Galaxy S5
-
- Регистриран: 09 фев 2011, 23:01
Re: Samsung Galaxy S5
Колко сте жалки само. Дадат ви 20 грама алуминий и се побърквате, че сте в света на лукса :D Някой модели на Самсунг ги има с панел от злато и платина. Желаещи? Ами телефоните Верту? И на кого е конкуренция айфоня? Точно на никой с тези недоносчета са си среден клас. 8)
-
- Регистриран: 13 фев 2014, 20:17
Ако има сменяема батерия утре ще си купя!
Но трябва да увеличат и дисплея (50% от лицевата част)!!!???
Но трябва да увеличат и дисплея (50% от лицевата част)!!!???
-
- Регистриран: 22 окт 2013, 12:18
Колега
S5 е със сменяема батерия.
Дисплея е достатъчно голям 5,1' .
Продажбите почват на 11 април.
S5 е със сменяема батерия.
Дисплея е достатъчно голям 5,1' .
Продажбите почват на 11 април.
-
Говоря за онзи с HTC-то.
Аз ще почакам още малко за SAMSUNG GALAXY F или LG G3 (зависи)!
Аз ще почакам още малко за SAMSUNG GALAXY F или LG G3 (зависи)!
и аз така смятам. едни приятел се е записал за телефона. ще го разгледам и ще споделя вече впечатления от практиката.
и друга изненада има - като runtime може да се избере ART вместо Dalvik
-
- Регистриран: 09 фев 2011, 23:01
Гледах едни демонстрации на Art и Dalvik. Nexus 5 я има тази опция да избираш както ти казваш, че ще я има в S5. И в тези тестове единия Нексус беше с Art а другия с Dalvik. Реално не видях никаква разлика. Тестовете бяха в стартиране на телефона, приложение и 3д игра. Единственото беше, че Art съхрани по-добре батерията. :|
-
- Регистриран: 12 сеп 2012, 23:41
- Контакти:
Ако ти попадне линк към това, което си гледал, би ли го споделил, ако обичаш, че ми е любопитно.
[Quote]Тестовете бяха в стартиране на телефона[/Quote]Самото стартиране е свързано с доста по-различни процеси от стартиране на приложение и е нормално да няма осезателна разлика в това.
[Quote]3д игра[/Quote]Игрите също няма как да покажат по-добра производителност, понеже принципа на ART е различен. Той прекомпилира част от кода предварително и при стартиране и работа на приложението не се губи процесорно време за това. За съжаление игрите са такъв тип приложения при които бъдещето (така да го наречем) на необходимият ни код е неясно, понеже това, което трябва да се изпълни зависи от това, какво прави играча и какво се случва. Разбира се, може да се прекомпилира една определена част от кода, която предполагаме, че е най - голям шанса да имаме нужда от нея, но това би било доста неефективно от гледна точка използване на място в паметта. Просто играта ще се раздуе още повече като размер, а реално не можем да гарантираме, че ще се подобри бързодействието. Та затова поне на този етап работата на игрите не би трябвало да има голяма разлика при Dalvik и ART. Виж, обаче, при останалите приложения разликите би трябвало да са осезателни и от това, което съм гледал като тестове наистина е така :)
[Quote]Тестовете бяха в стартиране на телефона[/Quote]Самото стартиране е свързано с доста по-различни процеси от стартиране на приложение и е нормално да няма осезателна разлика в това.
[Quote]3д игра[/Quote]Игрите също няма как да покажат по-добра производителност, понеже принципа на ART е различен. Той прекомпилира част от кода предварително и при стартиране и работа на приложението не се губи процесорно време за това. За съжаление игрите са такъв тип приложения при които бъдещето (така да го наречем) на необходимият ни код е неясно, понеже това, което трябва да се изпълни зависи от това, какво прави играча и какво се случва. Разбира се, може да се прекомпилира една определена част от кода, която предполагаме, че е най - голям шанса да имаме нужда от нея, но това би било доста неефективно от гледна точка използване на място в паметта. Просто играта ще се раздуе още повече като размер, а реално не можем да гарантираме, че ще се подобри бързодействието. Та затова поне на този етап работата на игрите не би трябвало да има голяма разлика при Dalvik и ART. Виж, обаче, при останалите приложения разликите би трябвало да са осезателни и от това, което съм гледал като тестове наистина е така :)
Не знам за вас, но аз като верен фен на Епъл, този телефон много ми харесва.
Какво толкова искате от телефона, силен процесор, добър екран, много приятен дизайн, че и е против дъжд.
Нов интерфейс, и 4 цвята за избор.
Телефон който ще ви служи вярно 3-4 години, и дори ще е малко по-евтин от с4.
Какво искате вие?
Какво толкова искате от телефона, силен процесор, добър екран, много приятен дизайн, че и е против дъжд.
Нов интерфейс, и 4 цвята за избор.
Телефон който ще ви служи вярно 3-4 години, и дори ще е малко по-евтин от с4.
Какво искате вие?
-
1.Нов дизайн (по-вече метал)
2.ПО-МАЛКА Р А М К А !!!
3.По-мощна батерия
4.Стабилизация на картината
5.По-вече RAM, 64 bit.
Засега толкова искаме (може би има и още)!
2.ПО-МАЛКА Р А М К А !!!
3.По-мощна батерия
4.Стабилизация на картината
5.По-вече RAM, 64 bit.
Засега толкова искаме (може би има и още)!