Galaxy S6 Edge
Re: Samsung Galaxy S6 Edge
Как се маха пин кода на симкартата някой да помога???
Re: Re: Samsung Galaxy S6 Edge
Настройки => Общи => Защита => Задаване на заключване на SIM картата => Заключи/Отключи SIM картата...
Samsung GALAXY S22 Ultra
Батерията е голяма мъка незнам кой имат от edge модела но за под 4.30-5 пълни часа батерията под 10 процента някой да деде съвет как да зареждам телефона за да подобря живота на батерията примерно на колко процента да падне и да се направи пълно зареждане и колко часа имали значение дали ще се зарежда включен или изключен че един познат ми каза да стигна на 10% да изключа телефона и да го заредя пълни 24 часа като повторя това действие 7 пъти някакви по-доказани решения за увеличаване на живота на батерията нека който знае да каже.
-
- Регистриран: 22 окт 2013, 12:18
Скромен съвет
Остави да се изтощи докрай докато телефона се изключи тогава го включи да се зарежда нормално не бързото зареждане . Като зареди 5% си го включи и ползвай но не е желателно да играеш на игри . Като изпише че е зареден остави го още около 30 минути . Това е желателно да се прави на два месеца .
През останалото време го зареждай ако искаш и с бързо зар когато спадне
на 20% или на 15% .
Все пак не очаквай чудеса при норм ползване всеки смарт кара ден и половина и то в началото .
Остави да се изтощи докрай докато телефона се изключи тогава го включи да се зарежда нормално не бързото зареждане . Като зареди 5% си го включи и ползвай но не е желателно да играеш на игри . Като изпише че е зареден остави го още около 30 минути . Това е желателно да се прави на два месеца .
През останалото време го зареждай ако искаш и с бързо зар когато спадне
на 20% или на 15% .
Все пак не очаквай чудеса при норм ползване всеки смарт кара ден и половина и то в началото .
Имам необичаен проблем.
Проблема е че при хващане на телефона ме хваща слаб ток който ме удря по ръцете само не по цялото тяло но се случва вече няколко пъти някой да помогне със съвет какво да правя ?
Благодаря Предварително!
Проблема е че при хващане на телефона ме хваща слаб ток който ме удря по ръцете само не по цялото тяло но се случва вече няколко пъти някой да помогне със съвет какво да правя ?
Благодаря Предварително!
Това и на мен ми се е случвало, но само след безжично зареждане и то доста рядко. Съвета ми е да си вземеш кейс-хем пази стъклото, хем не те хваща тока ;)
Колкото до зареждането - как се зарежда с нормална, а не бърза скорост? Ако използвам адаптера в пакета няма как да е бавно зареждане.
Колкото до зареждането - как се зарежда с нормална, а не бърза скорост? Ако използвам адаптера в пакета няма как да е бавно зареждане.
Това е статичен заряд, няма страшно... Макар че на мен не ми се е случвало...
Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6 Edge
Този статичен заряд се случва предимно когато се носят изкуственни дрехи.
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Купих си един извит протектор за edge но беше китайско менте от един сайт за аксесоари.нет който продават само ментета искам да си намеря извит протектор който като го сложи човек да не се отлепва от слабата си лепилна структура който трябва да се захваща здраво за телефона и да не се отлепва затова който знае къде мога да намеря извит протектор нека пише
Ти си човека - http://www.mobilefun.co.uk/olixar-samsung-galaxy-s6-edge-curved-glass-screen-protector-frosted-p53060.htm
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.