Galaxy S6

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6

Мнение от Ванката » 13 мар 2015, 14:16

[Quote] Хубавите екраните станаха широко достъпни и със съпоставими характеристики. [/Quote]
@A4i, моите уважения, но наистина какъв ти е проблема? Всеки си има някакви предпочитания, я за дисплей, я за марка телефони... Защо трябва ти да даваш тон в живота на хората? Като не ти харесват амоледите, като не ти харесва Самсунг, ами просто не пиши в темите за да дразниш хората. Особенно ние, като модератори нямаме право да си позволяваме да създаваме напрежение, в която и да е тема. Нали се борим всички за един по-добър форум?
Новия флагман на Самсунг е съвкупност от всичко най-модерно, което може да има на съответната цена. Тази година достойно отговориха на Епъл.(yes)
Samsung GALAXY S22 Ultra

LegolasElf
Регистриран: 19 яну 2015, 23:29

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6

Мнение от LegolasElf » 13 мар 2015, 14:19

[Quote]Глупаво е вече някой да дава 4 пъти повече пари (цена SGS6>M1 Note), само щото sRGB не му стига или контраста от 1500:1 му е малко.[/Quote]

[Quote]Галакси S5 е пълен боклук[/Quote]

[Quote]Ако направиш 200 последователни теста ipad air 2 ще се изравни с surface pro 3[/Quote]

[Quote]A8 е две години и половина пред останалите процесори
[/Quote]

[Quote]В айпадите има два пъти повече части
[/Quote]

Цитирам по памет.

@a4i, всичко за теб е толкова елементарно. Очаквам всеки момент да обявиш създаден от теб таблет и телефон на цена от 100 евро.

A4i
Регистриран: 08 фев 2009, 02:32

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6

Мнение от A4i » 13 мар 2015, 14:53

Вижте, нещата , които съм писал, не съм си ги изсмукал от пръста. Погледнете как се сринаха продажбите на Samsung. Във високия клас просто не са конкурентни на аЙфоня а в ниския и среден клас китайците ги настъпиха здраво в Азия. Това беше кристално ясно още средата на миналата година. Погледнете какви бяха прогнозите ми във форума за iPhone 6. Сбъднаха се на 100%. Хайде останете със здраве.

Потребителски аватар
chilko
Регистриран: 12 авг 2004, 21:10

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6

Мнение от chilko » 13 мар 2015, 15:08

И аз съм на мнение, че тази година на големите компании ще е все по-трудно да се борят с продуктите на Lenovo, Huawei (Honor), Meizu и т.н.

xpuc4o
Регистриран: 23 авг 2007, 01:48

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6

Мнение от xpuc4o » 13 мар 2015, 15:20

Това пак ли са прогнози, колега, защото не виждам да използваш някъде "ще".
За S6 все още не са започнали продажбите, а ти вече прецени, че няма да е конкурентен на "аЙфоня".
Да поживеем, пък да видим какво ще кажеш?
едит: Забелязвам, че последните ти 10-15 коментара са единствено и само хейт за S6 и се чудя модератор ли си и защо едни и същи сте хейтърите към Самсунг?
Със здраве!

A4i

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6

Мнение от A4i » 13 мар 2015, 16:03

Колега, поне съм последователен във коментарите си. Още когато се обсъждаше вероятността за вградената батерия SGS6 писаха, че проблема е решим с външна банка. Тогава феновете твърдяха че са избрали SGS5 , а не друг телефон , щото е със сменяема батерия. Виждам че за две седмици обърнаха на 180 градуса мнението си и дойдоха на моето. :)
Проблем с липсата на слот за SD карта има, когато цената на моделите с повече памет е неоправдано висока. Примерно за OnePlus One няма проблем, защото разликата между 16GB и 64GB модел е само $49, колкото е и реалната цена на допълнителната памет. 32ГБ-и флаш при SGS6 струват допълнително 260 лева. Гъбите са им скъпи. ;)

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Мнение от board » 13 мар 2015, 16:04

Виж @А4i, аз не споря, че има интересни евтини модели на пазара, които биха свършили отлична работа на средностатистически потребител. Но в крайна сметка се намираме в сайт посветен на мобилните телефони и пишещите имат доста по-голям интерес към новите технологии.
Това което правиш е все едно да влезеш във форум на авто любители и да им обясниш колко е глупаво да си купуват BMW-та като и една Дачия ще ги вози без проблеми или пък да не дават пари за алуминиеви джанти, след като железните ще им свършат същата работа. Дори и мнението ти да има някакъв резон, със сигурност няма да бъде прието.
Защо не кажеш еди кой си телефон е по-добър от S6 и предлага много повече неща, а не кой е по-евтин и по-слаб? Кой телефон на пазара има по-добър процесор? Кой има по-бързи памети? Кой предлага по-добра камера? За по-добър дисплей няма да те питам, там разбрах :) и т.н.
Ако смяташ, че има по-добро цялостно предложение ще се радвам да ме насочиш.

За мен S6 e телефон съчетаващ едни от най-добрите технологии на пазара и приятна визия, за това съм се насочил към него.

A4i

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6

Мнение от A4i » 13 мар 2015, 16:33

Аналогията ти не е точна. По-скоро бих те насочил към сравнение с класа на екзотичните супер-автомобил от типа на LaFerrari, McLaren F1, Bugatti Veyron и шир-потребата Tesla Model S. Като характеристики са идентични. Разликата е, че "Теслата" :D достига тези характеристики в "типичен" семеен автомобил за малка част от стойността на конкурентите си.
Такъв е случая с M1 Note (с MT6752 и Sharp IGZO) и SGS6.

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6

Мнение от board » 13 мар 2015, 16:48

Несериозно е да сравняваш M1 Note с S6, той е по-близък до S4 по характеристики.

Та абстрахирайки се от цената, какво ти е мнението за хардуера използван в S6, става ли или трябваше да сложат нещо още по-сериозно?

wer_aac
Регистриран: 23 юни 2013, 20:08

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6

Мнение от wer_aac » 13 мар 2015, 16:52

Защо да се абстрахираме от цената. Цената на S6 е като на предишния S5.
На свободна продажба 1399. С план ще падне на 1199. А след 5,6 месеца ще стане и 999.
Цената си е идеална за смартфон от такъв клас.

Отговори