Galaxy S6 edge+
Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6 edge+
Момчета, понеже ще преподписвам август-септември с Виваком, съм решил да взема и сносен флагман. Един приятел се връща за малко от Англия септември месец, и ми предложи да ми вкара въпросния модел за около 850лв.
Да попитам - добре ли е като цена? Или да се насоча към LG G5, че нещо не ми се дават много пари за телефон...
Да попитам - добре ли е като цена? Или да се насоча към LG G5, че нещо не ми се дават много пари за телефон...
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6 edge+
Вземи един стандартен S7.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Samsung Galaxy S6 edge+
Аз бих го взел без да се замислям.
850 лв си е супер цена за този телефон.
И все пак не забравяй, че телефона няма сд карта- това му е доста гаден минус.
Ако си фен на извитите телефони на Самсунг като мен, може да погледнеш и s7 edge, не е 850лв, но си струва всяко пени.
850 лв си е супер цена за този телефон.
И все пак не забравяй, че телефона няма сд карта- това му е доста гаден минус.
Ако си фен на извитите телефони на Самсунг като мен, може да погледнеш и s7 edge, не е 850лв, но си струва всяко пени.
Re: Samsung Galaxy S6 edge+
S7 edge е твърде скъп без значение, дали ще го вземеш от оператор, или от технотата. Някак си не ми се дават много пари иначе той ми е по-насърце, а на S7 му е малък екрана.
S6 edge+ е 5,7", което е идеално за мен, а цената мисля че е чук... Паметта не е проблем. Имам на разположение MEGA и външен хард 2ТБ. Дори в момента на леновото имам още около 9гб свободни.
А защо вече не се предлага S6 edge+ от Виваком?
S6 edge+ е 5,7", което е идеално за мен, а цената мисля че е чук... Паметта не е проблем. Имам на разположение MEGA и външен хард 2ТБ. Дори в момента на леновото имам още около 9гб свободни.
А защо вече не се предлага S6 edge+ от Виваком?
Samsung GALAXY S22 Ultra
Samsung Galaxy S6 edge+
Щом паметта не ти е проблем- грабвай го:)
Едит:
все пак изгледай този клип за температурата на телефона, знам, че понякога това те дразни.
S7 edge при доста игра на MC5 е топличък, но не пари.
https://www.youtube.com/watch?v=KMMVIlogdKY
Едит:
все пак изгледай този клип за температурата на телефона, знам, че понякога това те дразни.
S7 edge при доста игра на MC5 е топличък, но не пари.
https://www.youtube.com/watch?v=KMMVIlogdKY
Re: Re: Samsung Galaxy S6 edge+
Цената не е нищо кой знае какво, защото в момента спокойно този апарат се предлага чисто нов и с две години гаранция в изобилие от фирми, на цена в диапазона 900-950 лева.
Аз лично бих предпочел да дам 50-80 лева повече и да имам гаранцията в БГ, отколкото внос отвън.
Но ти си знаеш, разбира се.
Пиши ми като наближи момента и ще видим къде какво мога да ти помогна като цена, а и все пак от читава фирма да го вземеш, а не от някои измекяри. :)
Аз лично бих предпочел да дам 50-80 лева повече и да имам гаранцията в БГ, отколкото внос отвън.
Но ти си знаеш, разбира се.
Пиши ми като наближи момента и ще видим къде какво мога да ти помогна като цена, а и все пак от читава фирма да го вземеш, а не от някои измекяри. :)
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6 edge+
Добре де, тея от самсунг няма ли да връщат радиото в S сериите?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6 edge+
Няма,като постепенно и другите фирми го махат. Всичко вече ще разчита на онлайн радиата :)
Samsung Galaxy S6 edge+
Всичко вече е по интернет.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6 edge+
Еми значи минавам на друга марка, където има.