Galaxy S6
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6
Целия свят говори и вижда, че направо са си копирали Айфона, само ти бунтовника държиш друга теза (в това влизат всички теч сайтове и ютубъри) :D Както и да е. Еми затова има избор 16, 64 , 128, да си избереш според нуждите. Аз имам 16 ГБ и го взех, защото просто не ми трябва повече. Снимките ми са в Уан Драйв и Фликър (1 ТБ безплатно място). Музиката ми е Спотифай и Гугъл мюзик където си качвам личната колекция. Като имаш в предвид, че има телефони които са с 4/8 ГБ... :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6
Айде в техномаркета ги обявиха и двата модела за към 14.4:
SAMSUNG GALAXY S6 32GB WHITE G920 -[B]1369 лв[/B]
SAMSUNG GALAXY S6 EDGE 32GB BLACK G925 - [B]1669[/B]
https://www.technomarket.bg/products/09141880/samsung-galaxy-s6-edge-32gb-black-g925
На който му трябва да се нарежда, че на тия цени може и да свърши на деня:D
SAMSUNG GALAXY S6 32GB WHITE G920 -[B]1369 лв[/B]
SAMSUNG GALAXY S6 EDGE 32GB BLACK G925 - [B]1669[/B]
https://www.technomarket.bg/products/09141880/samsung-galaxy-s6-edge-32gb-black-g925
На който му трябва да се нарежда, че на тия цени може и да свърши на деня:D
Samsung Galaxy S6
Много добри цени горе долу колкото на Samsung S5 16 гб като излезе, до нова година ще е под 900 лева.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6
"Целият свят" за теб може да е това, което искаш да чуеш, но фактите са нещо съвсем друго и ти го показах със снимките.
Телефона ти е по-скъп, с почти 2 пъти по-малко памет от аналогичния s6, с ограничена функционалност и копира (в страничната лайсна) модел на Самсунг чак от 2012г. Няма OTG, а интернет е единственият му съюзник за да не бъде тотално ощетен по отношение на съдържанието което ползва собственика му.
Няма смисъл да изброявам и другите му несъвършенства. :D
Телефона ти е по-скъп, с почти 2 пъти по-малко памет от аналогичния s6, с ограничена функционалност и копира (в страничната лайсна) модел на Самсунг чак от 2012г. Няма OTG, а интернет е единственият му съюзник за да не бъде тотално ощетен по отношение на съдържанието което ползва собственика му.
Няма смисъл да изброявам и другите му несъвършенства. :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6
[Quote]фактите са нещо съвсем друго и ти го показах със снимките.[/Quote]
Покажи и други снимки, не само тия разкрасени, които нямат нищо общо с реалния вид на Ativ S. Пластмасов, със сменяем капак,удебелена част, нищо общо с iPhone 6.
Samsung Ativ прилича на 3GS, модел от 2008г. и на ipod Touch.
Както и да е, кой кого копирал... в случая не е толкова важно.
Покажи и други снимки, не само тия разкрасени, които нямат нищо общо с реалния вид на Ativ S. Пластмасов, със сменяем капак,удебелена част, нищо общо с iPhone 6.
Samsung Ativ прилича на 3GS, модел от 2008г. и на ipod Touch.
Както и да е, кой кого копирал... в случая не е толкова важно.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6
На него мозъка не му го побира. Няма смисъл да обесняваш, явно чипа му е от Самсунг. :)
Ето и ревю на С6 и Еджа https://www.youtube.com/watch?v=9W6q8LC1V04 Тея правят едни от най-детаилните ревюта. Като за Самсунг това е голям напредък.. За мен, за жалост не :)
Ето и ревю на С6 и Еджа https://www.youtube.com/watch?v=9W6q8LC1V04 Тея правят едни от най-детаилните ревюта. Като за Самсунг това е голям напредък.. За мен, за жалост не :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
-
- Регистриран: 19 яну 2015, 23:29
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6
@nikolaiii, приликата на страничната рамка с тази на Айфон 6 е повече от очевидна. Бях в един магазин да видя S6 и ги сравних с айфон 6. При едж модела малко се замазват нещата заради скосяването. За мен необяснимо решение на Самсунг да копираш дори минимално най-актуалния модел на прекия си конкурент. Това пък със залепените стъкла отзад и отпред нямам думи.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6
Колега, единствената прилика е страната на говорителя и аудио жака. Отстрани рамката е плоска, като при Note4, а не заоблена. А и iphone-а няма странична рамка, а цяло парче метал, обвито към дисплея, като при htc m8. :) Все едно да кажете, че Sony Z3 прилича на iphone 6, защото има заоблена рамка - смешно е. А и сонито излезе 6-7 месеца преди 6цата.
В S6 има толкова много от дизайна на самсунг, че единствената разлика са материалите. Телефона е страхотен, стига с този хейт.
В S6 има толкова много от дизайна на самсунг, че единствената разлика са материалите. Телефона е страхотен, стига с този хейт.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6
Все пак няма да мине без драма относно паметта във вероятно най-продаваните модели: в 32 гигабайтовата версия ще са достъпни около 23 гиги. За 64 гигабайтовите и нагоре версии това няма да е такъв проблем, но все пак и цената им е по-дебела.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S6
Затова е форум, всеки да си казва мнението. Лично за мен, поне от снимките на S6, асоциацията с iPhone 6 e крещяща. Но в същото време си личи, че е модел на Самсунг. Трябвало е малко повече да пипнат гърба и щеше да е идеален. Вероятно е заради камерата, където Самсунг са № 1. iPhone 6 e все пак по-елегантен, като излят. Но S6 го превъзхожда сериозно.