвал последните супер-дупер мощни Самсунги.Мога да ти кажа че няма апарат с Тач Уиз,който да не лага,прекъсва,тегне,зависва....и не сравнявай с колите,щото явно и от коли не разбираш!
http://www.mobilebulgaria.com/forum/446790/6/0/0/re-lg-nexus-5
Re: LG Nexus
Автор: propov
Дата: 02.06.2014 19:59
Май не си ползвал последните супер-дупер мощни Самсунги.Мога да ти кажа че няма апарат с Тач Уиз,който да не лага,прекъсва,тегне,зависва....и не сравнявай с колите,щото явно и от коли не разбираш!
http://www.mobilebulgaria.com/forum/446790/6/0/0/re-lg-nexus-5
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
И каква връзка има сегашния му пост със самсунг?
Или просто търсиш повод къде да си чешеш крастата.
Или просто търсиш повод къде да си чешеш крастата.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
[Quote]И каква връзка има сегашния му пост със самсунг?[/Quote]
Въпрос на интелект.
Въпрос на интелект.
-
- Регистриран: 09 фев 2011, 23:01
[Quote]И каква връзка има сегашния му пост със самсунг?[/Quote]
Връзката му е ежедневното оплюване на Самсунг. И евентуалното възхваляване на Епъл. Не знам защо се мъчиш да му обясняваш на тоя ненормалник и без това от китайски флагман по-далече няма да стигне.;)
Връзката му е ежедневното оплюване на Самсунг. И евентуалното възхваляване на Епъл. Не знам защо се мъчиш да му обясняваш на тоя ненормалник и без това от китайски флагман по-далече няма да стигне.;)
Butman,
Айде си наври интелекта някъде,тук не е място да си ги вадим перим,мерим и тнт.Намери си жена за тая работа,с телефон не става.
В момента съм с S5,до вчера бях а Алфа...утре и Бог не знае какво ще ползвам.Ти май ме дебнеш нещо,ама трудно ще ме хванеш!
Айде си наври интелекта някъде,тук не е място да си ги вадим перим,мерим и тнт.Намери си жена за тая работа,с телефон не става.
В момента съм с S5,до вчера бях а Алфа...утре и Бог не знае какво ще ползвам.Ти май ме дебнеш нещо,ама трудно ще ме хванеш!
[Quote]Айде си наври интелекта някъде,тук не е място да си ги вадим перим,мерим и тнт.Намери си жена за тая работа,с телефон не става[/Quote]
Тогава какво се периш с телефоните си - S5 , Алфа, утре Бета ?
Човече, ти направо склад за пластмаса притежаваш ! Само оня отгоре може да те конкурира.
Тогава какво се периш с телефоните си - S5 , Алфа, утре Бета ?
Човече, ти направо склад за пластмаса притежаваш ! Само оня отгоре може да те конкурира.
Май идва ъпдейта на 5.0 според Gsmarenaa.но не знам с това бялото дали си заслужава...(blush)
И в Корея пускат близалката