Galaxy S6 Edge

nikolaiii
Регистриран: 15 ное 2006, 10:03

Re: Samsung Galaxy S6 Edge

Мнение от nikolaiii » 07 авг 2015, 11:40

От edge модела не знам да има оплаквания за розовеене ,но си има тестова комбинация със *#0*# и се виждат доста неща по телефона и дисплея .
Протектора не ми е дошъл още, но мисля ,че няма да е проблем да се сложи.
Колко е чуплив:| едва ли някой може да ти каже. Зависи от много фактори. Има много сполучливи гърбове ,включително оригинални на Самсунг

buttman
Регистриран: 29 дек 2005, 13:02

Мнение от buttman » 07 авг 2015, 13:48

В XDA има цели теми за дисплея на S6.
Getting a replacement S6 due to screen. 88 страници !

[Quote]Quote:
Originally Posted by kLN93

I've been through 6 replacements and still no success. I have sent my device to Samsung for repair, hopefully they can do something about it.
Yeah it's a PITA! I had 5 replacements as wel before ending up with a good one. [/Quote]
http://forum.xda-developers.com/galaxy-s6/general/getting-replacement-s6-due-to-screen-t3074865/page88

Holon
Регистриран: 06 юли 2013, 19:43

Re: Re: Samsung Galaxy S6 Edge

Мнение от Holon » 07 авг 2015, 14:18

То има ма га не знам англейски....

За пръв път виждам форум, който постоянно се опитва да те прати в друг форум:D

Foxcore
Регистриран: 08 авг 2013, 23:03

Мнение от Foxcore » 07 авг 2015, 17:18

Розов Дисплей Ейджа няма 100% гарантирам, за протектора купих си един извит протектор който се отлепи на 4 ден или лепилото което са сложили беше някакво слабо или са объркали лепилата или проблема е че има лепило само по долната част и горната по средата на самия екран на протектора няма лепило или нещо което да се залепи за екрана на телефона и дефакто има лепило доло и горе на протектора и според мен затова ми се отлепи стъкления протектор на 4 ден който го интересува от къде да си купи протектор от БГ да пише на лично да му дам линк и инфо.За тези който не са разбрали че стъклен птотектор за ейджа има но несе знае колко е ефикасно лепилото на протектора или е дефектен този на който попаднах аз или просто няма читави протектори още.

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Мнение от board » 07 авг 2015, 17:23

Според мен вече телефоните са с нови ревизии дисплеи и ме съмнява да има толкова проблеми колкото в началото. Преди месец взехме и на моята приятелка Edge и дисплея е малко по ярък от моя, който взех в първия ден от продажбите.
Освен това отиваш в магазина, гледаш го и го взимаш след като си сигурен,че няма проблеми.

Батерията си е напълно ОК и държи не по-малко от който и да е тазгодишен флагман. Но разлика спрямо айфона, която ще откриеш е в зареждането, че примерно за 30мин зареждаш 60%.

Колкото до протектори и калъфи, аз не съм им фен, просто не разбирам смисъл да си вземеш такова бижу и да го скриеш под клъф.

Holon
Регистриран: 06 юли 2013, 19:43

Мнение от Holon » 07 авг 2015, 18:34

Благодаря ти за изчерпателният отговор.(yes)(yes)(yes)

nikolaiii
Регистриран: 15 ное 2006, 10:03

Мнение от nikolaiii » 07 авг 2015, 19:02

На мен пък ми харесва повече в този гръб. И предпазва и е по-удобно за ръката...
Стъклото за екрана,което поръчах е от новите и даже го има много рядко в България за момента.

Потребителски аватар
board

Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6 Edge

Мнение от board » 11 сеп 2015, 16:52

Сега нещо човърках камерата и забелязах, че след последния ъпдейт се е появила Live broadcast опция в режимите на камерата. На практика започваш в реално време да стриймваш в youtube, това което е пред камерата ти и разпратиш линка на който искаш да гледа.
Много ме накефи тази опцията, на практика за секунди създаваш стрйим, споделяш линка с приятелите си и те веднага виждат това което и ти в реално време.

kiko7772
Регистриран: 31 юли 2011, 22:39

Мнение от kiko7772 » 14 сеп 2015, 11:54

Вчера разглеждах телефона в Технополис и ми направи впечатление, че екрана жълтее. Вгледах се повече и видях, че матрицата на екрана е нагоряла с изображение, което е стояло много на тази демонстрационна бройка - даже думи се четат от него паралелно с това което показва телефона в конкретния момент - особено на светъл фон. Мислите ли, че е нормално толкова бързо да нагори така матрицата, че постоянно да стои някакво полупрозрачно изображение върху другото. Телефона излезе преди няколко месеца - мисля, че много бързо се е получил този ефект. При други телефони не съм виждал точно толкова изразен този ефект.

Потребителски аватар
board

Мнение от board » 14 сеп 2015, 12:26

Много странно, не съм чувал за подобен дефект при АМОЛЕД дисплеите. Но ако е седял 5 месеца с включен дисплей показващ един и същ образ, защо не.

Отговори