Galaxy S6 Edge
Re: Samsung Galaxy S6 Edge
Нападайте на 128 ГБ ;)
http://adf.ly/1HfmFI
Вече малко ме е яд, че взех 32-ката, ама не вярвах да го вкарат големия батко...
Не че 32 ще са ми малко, все пак имам доста клауд пространство, ама все пак щеше да е друго :)
http://adf.ly/1HfmFI
Вече малко ме е яд, че взех 32-ката, ама не вярвах да го вкарат големия батко...
Не че 32 ще са ми малко, все пак имам доста клауд пространство, ама все пак щеше да е друго :)
Re: Re: Samsung Galaxy S6 Edge
и цената не е толкова висока
Повярвайте,супер скапан телефон.Купих го преди 20 дена и всеки ден съжалявам,че съм го взел.Първо розовият дисплей,смениха го и на другият ден отказа да функционира power buttona.Такъв боклук,досега не съм виждал.Металната лайсна се драска супер лесно.Нямам думи.Повече никога няма да взема samsung!Съвета ми е да се насочите към нещо друго,но в крайна сметка вие си преценявате.
Казах ви за розовия екран.
И мен ме спря това за да си го купя.
И мен ме спря това за да си го купя.
Едва ли някой ще вземе насериозно съвет на човек [B]с точно 2 мнения във форума...[/B]:|
[B]Holon [/B] ти пък си определено ясен с пристрастията си ...
[B]Holon [/B] ти пък си определено ясен с пристрастията си ...
Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6 Edge
Николайчоооо,"умник" като се върне телефона от сервиза ще ти снимам да видиш какво са му правили.Да се увериш,че не си измислям и да спиш спокойно!!!
Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6 Edge
Такъв ти бил късмета бе колега. Незнам дали розовия дисплей е само за edge-a. Аз съм супер доволен от стандартната версия и просто мога да кажа, че си струва всеки лев. Колкото до "лайсната"-не съм чувал за метал, който да не се драска. Има си кейсове. Работи бързо, перфектна камера и дисплей- какво повече може да иска човек?
В семейството ми има вече 2 Edge-a и един нормален S6 и никой няма проблеми с екраните, копчетата, рамките и каквото и да било друго. Телефоните са перфектни откъдето и да се погледнат. Производителя не е виновен, че нашите търговци (операторите и частниците)пробутват ментета вместо оригинали.
Stanislaw,имаш ли достоверна информация за написаното,дай примери?!За да се предпазим ако е истина тая зловредна практика/на операторите по-точно/!
Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6 Edge
Според мен човека по-долу просто е попаднал на дефектна бройки и си мисля, че е възможно да му я заменят с друга. Случвало ми се е и на мен. С моя късмет, ще викам някой друг да го купува следващото ми устройство...:D
Иначе е добре, когато сте в магазина още да правите всички възможни тестове на устройството. А най-добре според мен е да не бързате веднага с покупката му, а да изчакате един-два месеца да разхвърлят първите партиди.
Иначе е добре, когато сте в магазина още да правите всички възможни тестове на устройството. А най-добре според мен е да не бързате веднага с покупката му, а да изчакате един-два месеца да разхвърлят първите партиди.
Samsung GALAXY S22 Ultra