Galaxy S6 edge+
Re: Re: Re: Re: : Samsung Galaxy S6 edge+
Е, все пак е малко по-тънък от Ноута, но като цяло-да, няма голяма голяма разлика.
Samsung Galaxy S6 edge+
За мен това е модела за годината, другото е ала бала приказки. Който има пари би си взел това...другите които нямат ще мрънкат.
Re: Samsung Galaxy S6 edge+
Пари има- боклуците много...
Samsung Galaxy S6 edge+
То винаги ще има боклуци!
Спод ГСМарена има 32/64/128 GB, 4 GB RAM а не само 32 и 64
Спод ГСМарена има 32/64/128 GB, 4 GB RAM а не само 32 и 64
Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6 edge+
[Quote]Ами за топ телефон очаквам да има топ идеи, които да успеят поне идеално да заменят едно от трите устройства- телефон, компютър или камера. С тази батерия, с този малък (за целата) дисплей и тази камера не можеш да замениш нито едното, можеш само да се залъгваш, че си похарчил сума пари за нещо, което просто не ги заслужава.[/Quote]
5,7 инча QHD дисплей ти се струва малък, ти сериозно ли? А една от най-добрите камери в смартфон не става? Би ли ме подсетил тогава кой флагман покрива твоите изисквания?
Иначе не можеш да очакваш машинка тежаща стотина грама и дебела едва няколко милиметра напълно да замести далеч по-големи компютри и камери. Но с всяко следващо поколение смартфоните се представят все по-добре в тези показатели. Поне аз вече ползвам смартфона си като единствена камера, все по-рядко пускам компютъра си в къщи, тъй като браузвам, гледам филми, слушам музика... почти изцяло през телефона. И поради тази причина, поне за мен е оправдано да дам пари за висок клас смартфон.
5,7 инча QHD дисплей ти се струва малък, ти сериозно ли? А една от най-добрите камери в смартфон не става? Би ли ме подсетил тогава кой флагман покрива твоите изисквания?
Иначе не можеш да очакваш машинка тежаща стотина грама и дебела едва няколко милиметра напълно да замести далеч по-големи компютри и камери. Но с всяко следващо поколение смартфоните се представят все по-добре в тези показатели. Поне аз вече ползвам смартфона си като единствена камера, все по-рядко пускам компютъра си в къщи, тъй като браузвам, гледам филми, слушам музика... почти изцяло през телефона. И поради тази причина, поне за мен е оправдано да дам пари за висок клас смартфон.
Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6 edge+
Както казах, струва ми се малък в сравнение с лаптоп или таблет. Това значи, че като интернет устройство е компромис. Камерата също е компромис в сравнение с един хубав апарат. Тогава защо струва двойно повече от други модели, които също вършат тази работа е компромис? Motorola X Style, например, ще ти свърши същата работа.
Re: Samsung Galaxy S6 edge+
Чакат се още много телефони от висок клас в близките 1-2 месеца и да се хвърлиш на Самсунга е малко безмислено, при положение, че впечатява основно с дизайн ( на мен не ми харесват edge екраните - това си е субективно). Да супер телефон е, но тепърва ще видим новите айфони, евентуално HTC и Sony. Едва ли ще спят.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6 edge+
Най-ценното при смартфона е именно компактния му размер и това че имаш цялата тази функционалност винаги в джоба ти, независимо дали си на плажа, на бара, в колата, в магазина, в офиса, вкъщи. Ако можеш да мъкнеш лаптоп и фотоапарат постоянно с теб, браво. Аз примерно не искам фотоапарат, защото ще бъде до мен едва в 10% от случаите в които искам да направя снимка, за това предпочитам смартфона ми да снима максимално добре. Същото донякъде се отнася и за останалите функции.
А ако толкова ти е важен екрана, свързваш телефона с голям екран, една безжична мишка и клавиатура и си цъкаш на воля.
Колкото до цената, кой флагман предлаган у нас е толкова по-евтин? Айфона ли? М9 ли?... Защото хубаво можем да гледаме на каква цена ще се продават разни телефони в щатите, ама като ние не може да си ги купим на такава, какво от това.
А ако толкова ти е важен екрана, свързваш телефона с голям екран, една безжична мишка и клавиатура и си цъкаш на воля.
Колкото до цената, кой флагман предлаган у нас е толкова по-евтин? Айфона ли? М9 ли?... Защото хубаво можем да гледаме на каква цена ще се продават разни телефони в щатите, ама като ние не може да си ги купим на такава, какво от това.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6 edge+
Пак ти казвам- можеш да искаш 1,ххх лв. за телефон,когато успешно заменил поне едно от горепосочените устройства. До тогава не виждам с какво превъзхожда S6 флагманите на Asus, Xiaomi, Lenovo и т.н., че да му искат тези пари. Да, има една идея по-добра камера, но това определено не си заслужава 600-700 лева отгоре.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6 edge+
Е по твоята логика как някой смартфон някога ще замени компютър, като ги сравняваш по размер на диспеля? Или сензор и оптика побрани в няколко милиметра ще заменят DSLR? Нещо не схващам какво очакваш.
А с цените малко отиваме в линията, като часовник за 20лв. показва часа, защо някой да си купи по-скъп часовник, за да му показва часа. Или като с българско уиски за 10лв можеш да се напиеш, защо да си купиш по-скъпо.
А с цените малко отиваме в линията, като часовник за 20лв. показва часа, защо някой да си купи по-скъп часовник, за да му показва часа. Или като с българско уиски за 10лв можеш да се напиеш, защо да си купиш по-скъпо.