Благодаря, ще го имам впредвид.
Нали техниката от Англия, Германия, САЩ и т.н.т. е по-качествена от тази която се произвежда за пазарите от източна европа?
Някой беше споменал, че си купува телефоните от Германия и работят без никакви дефекти. Просто го давам като пример.
Иначе като дойде момента, ще ти пиша лс.
Galaxy S6 edge+
Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6 edge+
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6 edge+
Ползвам този телефон, пазаруваше ми се, а не ми се чакаше за седмиците. По удовлетворен от смартфон не съм бил. Просто е фантастичен. Понеже мернах да пишат разни неща за батерията искам да отбележа, че с много яко ръчкане изкарва цял ден, а с нормално ползване издържа два-два дена и половина, не отстъпва на Ноут 3, който ползвах преди това. Бих заменил машината евентуално единствено с Ноут 7, който ще излезе след около месец. Няма да сбъркаш, ако го вземеш. От друга страна, ако вземеш G5 определено ще сбъркаш, много слаб модел, LG нямат добър телефон от времето на G2.
Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6 edge+
asenna5 , ти да не си рибар, човек ? Значи да не гледаме какво пишат другите. Да слушаме теб относно 2-2.5 дена за батерията. :)
Аз на Андроид телефон съм виждал и 48 часа живот, само че не е истина. Много често краткото зареждане изобщо не се отчита.
Аз на Андроид телефон съм виждал и 48 часа живот, само че не е истина. Много често краткото зареждане изобщо не се отчита.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6 edge+
Имам телефона и няма как да изкара 2,5 дни с полване , ако не се ползва няма проблем.С нормално полване към 1-1,5 дни , според полването.
Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6 edge+
Фирмите продават точно такива апарати, правени за чужди пазари, но дават гаранция за БГ.
Е, има и изключения, разбира се, но повечето имам предвид или поне това сочи моя опит. :)
Е, има и изключения, разбира се, но повечето имам предвид или поне това сочи моя опит. :)
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6 edge+
Моето ползване ще бъде, 2-3 часа разговори, около час някаква готина игра за запълване на почивките между клиентите, както и половин час музика, имам 20 минути гледане на клипчета сутрин докато пътувам за работа и около два часа хот спот към лаптопа. През останалото време се занимавам с клиенти. Работя по 14 часа, като съм в залата, а сега дори имам и повече свободно време понеже хората са по моретата.
С това потребление, колко ще му държи батерията?
С това потребление, колко ще му държи батерията?
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6 edge+
С това полване максимум 1 ден.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6 edge+
При мен батерията си е ОК, ето и един скрийншот, не съм ползвал никакви енергоспестяващи режими, нормално ползване. С енергоспестяващ ще ми даде над два дена, а с ултрата и над четири най-вероятно, не съм пробвал това упражнение до сега. Все едно съм с Ноута, същата работа. Доволен съм. Само писалката ми липсва за Sky Force, но какво да се прави, идеална любов няма.