Galaxy S6
Мнението е изтрито.
[b]Модератор: [/b]Няма връзка с обсъжданата тема.
Мнението е изтрито.
[b]Модератор: [/b]Няма връзка с обсъжданата тема.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6
[Quote]не може един телефон, който не върши и половината от работата на един лаптоп, да струва колкото него.[/Quote]
По същата логика и един лаптоп не върши и половината неща които върши смартфона. Не можеш да снимаш с него, не можеш да го ползваш за навигация, но можеш да се обаждаш... но най-важното не можеш да си го прибереш в джоба и да имаш тази функционалност навсякъде с теб.
Колкото до финансовия въпрос, ако ти доставя удоволствие да имаш нови машинки и имаш възможност за това, не виждам какъв е проблема. Кеф цена няма. Един ще предпочете да използва парите за екскурзия, друг да си купи телевизор, трети лаптоп, четвърти ще ги изпие по баровете... на който каквото му е кеф. А някой ще направи всичко.
По същата логика и един лаптоп не върши и половината неща които върши смартфона. Не можеш да снимаш с него, не можеш да го ползваш за навигация, но можеш да се обаждаш... но най-важното не можеш да си го прибереш в джоба и да имаш тази функционалност навсякъде с теб.
Колкото до финансовия въпрос, ако ти доставя удоволствие да имаш нови машинки и имаш възможност за това, не виждам какъв е проблема. Кеф цена няма. Един ще предпочете да използва парите за екскурзия, друг да си купи телевизор, трети лаптоп, четвърти ще ги изпие по баровете... на който каквото му е кеф. А някой ще направи всичко.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6
Не е лош резултат, но е по-ниско от S5 и категорично не носи иновации от страна на батерията. Разбирам, зарежда се бързо, но не всеки има възможност да го прави. Просто трябва да се има предвид.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6
Очаквах повече от живота на батерията, ако трябва да бъда честен :(
Интересно е колко ли бързо се зарежда.
Интересно е колко ли бързо се зарежда.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6
При това техните тестове не са особено реални и в другата арена постигат доста по-малко часове обикновено, а обикновен потребител ще може и още по-бързо да я източи, особено пък ако е на 4Г.;)
Затова и сменяемата батерия е важна - при положение, че не кара ден, и най-слабото остаряване на батерията ще е от значение. Освен ако, разбира се, човек си мъкне power bank, което не ми се струва приемливо за тези пари
Затова и сменяемата батерия е важна - при положение, че не кара ден, и най-слабото остаряване на батерията ще е от значение. Освен ако, разбира се, човек си мъкне power bank, което не ми се струва приемливо за тези пари
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6
Никога не съм ползвал втора батерия. Има си външни батерии, power saving режим и ток, почти навсякъде...
Излишно е да се драматизира...
Излишно е да се драматизира...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6
Никой не драматизира, просто се вижда ясно, че е стъпка назад в това отношение спрямо предния модел.
Re: Samsung Galaxy S6
Дано грамотно да е решен въпроса с ресета при забиване!
Не знам как е при телефоните с несменяема батерия, но при мен на единия ми таблет няма бутон за хардуерен ресет. Като забие таблета, спира да работи и комбинацията от бутони за ресет и спасението ми е да чакам да му падне сама батерията та да се ресетне сам.
Не знам как е при телефоните с несменяема батерия, но при мен на единия ми таблет няма бутон за хардуерен ресет. Като забие таблета, спира да работи и комбинацията от бутони за ресет и спасението ми е да чакам да му падне сама батерията та да се ресетне сам.