Galaxy S6 Edge

stoks
Регистриран: 25 сеп 2006, 19:14

Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6 Edge

Мнение от stoks » 23 май 2015, 21:30

Ванка,уважаемия Stanislaw,говори за пробутване на ментета вместо оригинални устройства,да даде примери.Ти как я мислиш,ако е истина тая практика.За какви ментета иде реч и по-точно визира и операторите!

Потребителски аватар
Вито
Регистриран: 09 яну 2008, 01:07

Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6 Edge

Мнение от Вито » 23 май 2015, 21:41

Мисля, че няма шанс операторите да продават ментета. По-скоро има различни партиди за различните региони. Нашият регион разбира се е с най-дефектните бройки...

sladyrko
Регистриран: 01 апр 2009, 18:02

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6 Edge

Мнение от sladyrko » 23 май 2015, 21:59

Да, доста често на нас се падат дефектните, явно е някаква лоша поличба :D Да чукна на дърво никога не съм попадал на такъв телефон досега, а съм сменил много + много още от първа партида. Но винаги има доста хора изгорели с разни проблеми. Всичко е на късмет. От къде ще го вземеш и кога не е гаранция, но шанса ако е от по-късна партида мисля, че е по-голям да нямаш проблеми. За ментета е абсурд да се говори, поне от операторите, не ми се вярва :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Мнение от Ванката » 23 май 2015, 22:04

Вито е прав. Нашата страна получава повечко дефектни бройки, което е странно при условие, че нито са по-малко парите, които даваме (дори повече), нито покупателната способност е толкова малка на българина. Както се казва, може 5 лево за лебо да нЕма, ама смартфон за 1500лв има...:D
Иначе най-добре да се изчака. Ментета няма, има първо, второ и трето качество, а ние сме второ, и дори трето качество. Не познавам човек, който си е взел някаква техника от Англия примерно и тя да е била дефектна нещо.
Samsung GALAXY S22 Ultra

Stanislaw
Регистриран: 31 юли 2011, 23:53

Мнение от Stanislaw » 23 май 2015, 22:18

Лични примери не мога да ти дам защото не купувам техника от Б-я повече от 15 години. Оплаквания от приятели, които имам в Б-я много за последните години са много. Най-често грешки се случват с частните тарговци - фирми, които освен поправка предлагат доставка на нови модели, магазини за техника (лаптопи, аудио и видео системи, PC-та и др.). Операторите ги включвам и тях, защото и те са частни търговци с огромни интереси и никакво желание за задоволяване на потребителите [B]по мое мнение[/B].След като толкова прецакват с плановете не виждам причина да не го правят и телефоните. Печалбата от менте е доста голяма при топ телефоните. В Китай това е голям проблем с ментетата за по 100-150$. Не изключвам вероятността някои от тези бройки да достига българския пазар. Това си е моята теория след оплакванията на приятелите ми разбира се. Не го приемаи за абсолютната истина. Живеем в свят, в който всеки се стреми да препечели на чуждия гръб. Начините за това са безброй. Ако не ме лъже паметта миналата или по миналага година се изкара на яве една такава схема за ментета дистрибутори. Тези дистрибутори се снабдяват с тези телефони от някъде на ниски цени. Нищо не пречи и големите играчи да го правят. Мисля, че се отклонихме от темата и аз имам вина ми се струва. Някой модератор да редактира темата по негова преценка.

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6 Edge

Мнение от board » 23 май 2015, 23:25

Да, по-добре спрете с темата за ментетата, че е меко казано абсурдна. Мислете малко хора, как се прави менте на извития дисплей, сигурно китаеца стиска LCD-то с менгеме докато се огъне? А твърденоето, че операторите биха си позволили да продават ментета е ...

Както и да е, очевидно дефектни бройки има, но едва ли са много. Със сигурност колкото по-рано купиш даден телефон, шанса за дефекът е по-голям, преди да са изчистили производството, но въпреки това аз обикновено не мога да се въздържа да си купя телефона който искам още първите дни след пускането му.

Holon
Регистриран: 06 юли 2013, 19:43

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6 Edge

Мнение от Holon » 24 май 2015, 12:04

Едва ли били много?

Форума на БГандроид е бъкано с хора който се оплакват.
Това не са мой мнения,аз този дефектен телефон надали ще си го взема, и ако ще го взимам няма да е от България 100%, или ще чакам ноут 5, и ако предложи нещо интересно си го взимам за разцъкване.
Пък, ако ми допадне може и да стана като вас Хандроид фенбойче;)

Beчния
Регистриран: 09 юни 2011, 09:28

Samsung Galaxy S6 Edge

Мнение от Beчния » 25 май 2015, 03:26

Аз също ще изчакам ноте 5 но не заради дефекти в С 6 а заради по големия дисплей и батерия. Надявам се на още по интересен Едже нот извит и от двете страни. ;)

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6 Edge

Мнение от KOBRETI » 25 май 2015, 11:16

[Quote]Форума на БГандроид е бъкано с хора който се оплакват.[/Quote]
И колко са - я ги преброй... 10? 20? От хиляди продажби... Процентно знаеш ли колко е това?

vladovn
Регистриран: 24 окт 2005, 21:47

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6 Edge

Мнение от vladovn » 25 май 2015, 11:20

Едва ли всички, които са го купили са писали в него форуми. По - скоро смятай процента на всички от онзи форум, които го имат и са се оплакали.

Отговори